Şimdi Ara

MMORPGLERIN ALLAH BELASINI VERSİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
10.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka bi yana artık çıkmıyor şöyle soluksuz mmorpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski mmorpg kısmı öldü gibi. Sanırım mmorpg'lerin dönüşü için sanallaştırma teknolojilerinin gelişmesini beklemek lazım. Sonrasında zaten mmo kısmı kopar gider.

• Şu sıralar popüler olan MMORPG'ler hangileri? Ben en son Knight'ta kaldım :D

• Sanki bu bahsettigin oyun metin2 gibi. Youtubeda gorselleri tanitimlarini izleyince asik oluyorsun. Yeni yetenek beceriler itemler falan, ama hareket etmen icin bile para gerektiriyor. En ufak birsey icin bile kredi kartini baglattiriyor sisteme sen de ver gitsin diyorsun ama sonu yok. Bir de oyunlara para vermeye alisiksan ve oyun sardiysa gunluk 20-30 seni haraca bagliyor. Eskiden mmorpg oyunlar boyle degildi. Emekle ve bilgiyle guzel karakter yapabiliyorduk. Simdi imkansiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu kilit üye ban 

• Yeni efsane konu eline sağlık kardeşim verdim şukunu

• Sen bi Guild wars 2 gir bakalım :D Adamlar öyle bi oyun yapmış ki p2w zerresi yok

• Metin 2’de bıraktım ben şahsen. Metin 2 oynarken arkadaşım SilkRoad gel demişti de, Server’a gidememiştim yoğunluktan, iyi ki de girememişim. Sonra PCNet Warrock vermişti, vaaay dedim mütüş... 3 senemi yemiştir...

• Onlar koruma altında değil mi ya :) soyları tükenmek üzere sanırım çünkü bulunmuyordu

• Fallen Sword

• adolf1 kullanıcısına yanıt
    wow u çıktığından bu yana oynadim. WoW a LichKing geldi onu da oynadim ve sonraki patch de bıraktım. yaptığın yorum oyunu hiç oynamadığını gösteriyor. guildler toplanir SW Orgrimmar basar deli gibi savaşırdık. senin dediğin o hikayesi için oynayana onca sene boyunca hiç denk gelemedim nedense.

• Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt
    sorsan Kungen kim bilmez ama nedense herkes hikayesi için oynuyor :)

• Metin2 Marmara akar hedef Meley-hidra kesmelik çar yapmak 😉👍

• çok takılma önünde uzun bir hayat var tahminen 12 yaşındaki genç

• zapdos93 kullanıcısına yanıt

bdo

• bırakmak lazım artık oyunları devir bilgi devri üretmek lazım :)

• Ne bekliyorsun Yunan Adalarına gidip ülkeyi mi kurtaraksın. Tüm mmorpglar aynı mantık. 15 yıl önce dolunay kılıçını alabilmek için 5 mahalle birbirine girmişti saçma salak durumlar. Neyse isteyen oynasın anlasın gönünü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: engineerolduenginar

sorsan Kungen kim bilmez ama nedense herkes hikayesi için oynuyor :)

Ya zaten wow a yeni başlayan pek fazla kişi yok. başlayan da karışık geliyor bırakıyor . yada aylık ücreti çok fazla geliyor vs.. ama genelde yeni başlayanlar karışık gelmesi sebebi ile bırakıyor. Bahseden arakdaşta muhtemelen böyledir.

Birde şey var parasını veremiyor millet. pahalı geliyor sonra oyunu kötülemeye başlıyor. bunuda çok gördük.

Kungen ile beraber Nihulum u bilmeyen çok kişi var.

• MMORPGlere sövüyoruz ediyoruz ama olmayınca da olmuyor ya başka oyun oynanmıyor. Sene başında Archeage oynadım 2 ay kadar baya kalabalıktı ama bir süre sonra her gün 2 saat günlük görev yapmak çok sıktı bıraktım. Şu an devamlı MMORPG arıyorum 28 Eylülde Genshin İmpact çıkacak onu bekliyorum bakalım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.