Şimdi Ara

Allah benim cezami verdi sanirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler nabıcam ben istanbulda oturuyorum meslek lisesi muhasebe okudum bu puanlarla girebilcegim lojistik ekonomi bankacilik gümrük falan varmi bakiyorum bakiyorum hic anlamiyorum gidebilcegim bi kac yer var sakarya trakya bursa ya gidebilirim bi sene daha yapsam gercekten basarabilcegimi dusunmuyorum lutfen yardim edin kaldim boyle ben arkadaslar
     Allah benim cezami verdi sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Veya bu puana önerebilceginiz bölüm varmi uniyi bitirdikten sonra kpss dusunuyorum

• Boş ver hocam herkes okuyacak diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macaulay -- 20 Temmuz 2016; 20:40:24 >
  • Dalganın zamani degil dalga gecicekseniz gidin inciye ciddi bisey beyler ya

• Kanka sizin direk geçiş yok muydu onlara bi baksan belki daha faydalı olur

• Meslek lisenizin rehberlikçisine ver tc şifre bişeyler yazsın...

• Çok tesekkur ederim onlar burger demeye devam etsin onlar gibileri lazim burgere mezuna kalmak istemiyorum bir sene heba etmemek icin nabicam cok kararsizim cunku uniyi bitirip kpss yapmayi dusunuyorum

• Beyler yalovada tutan yerler var ayni sekil bikac yerde oralara gitmeyi dusunuyorum alt taraflarada 2 yillik koyucam sanirim

• Hocam acik konusmak gerekirse bu puanlarla iyi bir sey yazamazsin. Mezuna kal iyi.bir.program yap 1 yil herseyini ortaya koy. Dalga gecenleri de takma egitim cahilligi alir eseklik baki kalir diye bir soz vardir.

• Tesekkur ederim bu sene yazicagim yerler tutmazsa artik yapicak biseyim yok birsene daha calisicaz ama suan yapicak biseyim yok bu sene girmek istiyorum baska bi sehirde olur yapicak baska biseyim yok

• Yalovada nere tutuyor ?

• Mezuna kal bence bu sıralama ile yerleşme daha sonra iş bulamazsın yani . En azindan 100bine çek 1sene kasıp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.