Şimdi Ara

Allah ını seven yardım etsin ezoyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yardım edin nasıl daha iyi savunma yaparım gelen koyuyor giden koyuyor şöyle sağlam olabilmem için taktik verirmisiniz

http://4gp.tw/b029/139422270218.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece gerekli şeyleri sur içine koy ve surları filmlerdeki gibi tek hat yapma. 2-3 hat iç içe yap ki bir yerden giremesin. şuan senin surlarının bir önemi yok çünkü boş nokta var sonuçta havanı okçu kulesini surlarla çevrele ki giremesinler savunmaya
  • savunma araçlarını ve köyü içeri al duvarın az çünkü diğerlerini dışarı koy sana +sı yok çünkü

edit : depolarıda tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 9 Mart 2014; 1:49:24 >
  • Saolun yapıyorum

• depolarini koru köy binasini dişari at
  • google a "clash of clans best defence level 3" yaz en iyi savunma yöntemleri çıkar kaşına
  • Taşları naptın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Taşları harcama, köy binam son 5 dk si var dur 1 taş basayim deme, ileride çok lazım olur
    Savunma içinde havani koy binasını ve depolari içine al, digerlerinide köşelere koyabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

savunma araçlarını ve köyü içeri al duvarın az çünkü diğerlerini dışarı koy sana +sı yok çünkü

+1
  • Öncelikle köy binasını yükseltmek için acele etme .Havan ı yükselt önceliği havandan yana tut.

• Böyle köye nasip olursa ben bile koyarım o derece duvarlar yanlış yerleştirilmiş,Depoları ve savunmayı iceri al gerisini duvar dışına bırak Köy Bİnasınıda iceri al.
  • Oyunu sil baştan başla taşları bitirmişsin, çok geç olmadan
  • Savunmaları kare kare duvar içerisine al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.