< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamali53 -- 11 Mart 2017; 10:40:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamali53 -- 11 Mart 2017; 10:40:13 > |
Endişe ettiğiniz şeye bakın !..
Bu memlekette alkollü bir şekilde görev başındaki ekip aracına bodoslama girip iki polismemurunu şehit eden 6 ayda çıkmadımı. Bu hesaba göre zannımca sizin tazminat almanız lazım pazarlığı sıkı tutun |
Bence çok iyi oluyor keşke alkollü araç kullanan kişilerin ehliyeti tamamen alınsa... Her türlü hatanın telafisi ya da özrü vardır ancak alkollü araç başına geçmenin asla... Hakim beyde insaflı davranmayip inşallah yüklü miktar para cezası verir. Hadi gecmis olsun
|
100 promil üstü olduğu zaman otomatik olarak kamu davası açılıyor diye biliyorum
|
İlginç bir olayda hakim beraat kararı verdi:
Şahıs alkollü trafiğe çıkıyor ve arabadıyla hafif hasarlı bir kazaya karışıyor. Şans bu ya kaza yaptığı yerin bira ilerisinde trafik kontrolü var. Polis gelip duruma bakıyor ve arkadan çarpan alkollü sürücüye test yapıyır ve 120 promil alkollü çıkınca cezayı yapıştırıyor ama sürücü imzalamıyor. Mahkemede ise sürücü "Ben ceza kesildiğinde trafikte değildim ve aracım park halindeydi" savunması yapıyor ve tutanakta dasürücünün trafikte seyir halindeyken çevrilip kontrol yapıldığına dair bir ibare de olmayınca hakim beraat kararı verdi. |
Alkollüyken araç başında sızanlara tavsiye:
Aracı yol kenarına çekip sızmadan önce sürücü koltuğunu terkedip arka koltukta sızın. Ceza almaktan kurtulursunuz. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 6 Mayıs 2017; 10:1:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |