Şimdi Ara

ALLAH KAHRETSİN BU ZİHNİYETİ (DİZİLER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden kendinizi televizyon izlemek zorunda hissediyorsunuz?
  • Yine iyi olsalar birşey demeyecem de türk dizilerinin hepsinde klasik aynı mesele. Biri gelir karısını aldatır sonra yıllarca onu görmez sonra karşına çıkdığında onunla öpüşür, barışır dizi de bitir. Neredeyse böyle senaryoya ait çok fazla dizi var. Ancak yinede içlerinden adam akıllı bir kaç tane dizi var (yaprak dökümü gibi)
  • Bende sırf türk yapımlarının eleştiren zihniyete sinir oluyorum. Arkadas yabancı diziler hiçmi hata yapmıyor ve yabancı ülkeler hiçmi abuk sabuk diziler filmler yapmıyor ? Amerikada bile kapalı alanlarda çekilen saçma sapan bocekli,timsahlı , köpek balıklı filmler var efektler desen yerlerde geziniyor.

Yıllarca hayranlıkla izlenilen lostun bile finali ve son sahneleri tüm dünya tarafından saçma bulundu. Yani beğenen sayısıda çok ama beğenmeyen sayısıda az değil yani.

Ha ben türk dizilerine çok iyi demiyorum abuk sabuk olan diziler çok ama adam akıllı dizileride boş geçmemek lazım mesela leyla ile mecnun,yahşi cazibe,bizim yenge bunlar çok guzel diziler ve izleyici karşısında'da beğeni toplayan diziler.
  • Diziler kadar gereksiz bir şey yok TV lerde
  • aynen hocam şu diziler ya çakma yada çok saçma. bir avrupa yakası bir ekmek teknesi güzel dizilerdi şu doğan gurubu harbi cıvıttı yani anladık birilerine hizmet ediyorsunuzda bu kadarda olmaz insaf be
  • Tek Behzat ç yi izlerim hakkını vermek lazım izletiyor kendini....

Ama yine Amerikan diileri gibi yok adamı dinden çıkartır be :D
  • Kurtlar Vadisi'nin ilk 55 bölümü iyiydi ondan sonra yavaş yavaş bozuldu dizi. Kurtlar Vadisi Pusu'yu hiç saymıyorum bile reyting kaygısı yüzünden yapmadıkları kalmadı. Şimdi yine TNT'de başlayacakmış. Hiç başlamasaydı keşke.

Dizi olarak sadece Kanıt'ı takip ediyorum. Denk gelirsem izlediğim Geniş Aile var birde.

Televizyonda izleyecek bir şeyler arayanlara TRT Haber'deki belgeselleri öneririm. Demirkırat vardı Cuma ve Cumartesi günleri bitti sanırım. Tekrar verirler ama. Faili Meçhul var Pazartesi geceleri de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Yine iyi olsalar birşey demeyecem de türk dizilerinin hepsinde klasik aynı mesele. Biri gelir karısını aldatır sonra yıllarca onu görmez sonra karşına çıkdığında onunla öpüşür, barışır dizi de bitir. Neredeyse böyle senaryoya ait çok fazla dizi var. Ancak yinede içlerinden adam akıllı bir kaç tane dizi var (yaprak dökümü gibi)

Öyle bir dizi bilmiyorum ama iyi yazmışsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: gayrısafi milli hasıla

yapımcıların "acaba tutar da köşeyi döner miyiz" mantığıyla peş peşe dizi çektiği, ortalığın b.k gibi dizi kaynadığı, aynı yüzlerin ısıtılıp ısıtılıp önümüze sürüldüğü, daha önce tutmuş bir dizideki 5 oyuncunun 5 ayrı diziyle ekranlarda vakit işgal ettiği seneryoların, oyunculukların repliklerin kısaca sanata, kaliteye dair herşeyin yerlerde olduğu tek ülke burası...

