Şimdi Ara

ALLAH ım bosa bakın yaww

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ALLAH ım bosa bakın yaww

BAKTA GOR

• server..turko da değil bne ya turko olsa yazılar bi acaip olurdu deişik bi server
  • Bu boss Jpkoda olabilirmi? çünkü bosun şekli japon kutlamalarındaki şekillere benziyo
  • harbi hangi server buu
  • japko weya myko olması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: NecrommanceR

Bu boss Jpkoda olabilirmi? çünkü bosun şekli japon kutlamalarındaki şekillere benziyo
  • hayır foto çok eski... usko bura.. nedenmi ???
    çünkü bu bosu bende gördüm
    2 - neo_type_r_35 benim arkadaşım ve beramusta human 62+ warrior
    muhtemelende boss event

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 16 Haziran 2006; 19:35:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

hayır foto çok eski... usko bura.. nedenmi ???
    çünkü bu bosu bende gördüm
    2 - neo_type_r_35 benim arkadaşım ve beramusta human 62+ warrior
    muhtemelende boss event

ty...Topic i açan arkadaş biraz ilgilense çok ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 16 Haziran 2006; 9:44:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arada bir spawn oluyo onlar. usko orası.
  • öcü la o
    ne biçim canavarmış öyle.
    iyi vuruyomu güçlümü bari
  • japko olurmu ya usko menüden belli ve nicklerden...
  • çok dandik bi boss usko da exp eventlarda çıkıyor boss event ta da çıktığı gözlemlenmiştir
  • bundan ne çıkıo
  • ZUHAHAHAHAHA Hiç bu kadar güleceğim yoktu. Resimdekiler Benim Karakterlerim Resmi çekende benim. Dev SS arşivinde yayınlandı bunlar.

CrAzY_MaideN benim priestim. Şuanda LvL 51 Beramusta dinlenmede duruyor

Reggina yeğen mage beramusta beklemde duruyor oynamıyorz. lvl 48. o zamanlar beramustaydı Eski KO dan kalma zamanlar ama UsKO sonuçta

::DESTROYER:: sınıf arkadaşım. lvl 55

• NOT ALINTIDIR DEMEYİ UNUTTUK BAK GORUYOMUSN

HERKESDEN COK OZUR DİLİYORUM
  • 2 ay önce beramusta orc iken lvl 65 warrior beni kasıyordu. nicki alcholic ti sanırım. tam dibimde çıktı. hemen yanındada 1920 heal gözüktü ve mahina geldi foruma SS koydum. içinden 2 adet scale çıktı okadar.. yani hani şu goblinlerin orda olan uçan şeylerden çıkan şeyler eski ko değil bu..
  • Bu boss boss eventta areste cıkmıstı ben ılk dalmıstım sonra 100 kısı bırden daldı ama kutu bana cıktı.İçinden ne çıktı tahmin edersiniz 2 adet scale ve 1 adet ''BLUE TREASURE CHEST ITEM''Scaleler halen duruyor ama sandığı kırdırdım şansıma edeyim içinden mirage çıktı :(
  • boss event bu hep böle şeyler düşer eventda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

2 ay önce beramusta orc iken lvl 65 warrior beni kasıyordu. nicki alcholic ti sanırım. tam dibimde çıktı. hemen yanındada 1920 heal gözüktü ve mahina geldi foruma SS koydum. içinden 2 adet scale çıktı okadar.. yani hani şu goblinlerin orda olan uçan şeylerden çıkan şeyler eski ko değil bu..

Ben Bunu Eski KO'da çekmiştim. KE gelmeden önce. Çeken kişi benim. o zamanlar ezikdik en yüksek lvlli charım buydu. ADSL falan da yoktu. internet cafede CD ye çektirmiştik resimleri

• evet burası beramus eski ko sanırım sirinsersere neo type fln var.
    hatta altta swift isteyen destroyer benim eski ko daki clanımdaydı ke gelince bıraktı oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 16 Haziran 2006; 23:11:13 >
  • Vhayyy bee Helalsana Adsl yok Cd ye cektiriyon resimleri Helal bee
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.