Şimdi Ara

All in One Pc PSU yetmiyor. Oyunda Donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar MSI Gaming serisi All in one pc var elimde. Bf4, dayz, h1z1 gibi oyunlarda bi anda ses takılıyor sonra görüntü donuyor pc kitleniyor. Uzun araştırmalarım sonucu sorunun PSU olduğuna eminim.

180w lık bir psu geliyor ama yeterli olmasa adamlark oymaz diye düşünüyorum acil yardım

• tespitin yanlış o tür sistemlere güç tüketimi hesaplanıp takılıyor güç kaynakları sorun ekran kartının yetmemesi veya ısınma ekran kartının modelini yazarsan bir değerlendirme yapılabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

tespitin yanlış o tür sistemlere güç tüketimi hesaplanıp takılıyor güç kaynakları sorun ekran kartının yetmemesi veya ısınma ekran kartının modelini yazarsan bir değerlendirme yapılabilir .

GTX 670MX Sistemden sıcaklıkları takip ettim 60 drece de bf4 de ses dondu oyun kapandı pc donmadı ama. Bazen pc de donuyor.

Buda sisremin donduğu kitlendiği anhttp://i.hizliresim.com/22WBnE.png

bazen 40 derecde de donuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunEditoru -- 10 Mart 2015; 13:30:05 >

• ekran kartı sıcaklıklarda anormal bir durum gözükmüyor işlemci sıcaklıları ne durumda birde yazılımsal bir durum olabilir sürücüler en güncel sürücüler mi .
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    Abi pc söktüm. ısı borularını çıkardım. Goldan termal macun aldım. Ekran kartını söktüm ramleri yer değiştirdim güzelce macunlayıp tekrar monte ettim. w8.1 den windows 7 attım. Bf4 girdim ekran kartına o.c yaptım. Hiç bir sorun yok. Okula gittim geldim bf4 açtım küt gene gitti.

İşlemci sıcaklı 55 falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunEditoru

Abi pc söktüm. ısı borularını çıkardım. Goldan termal macun aldım. Ekran kartını söktüm ramleri yer değiştirdim güzelce macunlayıp tekrar monte ettim. w8.1 den windows 7 attım. Bf4 girdim ekran kartına o.c yaptım. Hiç bir sorun yok. Okula gittim geldim bf4 açtım küt gene gitti.

İşlemci sıcaklı 55 falan

yapılabilecek her şeyi yapmışsın işlemci sıcaklığı yük altında 55 ise normal bütün oyunlarda mı yapıyor yoksa bazı oyunlarda mı .
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm oyunlarda böyle. Birtek lol oynarken yapmıyor. Ramleri tek tek söktüm denedim gene yaptı. 4 tane slot var yer değşiştirdim. İşlemciye yük bindiriyorum test yapıyorum en fazla 73 derece oluyor.

Ekran kartı BF4 de Ultura ayarda 45 fps veriyor 63 derece oluyor. SSD takılı zaten. Anlamadım sorun nerde

Test yaptırdım bf4 den daha ağır. Hiç donmadı

http://www.3dmark.com/3dm/6196290?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunEditoru -- 11 Mart 2015; 21:41:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.