Şimdi Ara

Allah askina moral verin arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygsde 79k hedefim ilk 60kya girmek bir haftatasna kadar guzel ders calisiyordum ama arkadaslarim gordum seneye birakmislar onlari gorunce gram ders calismadim icinde stres seneye kalmayi istemiyorum mattan 28 32 civari geo 20 fizkten 14 falan yapyorum son bir haftada nasil yukseltebirim netleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rusen_71

Ygsde 79k hedefim ilk 60kya girmek bir haftatasna kadar guzel ders calisiyordum ama arkadaslarim gordum seneye birakmislar onlari gorunce gram ders calismadim icinde stres seneye kalmayi istemiyorum mattan 28 32 civari geo 20 fizkten 14 falan yapyorum son bir haftada nasil yukseltebirim netleri

Hemen hemen ayni durumdayiz. Bende cok calisamiyorum ama seneye birdaha bu eziyeti cekmek istemem. Arkadaslari bosver calismaya basla. Benim gibi mideyi usutmemeye calis caliscak halim kalmadi yemin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak sıralaman gayet iyi. 1.7milyon kişi girmiş 70kdasın. Çok iyi. Etrafına bakma. ve sadece çalış. Şurada 2 hafta kalmış. Etrafını boşver ve kaldığın yerden devam et. Yapılamayacak bir şey değil senin için 60k.
    Seneye kalmak istemiyorsan hele hiç bırakma dersi.
    2 hafta...
  • o aralıkta 10k yükseltmek çok kolay, 40 50k bile olur. direk derse başla.
  • bu saatten sonra yapıcağın tek şey eksik konulardan soru çözümlerini ekol hocadan dinlemek bir de son birkaç senenin sınav sorularına bak çözümleriyle birlikte en az 20-30 puan artar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.