Şimdi Ara

Alkollü araç kullananlara neden göz yumuluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Davutpaşa YTÜ nün yan tarafından çıkan rampada yokuşa park ediyor arabalar nasıl olsa sote yer manzarasıda iyi diye ve saatlerce bira içiyorlar, bitane motorlu adam var tekel işleten orada o adam scooter ile gelip biraları dağıtıp gidiyor.

Adamlar okadar sarhoş ki, park ettiğini kaldırıma yanaştığını sanıp 30dk park etmeyi denedi boş alanda ama edemedi.

polis geliyor anca bekleme yapmayin burda diyip gidiyor, 10 tane arabanın oraya içmek için geldiğini hepsinin sarhoş oldugunu biliyor şişeleri camdan sallarken adamlar görüyor motorlu herifin bira getirdigini biliyor, butun bunlara ragmen niye bu adamlara engel olunmuyor ya?

muz cumhuriyetimi burası? İlla o adamlar hakkinda işlem yapılmasi için birini öldürmeleri birinin evini ocagini söndürmeleri mi lazim ?

İnanmayan varsa davutpaşa ytü nün arkasindan inen o yokuşa gidip bakabilir ozellikle haftasonlari araba sayısı iki üc katına çıkıyor, şezlong getirip güneşlenen ayılar bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burası özgür bir ülke dostum alkol içmenin yasağı yok araç kullanmak yasaktır.hem sanane ahlak polisimisin trafikmi?Bir suç görürsen 155 i arayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upliftingsky

Burası özgür bir ülke dostum alkol içmenin yasağı yok araç kullanmak yasaktır.hem sanane ahlak polisimisin trafikmi?Bir suç görürsen 155 i arayabilirsin.

geçmedi mi filtreden? Adam alkol alıyor diyorum şofor dıyorum sonrada basıp gidiyor o kafayla direk trafiğe çıkıyo diyorum...

adam şişeleri fondipliyor sonrada poşeti camdan fırlatıp basıp gidiyor trafikte kol geziyor sarhoş sarhoş..

insallah o sarhoslardan biri sana bodoslama girer de özgürlüğün tadına doyasıya varırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentium 4

quote:

Burası özgür bir ülke dostum alkol içmenin yasağı yok araç kullanmak yasaktır.hem sanane ahlak polisimisin trafikmi?Bir suç görürsen 155 i arayabilirsin.

geçmedi mi filtreden? Adam alkol alıyor diyorum şofor dıyorum sonrada basıp gidiyor o kafayla direk trafiğe çıkıyo diyorum...

adam şişeleri fondipliyor sonrada poşeti camdan fırlatıp basıp gidiyor trafikte kol geziyor sarhoş sarhoş..

insallah o sarhoslardan biri sana bodoslama girer de özgürlüğün tadına doyasıya varırsın.

Senin geçmedi herhalde sanane ? sana giren çıkan ne? Bir suç işliyorsa ara polisi yapsın işini. sanamı çarptı o sarhoş yoo .belki hiç bir suç işlemeden (alkollu arac kullanmak disinda) yakalanmadan stop etti evine gitti.sanane.

Edit:suç isleme potansiyeli var diye kimseyi suç islemeden suçlu diyemezsin.ona bakarsan bende sana sinir olup senin yasadigin yeri bulup seni öldürebilirim.simdi ara polisi benide sikayet et ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 26 Ekim 2016; 2:47:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pentium 4

quote:

Senin geçmedi herhalde sanane ? sana giren çıkan ne? Bir suç işliyorsa ara polisi yapsın işini. sanamı çarptı o sarhoş yoo .belki hiç bir suç işlemeden (alkollu arac kullanmak disinda) yakalanmadan stop etti evine gitti.sanane.

Edit:suç isleme potansiyeli var diye kimseyi suç islemeden suçlu diyemezsin.ona bakarsan bende sana sinir olup senin yasadigin yeri bulup seni öldürebilirim.simdi ara polisi benide sikayet et ?

konuyu manipule etmek dısında bir amacın yok daha fazla prim vermiyicemsana , git baskasini trolle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentium 4 -- 26 Ekim 2016; 7:43:54 >

• İyi günler.

• konuyu açan hem haklı hem haksız ben karar veremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alkol aldığı için direksiyona geçmeyen insanlar da var.

Sarhoş olduğu belli olan sürücüler ihbar edilebilir, polisin bunu görüp de karışmaması ise ayrı bir boyut.

Başlığı bira vs içenlere yönelik bir saldırı gibi algılamamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.