Şimdi Ara

Alkol Birden Bırakılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba yavaştan bağımlılık yaptı ama bırakırken ailemi incitmek istemiyorum.
    Yani azar azar mi bıraksam

• .... yemini ..... görene kadardır kardesim.

• Yavaş yavaş seni avucunun içine alıp kapana kıstırarak bağımlı hale getiren alkolun başına balyozu ancak onu birden bırakarak vurabilir, bu yılanın başını bu şekilde şak diye kopabilirsin...

• Hemen bırak ama psikolojik olarak birçok anksiyete yapacak bunun bilincinde olarak birakirsan yani psikolojik durumlarını normal karşılarsan sıkıntı olmaz. Kendine telkinde bulun enayimiyim artık vergi vermiyorum diye dusun bikac ayda atlatırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: lithran

.... yemini ..... görene kadardır kardesim.

Yani ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Yavaş yavaş seni avucunun içine alıp kapana kıstırarak bağımlı hale getiren alkolun başına balyozu ancak onu birden bırakarak vurabilir, bu yılanın başını bu şekilde şak diye kopabilirsin...

Hocam yoksunluk belirtileri olursa kalp kırmak istemiyorum bunun için ne yapılır. Kalp krizi kırmanın günahı büyük diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9F9095222

Hemen bırak ama psikolojik olarak birçok anksiyete yapacak bunun bilincinde olarak birakirsan yani psikolojik durumlarını normal karşılarsan sıkıntı olmaz. Kendine telkinde bulun enayimiyim artık vergi vermiyorum diye dusun bikac ayda atlatırsın

Hocam uyku üzerine biraz etkisi var gibi. Düşük dozda ilacım var onla uyuyamama korkusu var biraz
  • ne sıklıkla içiyorsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

ne sıklıkla içiyorsun hocam
    Hocam galiba şu iki haftadır her gün
  • Alkol birden bırakılmaz , azaltırsın belki . Zamanla azaltarak bırakabilirsin.

• SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Görme
  • Geçenlerde Savcıya çeşitli Avrupa ülkeleri ve Birleşik Devletler' in bazı eyaletlerinde duman tükettiğimi ama nedense Miami' de etki etmediğini anlattım:

Savcı "Daha fazla anlatma, beyanlarını ihbar kabul eder soruşturma açarım"

"Bu dumanın şekerleme halini yurt dışından yanımda getiriyorum ve gümrükten sorunsuz geçiyor, hatta New York Police Department köpekle arama yaptı sorun çıkmadı"...

• Bağımlılık mı yaptı, alışkanlık mı? Bu soruyu şundan soruyorum.

Mesela ben biftek ya da balık yaptığım zaman yanına güzel bir şarap açıyorum. Meksika yemeği yaptığım zaman Meksika birası olmadan hoşuma gitmiyor, üstüne de birer margarita hazırlıyoruz yemek sonrası. Biraz seni alkol tüketmeye iten olaylara bak. Ben mesela eğer çok içtiğimi düşünürsem, bunları azaltıyorum, çünkü bunlar olmadan (ya da buna benzer olaylar) canım pek de alkol istemiyor. Belki biraz üstünde düşünürsen, sen de bu bağlantıları kurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 10 Mayıs 2024; 11:12:20 >

Belirtiler kaybolana kadar iradeni sağlam tutup kimseyle muhatap olmamaya, olmaya çalışan olursa da bi bahane ile ordan uzaklaşmaya bak...Belirtiler kaybolana kadar odadan dışarı çıkmamak iyidir. Kalp kırmak evet çok büyük günahtır.

• Ben yalnız içtim hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Bağımlılık mı yaptı, alışkanlık mı? Bu soruyu şundan soruyorum.

Mesela ben biftek ya da balık yaptığım zaman yanına güzel bir şarap açıyorum. Meksika yemeği yaptığım zaman Meksika birası olmadan hoşuma gitmiyor, üstüne de birer margarita hazırlıyoruz yemek sonrası. Biraz seni alkol tüketmeye iten olaylara bak. Ben mesela eğer çok içtiğimi düşünürsem, bunları azaltıyorum, çünkü bunlar olmadan (ya da buna benzer olaylar) canım pek de alkol istemiyor. Belki biraz üstünde düşünürsen, sen de bu bağlantıları kurabilirsin.

Hocam tetikleyici olarak birden fazla unsur var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsel221

Alkol birden bırakılmaz , azaltırsın belki . Zamanla azaltarak bırakabilirsin.

Dün azalttım miktarı günleri de seyrekleştirmek istedim bakalım nolcak teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: srp1953

Ben yalnız içtim hep
    Hocam bende yalnız içiyorum hep olmasa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Geçenlerde Savcıya çeşitli Avrupa ülkeleri ve Birleşik Devletler' in bazı eyaletlerinde duman tükettiğimi ama nedense Miami' de etki etmediğini anlattım:

Savcı "Daha fazla anlatma, beyanlarını ihbar kabul eder soruşturma açarım"

"Bu dumanın şekerleme halini yurt dışından yanımda getiriyorum ve gümrükten sorunsuz geçiyor, hatta New York Police Department köpekle arama yaptı sorun çıkmadı"...

Duman nedir

Ben ne zaman içsem hep yalnız içiyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.