selimpaşa değirmenköy arasında 652 lira ceza yedim. araçta cruise kontrol var ve 110 km hıza sabitliydi. Şimdi çıkıp diyorlar duble yol yaptık diye bre allahın belaları 70 km hız tabelası koyup kamera sistemi ile vatandaşı tuzağa düşürmek nedir. efendim orası şehirlerarası yol ama bir kısmında mücahir alana giriyorsun. Kardeşim battı çıktı yap 128milyardoları yok ettiniz yol köprü yaptınız onuda yapsaydınız? Devletin trafik cezaları ile bir gelir kapısı olamaz. Hadi alkolü falan anlarım ehliyetsiz olanıda anlarım Hangi vicdana sığar 110 km hız ısınırı olan yola 70 km tabelası koyup üzerinede radar kurmak Devlet bu kadar mı rezil durumda? Birde ceza saba 8 de kesilmiş arkasında e devlette ceza gözüküyor. Neredeyse ihlalden hızlı ceza kesecekler. HARAM ZEKİR ZIKKIM OLSUN. |
şehirler arası yolda 652 lira ceza yedim. Haram zıkkım olsun
-
-
hacım ne deseniz haklısınız
geçen sene ben de 110 km hıza sabitlemişken 70 km hız tuzaana 91 km hızla düştüm mecburen ödedik
ancak tuzağın yerini örgendiğimden geçen hafta gidiş ve dönüş yolunda özellikle dikkat ettim hatta diğer sürücüleri de uyardım
-
bizde şehir içi 50 km sınır olan yerde 58 km ile 300 küsür tl ceza yedik. Bu iş iyiden iyiye gelir kapısına dönmüş
-
peki kendine neden trafik hız ve işaret levhalarına uymadığını sordun mu ?
-
mücahir değil mücavir alandır o. yol yerleşim yeri yakınından geçiyorsa yol hız sınırı bölgesidir 70km.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atrix1212peki kendine neden trafik hız ve işaret levhalarına uymadığını sordun mu ?
hacım kendi açımdan şöyle açıklayayım
ben 110 a sabitlemişken o noktadan daha önce defalarca geçtiğim için 90 km hıza kadar düştüm akşam saatleri olduğundan tabelaya bakamadım bilem
ancak ceza gelince durumu idrak edebildim
yani normalde yavaşladığım bir yerde daha da yavaşlamam gerektiğini ceza yiyerek gördüm
-
Butce tam takir para lazim olacak o kadar.
Bu siralar trafikte gözünüz dört dönsün. -
dostum şehirlerarası yola girmişim ve burası bölünmüş yol. Sen istediğin kadar dikkat ediyorum de geçen 1200 km gaziantepe gittim sıkıyorsa yoldaki bütün tabelaları takip et.
Sen tabelaya uymadığımdan bahsedeceğine radarı neden 110 km için devletin kurmadığını açıklasana bana ?
Yarın öbürgün başına gelince burada konu açma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sissildostum şehirlerarası yola girmişim ve burası bölünmüş yol. Sen istediğin kadar dikkat ediyorum de geçen 1200 km gaziantepe gittim sıkıyorsa yoldaki bütün tabelaları takip et.
Sen tabelaya uymadığımdan bahsedeceğine radarı neden 110 km için devletin kurmadığını açıklasana bana ?
RADAR NEDEN 110 KM YERDE DEĞİL 70 KM YERDE KURULUYOR ?
çunku yerleşim yeri içinde hızını düşürmezsen herhangi bir canlıya yada aniden önüne çıkabilecek olan taşıta çarpabilir ve kazaya sebebiyet verebilrisin.
-
zeka küpü arkadaşım orada yerleşim yok anladın mı ?
buradan tekirdağa kadar zaten yerleşim alanı ile yol arasında bariyer var.
Sende eşek olma bariyerden yola çıkma heryerde üst geçit var.
iktidar bas bas bağırdı duble yol yaptık diye. Kaldırım dahi olmayan bir yolun neyini savunuyorsun ?
forumda senden çok var illa yanlışı savunacak işiniz gücünüz bu zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 21 Mayıs 2021; 14:0:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sissilzeka küpü arkadaşım orada yerleşim yok anladın mı ?
buradan tekirdağa kadar zaten yerleşim alanı ile yol arasında bariyer var.
