Bildirim
ALLAH ım bosa bakın yaww
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
server..turko da değil bne ya turko olsa yazılar bi acaip olurdu deişik bi server -
Bu boss Jpkoda olabilirmi? çünkü bosun şekli japon kutlamalarındaki şekillere benziyo -
harbi hangi server buu -
japko weya myko olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: NecrommanceR
Bu boss Jpkoda olabilirmi? çünkü bosun şekli japon kutlamalarındaki şekillere benziyo
-
hayır foto çok eski... usko bura.. nedenmi ???
çünkü bu bosu bende gördüm
2 - neo_type_r_35 benim arkadaşım ve beramusta human 62+ warrior
muhtemelende boss event
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 16 Haziran 2006; 19:35:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
hayır foto çok eski... usko bura.. nedenmi ???
çünkü bu bosu bende gördüm
2 - neo_type_r_35 benim arkadaşım ve beramusta human 62+ warrior
muhtemelende boss event
ty...Topic i açan arkadaş biraz ilgilense çok ii olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 16 Haziran 2006; 9:44:28 > -
arada bir spawn oluyo onlar. usko orası. -
öcü la o
ne biçim canavarmış öyle.
iyi vuruyomu güçlümü bari -
japko olurmu ya usko menüden belli ve nicklerden... -
çok dandik bi boss usko da exp eventlarda çıkıyor boss event ta da çıktığı gözlemlenmiştir -
bundan ne çıkıo -
ZUHAHAHAHAHA Hiç bu kadar güleceğim yoktu. Resimdekiler Benim Karakterlerim Resmi çekende benim. Dev SS arşivinde yayınlandı bunlar.
CrAzY_MaideN benim priestim. Şuanda LvL 51 Beramusta dinlenmede duruyor
Reggina yeğen mage beramusta beklemde duruyor oynamıyorz. lvl 48. o zamanlar beramustaydı Eski KO dan kalma zamanlar ama UsKO sonuçta
::DESTROYER:: sınıf arkadaşım. lvl 55
-
NOT ALINTIDIR DEMEYİ UNUTTUK BAK GORUYOMUSN
HERKESDEN COK OZUR DİLİYORUM -
2 ay önce beramusta orc iken lvl 65 warrior beni kasıyordu. nicki alcholic ti sanırım. tam dibimde çıktı. hemen yanındada 1920 heal gözüktü ve mahina geldi foruma SS koydum. içinden 2 adet scale çıktı okadar.. yani hani şu goblinlerin orda olan uçan şeylerden çıkan şeyler eski ko değil bu.. -
Bu boss boss eventta areste cıkmıstı ben ılk dalmıstım sonra 100 kısı bırden daldı ama kutu bana cıktı.İçinden ne çıktı tahmin edersiniz 2 adet scale ve 1 adet ''BLUE TREASURE CHEST ITEM''Scaleler halen duruyor ama sandığı kırdırdım şansıma edeyim içinden mirage çıktı :( -
boss event bu hep böle şeyler düşer eventda -
quote:
Orjinalden alıntı: Libercorpus
2 ay önce beramusta orc iken lvl 65 warrior beni kasıyordu. nicki alcholic ti sanırım. tam dibimde çıktı. hemen yanındada 1920 heal gözüktü ve mahina geldi foruma SS koydum. içinden 2 adet scale çıktı okadar.. yani hani şu goblinlerin orda olan uçan şeylerden çıkan şeyler eski ko değil bu..
Ben Bunu Eski KO'da çekmiştim. KE gelmeden önce. Çeken kişi benim. o zamanlar ezikdik en yüksek lvlli charım buydu. ADSL falan da yoktu. internet cafede CD ye çektirmiştik resimleri
-
evet burası beramus eski ko sanırım sirinsersere neo type fln var.
hatta altta swift isteyen destroyer benim eski ko daki clanımdaydı ke gelince bıraktı oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 16 Haziran 2006; 23:11:13 > -
Vhayyy bee Helalsana Adsl yok Cd ye cektiriyon resimleri Helal bee
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X