MMORPG'lere hiç bulaşma daha iyi, hayatın kayar. |
MMORPGLERIN ALLAH BELASINI VERSİN (2. sayfa)
-
-
İşin zevki zaten orada en güçsüz olarak başlayıp karakterini geliştirmek
-
geliyor ;)
-
Free2Play mmorpg oynayıp burada ağlıyorsun komik gerçekten ne bekliyordun
-
Ah ulan ah bı dolunay için kız olanlar bile vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2010 mizahı
İhsan'ın dota2 de çıldırması geldi aklıma. Bu ne güzel bir betimleme.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sonthor
Mmorpg oyunlarına hastayım suan üniversite okuyorum ve hayatta yeni bir oyuna baslamam ama emekli olduğum zaman yine bir mmorpg oyununa baslamayı düsünüyorumKatılıyorum. Emeklilikte MMORPG olmazsa olmaz.
-
Yıl olmuş 2020 mmorpg mi oynanır yahu
-
Ben de New World'u bekliyorum, 2021'de çıkacakmış.
Bu yüzden moba öne çıktı. Lvl kas üste seviye skilll at en az 50 saat. Pvp yapacak hâle gelmek 200 300 saat yine de ağzını burnunu kırabilirler. Moba da en fazla 30 40 dk da full level item oluyorsun. 1. dkdan itibaren pvp başlıyor. İster gökten yıldırım indir ister buz fırtınası ile karşının hp sıfırla. 40 dkda her türlü zevki yaşıyorsun. Ama bu da sıktı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas SilversteinAç alfa gri kurt kes
Alfasını bulsam grisini bulamazdım kanser olurdum :(
Bir brodway parası harcadım o zamanlar sonra tümden sattım Hyundai i10 aldım.
-
Wow da bir MMORPG den daha çok dizi filmdir.
kaç kişi WoW'u pvp, pve için oynuyor?
bir kaç yarışmacı guild dungeon rekabeti içinde...
onun dışındakilerin tamamına yakını hikayeyi merak ettiği için oynamaya devam ediyor.
bildiğin dizi filmlerde yeni sezon çıkmasını beklemek gibi Wow'da da yeni ek paket bekliyorsunuz.
benim kriterlerime göre WoW, sandbox-openworld-pvp özellikleri bakımından çok çok kötü bir MMO'dur...
-
Olm bu konudan hic bisey anlamadim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahah cok dogru. Ama şöyle bir durum var, oyuna giren herkes tüm eşyalara hemen ship olmak ister, insan psikolojisi böyledir, durum böyle olursa o oyundan hiçbir şekilde zevk alamazsiniz, emek vermeden sonuca ulaşılan ör(hack ya da parayla alinan kıyafet ya da güçler gibi) tüm karakterler çok kısa bir süre sonra oyundan soğuma yaratırlar. Şahsen bunları doyasıya deneyimlemiş biri olarak bunları kolaylikla söyleyebilirim. Onun icin Pay to win olmayan sıkılmadan ilerleyebilecek eglenceli aynı zaman da yıllar aylar almadan yeterli zorluk seviyesinde tatmin edebilen oyunlar bulmak gerek.
-
Wow seneler önce tüketti kendini. Artık 9. okeye falan dönüyordur.
-
Hala bu tarz oyunları oynayan insanların olduğunu görmek beni biraz hüzünlendirdi, biz yaşlanmışız be.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adolf1Wow da bir MMORPG den daha çok dizi filmdir.
kaç kişi WoW'u pvp, pve için oynuyor?
bir kaç yarışmacı guild dungeon rekabeti içinde...
onun dışındakilerin tamamına yakını hikayeyi merak ettiği için oynamaya devam ediyor.
bildiğin dizi filmlerde yeni sezon çıkmasını beklemek gibi Wow'da da yeni ek paket bekliyorsunuz.
benim kriterlerime göre WoW, sandbox-openworld-pvp özellikleri bakımından çok çok kötü bir MMO'dur...
O bir kaç yarışmacı guild dediğin şeyi milyonlarlar takip ediyor. Birde wow sandbox mmo değil zaten öyle bir özelliği hiç olmadı. wow theme park mmo dur. PVP oyunu da hiç olmadı. Gelip geçen Dev team lerin hepsi PVE üzerinde durdular ve wow un her zaman pve agırlıklı olacagını söylediler.Siz adamların yapmadıkları ve yapmayacakları şeyler için kötü bir mmo diyorsunuz.
Ben 37 yaşındayın 15 yıldır wow u oynuyorum. wow ile BLizzard ile büyüdüm desem yeridir. e 15 yıl sonunda tabiki lore bu işte benim için büyük bir yer kaplıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X