|
Bildirim
|
Lafa gelince “yolda bisikletlileri görün farkedin biz de bir aracız” diyorsunuz sizi araç yerine koyup trafikte alkollü yakalayınca “e biz araç değiliz spor amaçlı bisiklet sürüyoruz” diyorsunuz. Kusura bakmayın da adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler
|
Sen öyle bir uçmuşsun ki uçak olmuşsun. Uçak da bir araç...
|
Cezayı ödeyebilirsin mesela
|
Bisiklet araç değilse ne? Ulaşım aracı kendisi.
|
Bu bisiklet konusundaki cahilliğe çok sevdiğim bir şiirle tokat gibi bir cevap vermek istiyorum.
" bisiklet bir araç değil mi? bisiklet mi bir araç değil? bir araç değil mi bisiklet? araç bir bisiklet değil mi? bisiklet bir araçtır, sen çok yanlış gelmişsin arkadaş " -Recaizade Mahmut Ekrem |
TDK'dan bisikletin tanımını alıntılıyorum.
"Tekerlekleri pedal aracılığıyla ayakla döndürülen binek ARACI, çiftteker, derrace, velespit." |
Fark etmez ayaklarını kullanarak yaya ışığı yanmadan karşıya geçsen bile kanunen ceza yersin.
|
bir yere ulaşmak için ayaklarımla yürüyorum. O zaman ayaklarımda bir araç. O zaman her sarhoşa ceza kesilsin.
|
Bisiklette bir binek araçtır ceza doğrudur,polisi tebrik ederim işini güzel yapiyor.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 15 Aralık 2017; 15:22:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanBirKullanıcı -- 15 Aralık 2017; 15:51:13 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 15 Aralık 2017; 16:6:47 > |