Sende eşek olma bariyerden yola çıkma heryerde üst geçit var.
iktidar bas bas bağırdı duble yol yaptık diye. Kaldırım dahi olmayan bir yolun neyini savunuyorsun ?
forumda senden çok var illa yanlışı savunacak işiniz gücünüz bu zaten.
demek ki devletin canı sıkılmış, burada hız sınırını 70 km yapalım demişler.
hem trafik suçu işleyip, hemde pişkin pişkin yaptığı kanunsuzlugu savunmak türkiye'ye has bir durum herhalde.
tabela ne derse o,
aması maması yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atrix1212demek ki devletin canı sıkılmış, burada hız sınırını 70 km yapalım demişler.
hem trafik suçu işleyip, hemde pişkin pişkin yaptığı kanunsuzlugu savunmak türkiye'ye has bir durum herhalde.
tabela ne derse o,
aması maması yok.
Alıntıları Gösterbize tuzak kurulup alınan paralarla senin maaşın ödeniyorsa o para haramdır bir yerden de çıkar bunu unutma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sissilbize tuzak kurulup alınan paralarla senin maaşın ödeniyorsa o para haramdır bir yerden de çıkar bunu unutma.
Alıntıları Göster1-herkes vergi veriyor.
2- kimseye tuzak kurulmuyor. sen marşa basarken trafik kurallarına uymayı taahahüt ediyorsun.
hem trafik işaret ve işaretcilerine uyma. hem ceza yazılmasın. ama işini yapan insanın aldığı kazanç haram.
ktr.
-
Gereksiz saldırgansın hocam. Radar uyarı levhası yoksa cezaya itiraz edebilirsin. Radar uyarı levhası varsa zaten hızını ve oranın da hızını kontrol etmeliydin. 10 yıldır araç kullanırım 1 kere hızdan ceza yemedim. Ki hızlı araç kullanan birisiyimdir. Hızdan yenilen cezaya üzülmem açık söyleyeyim.
Ayrıca bütün tabelalara dikkat etmek sizin sorumluluğunuzda. Hani buradan Gaziantep'e kadar gittim sıkıysa farket diyorsun ya, şoför birisinin tabelaların tamamına dikkat etmesi gerekir. O tabelalara dikkat çekemiyorsa kenara çekip dinlenmesi gerekir.
Ha uygulamayı savunuyor muyum? Hayır. Fakat senin de dikkatli olman lazımdı. Oradan Allah muhafaza bir hayvan da geçebilirdi, o bariyerden bir çocuk da fırlayabilirdi. Çocuğa da eşek değilsin ya diyecek değilsiniz değil mi?
-
-
Gerçek bir düşük iq örneği. İyi inceleyin bu spesimeni :D -
Yediğiniz cezada şaşılacak birşey yok. Doğru düzgün işleyen her ülkede böyle. İsterseniz Alman otobanında polislerin nasıl çalıştığına dair belgeselleri izleyebilirsiniz.
Ancak ceza yemenizde haksızlık var. Çünkü başka ülkelerde otoyollar bu kadar yerleşim yerinden geçmiyor. Üzerlerinde takip etmesi imkansız bu kadar hız tabelası yok. 1 km’ye 10 tane hız tabelası konmaz. Akla mantığa ayrıkı.
Bir aykırılıkta yaya geçitleri. Adım başı yaya geçidi olmaz. Trafik ışının 50 metre ilerisinde yaya geçidi olmaz. 70 lik yolda yaya geçidi olmaz. 50 lik trafiğin yoğun olduğu yolda yaya geçidi olmaz. Yani yol süsü gibi yaya geçidi yapmış bir zihniyet var. Kırallara uymaya gelince Avrupa. Yaptığın yol akla mantığa aykırı. Önce bunu farket. -
Bu trolle ban atacak mod yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: sissildostum şehirlerarası yola girmişim ve burası bölünmüş yol. Sen istediğin kadar dikkat ediyorum de geçen 1200 km gaziantepe gittim sıkıyorsa yoldaki bütün tabelaları takip et.