Birşeyler yapılmazsa sanat sanat için değil sanat para için olacak. Hatta oldu bile. Sanatın sanat için yapıldığı dizileri izliyorum. Kyle XY gibi.

ah be o Kyle XY bitmemeliydi. Sonlara doğru biraz saçmaladılar ama bitmemeliydi işte..;)

Aslında açık açık yazamadım çünkü emin değildim. Adamlar baktılar konu cılkından çıkmaya başladı bence sırf bu yüzden bitirildi. Çok izlenen bir diziymiş. Türkiye de böyle bir konu yakalasalar 10 sezondan aşşağı bitezdi.

• TV izlemiyorum mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

quote:

Orijinalden alıntı: nefes123

genç insanlar için dizi izlemek zaman kaybı yaşlılar takılsın yapacak birşeyleri yok zaten.

Bi yönden doğru diyorsun fakat yabancı diziler bence tam olarak böyle değil.
  • Leyla ile Mecnun
    Behzat Ç
    Yahşi Cazibe
    Kurtlar Vadisi Pusu
    Fatmagül'ün Suçu Ne?
    Bir Kadın Bir Erkek
    Geniş Aile
    Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Bir Kadın Bir Erkek dışında hangisi daha önce yapıldı ? tabikii biraz cahil olabilirim aydınlatın beni
    onca çöp dizi arasında böyle kaliteli dizilerinde olduğunu göz ardı etmeyin.(kalite derken Kurtlar Vadisi Pusu'yu artık çıkarabiliriz, zira pek bi kalitesi kalmadı)
    bunlar arasında sadece Leyla ile Mecnun dizisini izliyorum.
  • nerde çokluk orda boşluk demişler ,sayı artınca doğal olarak kalite düşüyor
  • Pazar keyfi behzat ç
    pazartesi leyla ile mecnun
  • Tvde haber vs haricinde birşey izlemiyorum. Tavsiye ederim, bir eksiklik duymuyorsunuz.
  • 6 senedir haberler hariç birşey izlemiyorum ama geçen oturma odasında pineklerken kuzey güney diye bi dizi başlıyodu.Öyle böyle izledim 1. bölümü.Sağlam birşeye benziyor.Konuda fena değil.Kıvançta sert çocuğu iyi oynamış.Dizinin gideri var gibi.
  • tabiki en kalitesiz en ucuz yollu diziler olacak. izleyen kitleye en uygunu onlar. lost prison break izleyen bunlarla karşılaştıran kitle televizyon başında mı oturuyor. bırak uydurukları eli yüzü düzgün dizi olsa bile bekleyip reklamsız aralıksız oldun diye internet üzerinden izlemiyor muyuz. televizyon başında fasulye kırıp pirinç ayıklayan annenin ilgisini çarpık ilişkiler zengin fakir aile mi çeker black smoke mu? en beğendiğiniz dizilere bile o şeyleri sıkıştırmak zorundalar herkes izlesin diye. çok iyi senaristler o dengeyi sağlamaya çalıyor yine ona kabulüm ben. örneğin ezelde dayı ezel nasıl bir oyun kuruyor nasıl bi akıl oyunu var yine diye düşünürken bi taraftan aman ezel ne yakışıklı aha kıvanç da girdi diziye süper oldu hem ablasıyla hem kardeşiyle ilişki yaşıo bak bak diye izleyen de vardı. hatta sırf ordaki kadınlar neler giymiş diye izleyenler var. direkt karakterleri inceliyorlar çantasını nerden almış elbisesi küpesi bilmem nesi...

• Benim anlamadığım madem herkes bunları izlemiyoruz diye geçiniyor da kim izliyor bu dizileri de rating alıp yayında kalıyor?
  • Hepsi çöp. Yoklukta zaman geçirmek için 1-2 tanesini izlerim o kadar.
    Kuzey Güney vardı gündüz, yarım saat falan baktım fena değil gibi. Ama her dizide olduğu gibi 10. bölümden sonra o da moka saracak.
    Ayrıca kıvanç sert olacağım diye çok kasmış kendisini.
  • Öyle böyle diyorsunuzda yunanistanda türk dizileri tutuyor ama gerçi kaliteli olanları zaten yayınlıyorlar.Herneyse doğru söyloyorsunuz özellkle şu yaz dizileri çok kalitesiz oluyor.Birde şu çakma csy ny gibi çakma diziler yapmayın be hadi yapıyorsunuz doktorlar gibi tüm gün vermeyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.