ANASINI SATIM BI OYUNA BAŞLIYM DIYORUM TRAILERLARINA BAKIYORUM KARAKTER PARIL PARIL PARLIYO ÜZERİNDE 34 AYAR SAF ALTINDAN ZIRHLAR ELMASLAR KILIÇLARI ALEVLI YILDIRIMLI HAVADA TAKLALAR ATIYO UCARKEN ARKASINDAN ALEV BIRAKIYO KILICI VURDUĞU GIBI GÖKYÜZÜNDEN YILDIRIMLAR İNİYO BÜYÜCÜLER DESEN ADAM ELLERİNİ HAVAYA BI KALDIRIYO YANARDAG PATLAMASI NOVALAR EKRANI KAPLIYO TOPRAK ANAYI YERİNDEN SÖKÜP HAVAYA KALDIRIYO IZLERKEN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUYO INSANIN GAZA GELIP OYUNA Bİ BAŞLIYOSUN YENI EVLENENLERE ÖZEL FİYAT 29.90 TL'LİK ÖZDİLEK ERKEK PIJAMA TAKIMI ELINE DE BITANE VILEDA SOPASI VERIYO VE DİYO KI 4 TANE KÖPEK KES < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MMORPGLERIN ALLAH BELASINI VERSİN
-
-
Biz de köpek keserek başladık yeğen. Sonra kurt domuz kaplan diye gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aç alfa gri kurt kes
-
eğlenceli bir anlatım kurgu gayet yerinde kelimeler özenle seçilmiş konuyu upladım
-
Aynen kitap yazsan alır okurum qnq. Knq pubg lole devam gerisi çöp çünkü çoğu oyun pay to win..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ashes of Creation, oynamayı hevesle beklediğim tek MMO. Piyasada FFXIV, ESO, GW2, WoW ve bir iki tane daha aklıma gelmeyen MMO haricinde oynanacak MMO yok. Rift bile hiç yoktan iyidir. Knight Online, min-maks yapmayı seven ve olayın rekabet boyutunda olanlar için zamanında idealdi ama şimdi bir fikrim yok. Yanıltıcı reklamlar en çok mobil oyunlarda oluyor, ben anlaşmalı iş yaptığım mobil uygulamalardan ve izlediklerimden biliyorum. Hiçbirini de oynamadım.
Bahsettiğin oyun Metin2 ise söylenecek söz yok zaten. Benim gibi bir sürü insanın yıllarını çalan bir oyundu. Tıkla-savaş mekaniği olan bir oyun olsaydı, bu kadar tutmazdı.
-
Çok kötü. Şu yazıyı gören insanın bloklama istediği artıyor.
Senelerdir banada o havada 5 takla atıp skill atan altın varaklı elbiseli asya anime mmorpglerinden gına geldi
En son AION oynamıştım sonra onun gibisini bulamadım , AION 2 çıksa keşke
https://store.steampowered.com/app/1131240/Dungeons_of_Edera/#:~:text=Dungeons%20of%20Edera%20is%20a,Edera%20to%20its%20former%20glory. bunu oynuyorsun ve keyfine bakıyorsun
34 ayar değil, 24 ayar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
wow hariç bütün mmorpgler pay2win oldu.
-
Zaten ya pay2win ya da pay2play olarak ayrılıyor mmorpgler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KelKodVer -- 21 Eylül 2020; 9:20:47 > -
Az dolu yürütmedik be
quote:
Orijinalden alıntı: KelKodVerZaten ya pay2win ya da pay2play olarak ayrılıyor mmorpgler.
hocam 2020deyiz play2towin yok artık :)
-
Hiç bir mmorpg fragmanda gösterildiği gibi değildir. Mmorpgde grafik arka planda hissiyat ön plandadır, oyun ruhu verir sen hayal gücünü kullanacaksın. Lonca savaşlarında mesela bu ruh maksimuma ulaşır genelde :) Seneye güzel Mmorpgler geliyor ama grafik olarak da. 2021 de çıkacak mmorpgler videolarına bakarsın
15 yılın ardından yine Knight Online a başladım beyler, yeni açılan serverda partiye girebilmek için 35 bin lira para verdim chara :D WOW dan başkası yalan onda da content grind dibine vurdu diye dönmek istemiyorum.
-
Mmorpg oyunlarına hastayım suan üniversite okuyorum ve hayatta yeni bir oyuna baslamam ama emekli olduğum zaman yine bir mmorpg oyununa baslamayı düsünüyorum
Konu reklam uyumu
-
Kör oldum la kööörr.
Kaç kere dedim size tüm paragrafı büyük harfle yazmayın.
-
Son zamanlarda en çok güldüğüm paylaşım budur ahahaha
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Biz de köpek keserek başladık yeğen. Sonra kurt domuz kaplan diye gider
|
eğlenceli bir anlatım kurgu gayet yerinde kelimeler özenle seçilmiş konuyu upladım |
Aç alfa gri kurt kes |
Konu reklam uyumu |
Çok kötü. Şu yazıyı gören insanın bloklama istediği artıyor.
|
Benzer içerikler
- oda kapısı kendiliğinden kapanıyor
- yurtdışından gelen aramaları engelleme türk telekom
- tekirdağ pazarı hangi gün
- kendi tırı olan ne kadar kazanır
- hiç sevgilim olmadı
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X