Bildirim
Alkollü bisiklet kullanmaktan ceza yedim. Ne yapabilirim? (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bir dahakine selesiz binmeyi dene evlat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiye'de arabayla birine carpip oldursen ceza yazmazlar. Alkollu bisiklet kullanimina mi ceza yazacaklar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cezayı ödeyeceksiniz. Yapabileceğiniz başka bir şey yok. Ben de 6 yıldır aktif olarak bisiklet kullanıyorum. Kasıtlı araç çarpması sonucu, 2 kez de kaza geçirdim. Trafikte saygı bekliyorsanız, aynı şekilde kurallara uymanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Aralık 2017; 8:25:34 >
No ss no güven,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdam
Alkollü bisiklet kullanılmaz.
Alkollü, bisiklet kullanılır.
Belki de bisiklete içirdim nasıl olacak??
ss bile olsa inanmam -
bisikletli birinin alkol kullandı diye ceza alması bana da saçma geldi bu ne lan dedim ama arkadaşlar paylaşmış kanunda var böyle bişey falan diye. Yeni bir şey öğrenmiş olduk sayelerinde konuyu açan trol konu bile açmış olsa :) -
alkollü araç kullandın ceza yedin.
alkollü yürürken de tehlike arz ediliyor ki yani karşıya geçerken tökezleyip düştün araç çarptı sürücünün canı da yanacak senin de..
o yüzden içince evden çıkmayacan -
ehliyetsiz araç kullanıp, kırmızı da geçseydiniz hemşehri bir polis yardımıyla ceza bile almazdınız. -
bi daha alkollü bisiklet kullanma!!! -
Belediye'den bir tanıdık bulduk ve cezanın iptaline karar verildi. Buradaki çok bilmiş arkadaşlara selam olsun.
Not: Anca ayılabildim. -
Sarhoş olmadığını iddia edebilirsin ama yüzeysel olarak bakıp ceza yazılmaz. İşin standardı vardır. Alkol oranın ölçülür. Promil sınırı aşmışsan alkollü olarak tanımlanırsım. Sarhoş demez sana polis alkollü der. Sarhoş diye haberciler felan der, yazar. Ki sende alkol aldığını söylemişsin. Zıtlık yok yani.
quote:
Orijinalden alıntı: AwerlawK
Ehliyetin, motorlu araçları kullanmak için verildiğini bilmiyorsun sanırım
Ciddi misin :) ironiman
Koşa koşa eve git, donanımhaber.com da konu aç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_g_o_189 -- 18 Aralık 2017; 14:0:10 > -
Cezayı ödeyebilirsin.
Hayret mevzu hükümete bağlanmamış hiç şaşırdım
Bu arada bana da saçma geldi velespit kullanıp alkolle yakalanmanın ceza alması
Ama burası Türkiye işte.. askerlikte olmadığı gibi burada da mantık aramayacaksın artık.. konu sahibine de geçmiş olsun.
Bisiklette bir binek aracıdır. Motorsuz taşıtlarda tıpkı motorlu taşıtlar gibi alkollüyken kullanılmamalıdır! Ancak trafik mevzuatı nedir onu araştırmak gerek bilgim dahilinde yalnızca motorlu taşıtlarda alkol cezası kesilir diye biliyorum mevzuata bakmak gerek.
Bendede cross motorsiklet var . Ulaşın değil eğlence amaclı kullanıyorum. Bu durumda alkollü iken binebilirmişim gibi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: u_g_o_189
Koşa koşa eve git, donanımhaber.com da konu aç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X