Şimdi Ara

ALLAH BELANI VERSİN TÜRKTELEKOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan Yaklaşık 1.5 Sene Önce Şubat Sonunda Türknet Saçma sapan zamlardan Sonra Türk Telekom Ekibi Arayıp Bol Vaatlerle beni Kendilerine Çektiler. Türk Telekom da Biraz Zorlu Bir Süreç Sonra Geçişim Sağlandı. Geçişim Sağlandıktan Sonra Türk Türknette 75-80 Arası Aldığım Hız Türk Telekom da 35 Mb'a Düştü 1 Ay Bu Hızı Kullandıktan Sonra Hemen Akabinde Nisan Ayının İlk Hafatasında İnternet Download Hızım Sırasıyla

20MB

14 MB

8 MB

6 MB

4 MB

2 MB

Şimdi İse Resimde Görüldüğü Üzere 0.18 MB Sınırına Kadar Düştü. Türk telekom Ana Santral Merkeze Uzaklığım Yakaşık 150-200 Merte Arası. Bina Girişinden Daireme Kadar gelen Kabloları Bizzat kendim baştan Yenileyerek CAT 8 Kablo Kullanarak Döşedim.

TP-LINK Archer VR2800 Marka Model Modem Kullanıyorum. Modem ve Pc Arasındaki Uzaklık 1 Metre ve Yine Bağlantı Olarak Cat 8 Modem Kullanmaktayım.

Daha Önce Çok kez Arıza Formu Açtım, Müşteri Hizmetlerini Aradım Ama SÜrekli Hazır Cevap Verip Oyaladılar. Cimere, BTK ve Ulaştırma Bakanlığına Gerekli Yazıları Hukuk Avukatı Olan Ablamla Birlikte Yazıp Gönderdim. Zaten Psikologdan Akıl Ruh Sağlığımın Bozulmasına Sebep Olan Bu Türk Telekom İle İlgili Rapor Alıp Manevi Tazminat Davası Açmayı da Planlıyorum.

Neyse Konumuza Gelelim Bu @türktelekom Adlı Profil Sahibi de Sürekli İlgileniyor Gibi Yapıyor Bu Forumda telefon Numarası Filan İstiyor Özelden Ama Ne Arıyor Ne Soruyor. İşte Maksat İlgileniyoruz Ayağına Yatıyorlar. Neredeyse 2 Hafta Olacak Saha Ekiplerine Bildirdik Diyolar. Çalıştığım Kurumda Bilgi İşlem Yöneticisi Olduğumdan Türk telekom Metro Ethernet Kullandığımızdan Dolayı Türk telekom dan yetkili Kişilerle Görüşüyorum Bize Bir Arıza Kaydı Açılmamış Diyorlar. Benim için Yapın Diyorum Adamlar Metro İnternet İle İlgileniyorlar. Şahsım İçin Arıza Kaydı Açılmazsa Bile Ekipleri Gönderirim Diyor Ama Türk Telekom Bireysel Ayrı Bir Firma Olduğu İçin ben Birşey Yapamam Diyor. Onlar da Haklı.

Nereden Geçtim Bu Türk Telekoma Rezillik. Sayenizde Akıl Sağlığımdan oldum...

Yan Komşum Türknet Kullanıyor Sınırsız Aynı Apartman Evine gittim Kablolu Kablosuz Test Ettim 54 Mb Hız Alıyor.

Kesinlikle Kimse Geçmesin Türk telekom'a Saha Ekipleri Zaten Allaha Emaner. Sürekli Abi Gölbaşından Ekip Gelecek. Abi Alt Yapıyı Senin İçin Baştan Yeniliyoruz Tarzı Yalan Beyanlarda Bulunup Üstüne Birde Dalga Geçiyorlar. Yazıklar Olsun sana Türk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLoveDoctor -- 8 Eylül 2024; 0:19:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajınızda etiketlediğiniz üye Türk Telekom hesabı değil hocam. Ayrıca foruma son giriş tarihi 14 yıl önce.

Sizden telefon numarası isteyen hesap kim? İsmini yazar mısınız?

Son Giriş: 14 yıl önce

Son Mesaj Zamanı: 14 yıl

Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşır mısınız? Bir bakalım hattınıza forum arkadaşlarımız da yorumlasın.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Problemi Twitter'da yayınlayıp bir kaç teknoloji editörününü de etiketleyerek yayınlayın. Sizi arayıp ilgilenirler.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

twiter'da, şikayetvar.com'da ve ekşisözlükte 1 aydır düzenli olarak her gün internetimin kesik olduğunu yazıyorum. sözde ilgilenen telekomdestek hesaplarını falan da etiketliyorum, 1 kere bile ilgilenip cevap yazılmadı. umurlarında değil.

telekom rezil bir kurum, ne kadar liyakatsiz iş bilmez varsa doldurmuşlar. zaten tarikatların imam hatip mezunu müritleriyle kadrolaşmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.