Mücavir alan için de hız sınırı 70 Km ise, o hız sınırına uyacaksın, ceza yazmakla çok iyi etmişler. Senin gibilerine az bile
zeka küpü arkadaşım orada yerleşim yok anladın mı ? buradan tekirdağa kadar zaten yerleşim alanı ile yol arasında bariyer var. Sende eşek olma bariyerden yola çıkma heryerde üst geçit var. iktidar bas bas bağırdı duble yol yaptık diye. Kaldırım dahi olmayan bir yolun neyini savunuyorsun ? forumda senden çok var illa yanlışı savunacak işiniz gücünüz bu zaten. |
dostum şehirlerarası yola girmişim ve burası bölünmüş yol. Sen istediğin kadar dikkat ediyorum de geçen 1200 km gaziantepe gittim sıkıyorsa yoldaki bütün tabelaları takip et. Sen tabelaya uymadığımdan bahsedeceğine radarı neden 110 km için devletin kurmadığını açıklasana bana ? Yarın öbürgün başına gelince burada konu açma. |
senin algılamanda sorun var bence bölünmüş yol yapıyorsan üzerine 110 km için otokorkuluk dikiyorsan orta banketi insanlar geçmesin diye yükseltiyorsan. 500 metrede bir alt ve üst geçit koyuyorsan artık orası mücahir alan değildir. Ortada kaldırım yok giriş çıkış sadece ışıkların olduğu yerlerde. İktidar heryere bölünmüş yol yaptım diye övümüp 70 km hız tabelası koyamaz kardeşim. Hatta koca yolda hiçbir yerde radar yokken 70 km lik kısma radar koyması resmen tuzak kurmaktır. Halen algı sorunu var diyorum ya bulunduğum yok şehirler arası d100 karayolu. ozaman kaldırırsın d100 tabelasını dersinki burası şehirler arası yol değil. İçkili kemersiz muayenesiz sigortasız olmaktan dolayı değil hız sınırının 110 km olduğu bölünmüş yolda 70 km tabelası koyup orayada radar tabelası koydukları için konu açıyorum. İnşallah daha beteri başına gelir. |
peki kendine neden trafik hız ve işaret levhalarına uymadığını sordun mu ? |
Gerçek bir düşük iq örneği. İyi inceleyin bu spesimeni :D
|
Gereksiz saldırgansın hocam. Radar uyarı levhası yoksa cezaya itiraz edebilirsin. Radar uyarı levhası varsa zaten hızını ve oranın da hızını kontrol etmeliydin. 10 yıldır araç kullanırım 1 kere hızdan ceza yemedim. Ki hızlı araç kullanan birisiyimdir. Hızdan yenilen cezaya üzülmem açık söyleyeyim. Ayrıca bütün tabelalara dikkat etmek sizin sorumluluğunuzda. Hani buradan Gaziantep'e kadar gittim sıkıysa farket diyorsun ya, şoför birisinin tabelaların tamamına dikkat etmesi gerekir. O tabelalara dikkat çekemiyorsa kenara çekip dinlenmesi gerekir. Ha uygulamayı savunuyor muyum? Hayır. Fakat senin de dikkatli olman lazımdı. Oradan Allah muhafaza bir hayvan da geçebilirdi, o bariyerden bir çocuk da fırlayabilirdi. Çocuğa da eşek değilsin ya diyecek değilsiniz değil mi? |
Bu trolle ban atacak mod yok mu?
|
Devlet buradan gelir kalemi olusturmak istiyor. 4-5 senedir rasyonaliteden uzak isler yapiliyor trafik duzenlemesinde. Devlet ne derse dogrudur kutsaldir sukrolsun diyecek degilim. Dibine kadar yanlis yazmis evet.
|
Benzer içerikler
- ehliyette kan grubu yanlış yazılmış
- keçiborlu eds hız sınırı
- ehliyetsizlikten ceza yiyen ehliyet alabilir mi
- amasra sinop sahil yolu nasıl
- eds kırmızı flaş patladı ceza gelir mi
- elektrikli paten
- trafik cezası itiraz
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X