Tvde haber vs haricinde birşey izlemiyorum. Tavsiye ederim, bir eksiklik duymuyorsunuz.
+1
televizyonda yayınlanan herşeyin amacı para. ne bekliyosun ki? tvde sanatsal şeyler mi görmek istiyosun?
tutsun da çok para kazanıyım derdi olmayan bi yapım görmek isteyen tiyatroya gider. onun dışında yerli yabancı bütün tv-sinema yapımları para için yapılan şeyler
Umutsuz ev kadınları tam bir faildir
Gossip girl küçük sırlar gibi
bire bir kopya edilip yurdumuz gençliğinin bir nevi kültür anlayışını yurt dışına uygun hale getirmek başka bir şey değil
ve bu sadece bizde değil diğer gelişmekte olan ülkelerdede böyle
Buna dur demeli beyler. Hiç bir bilgilendirici içerik yayınlanmıyor, varsa yoksa dizi. Diziler de seviyesiz.
Ekrandaki her 2 diziden 1'i pembe dizi.
Aşk, ihtiras, yalanlar, çok lüks evler, patronlar/ağalar ve bunların hizmetçileri ve bunlar üzerinden yapılan kapitalizm propagandaları, aldatmalar, arkadan iş çevirmeler, boş boş bakışmalar... Bunları fragmanlarda bile görmekten tiksinir hâle geldim.
Akasya Durağı gibi faciaları saymıyorum bile.
quote:
Orijinalden alıntı: Paint It Black
Behzat Ç & Leyla İle Mecnun diyorum, gerisini yok saysak da olur. eskilerden avrupa yakası ve yedi numarayı gözden çıkaramayız tabii
Aynen hocam Leyla & Mecnun en iyi komedi şuanda bana göre hele o ismail abi'nin doğaçlamaları felan yıkıyo ortalığı yaa... Ben çoğunlukla yabancı dizi izliyorum Supernatural,Breaking bad vs gibi en iyisini yabancılar yapıyo valla bizimkilerde bütçe olmadığı için bi b.k çekemiyolar,adamlarda bütçe var 40.dk film çekiyolar reyting kırıyo,bizimkiler kıçını yırtıyo reyting alalım diye 2 saat film çekiyolar anlamsız anlamsız şeyler...
Arada "öyle bir geçer zaman ki" izliyorum. Gerisi boş beleş, sanat ve prestij gayesi gütmeyen diziler.
arkadaslar senaristlerin yapımcıların suçu yok. Onlar kendilerinden talep edileni yapıyor bu kalitedeki diziler izlenmese tv de yayınlanır mı sanıyorsunuz (burada samanyolu kanal 7 gibi kanalları hariç tutuyorum onların amacı farklı)
quote:
Orijinalden alıntı: soyut insan
neden kendinizi televizyon izlemek zorunda hissediyorsunuz?
valla ben hıssetmıyom 7 sene olmustur duzenlı olarak TV seyretmeyelı, zaten bır yılı askın suredır evımde TV yok. eskı evdeyken vardı da noluyodu? hıcbı ıse yaramıyodu. TV varken bıle haberlerı ınternet ve radyodan takıp ederdım.
Evlenme yaslarındayım, acıkcası evlenme durumu olursa evlenecegım kısı ıle gorusecegım ılk meselelerden bırı bu TV meselesı olacak. yarın bırgun cocugum olursa bukadar sevıyesız yayınları ızleyerek buyumesını ıstemem. ama bu devırde evlendıkten sonra evıne TV almaman da ımkansız, mıllet garıpser busefer, yukarı tukursen...
ayrica baska bir videoda da kucuk sirlar(gossip girl),umutsuz ev kadinlari(desperate housewives),kavak yelleri vs. anlatiyordu..bu dizilerin cogunu dogan medya yapiyor.. Uyutuluyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
quote:
Orijinalden alıntı: gayrısafi milli hasıla
yapımcıların "acaba tutar da köşeyi döner miyiz" mantığıyla peş peşe dizi çektiği, ortalığın b.k gibi dizi kaynadığı, aynı yüzlerin ısıtılıp ısıtılıp önümüze sürüldüğü, daha önce tutmuş bir dizideki 5 oyuncunun 5 ayrı diziyle ekranlarda vakit işgal ettiği seneryoların, oyunculukların repliklerin kısaca sanata, kaliteye dair herşeyin yerlerde olduğu tek ülke burası...
Birşeyler yapılmazsa sanat sanat için değil sanat para için olacak. Hatta oldu bile. Sanatın sanat için yapıldığı dizileri izliyorum. Kyle XY gibi.
Bu dizi yapımcıları kanallardan çok çok fazla para alıyormuş
Türkiye ' de şu anda izlenmeye değer üç beş dizi vardır . Gerçi hepsinin amacı belli ama yinede izleyiciye birşeyler veren , güldüren dizilerin olduğunu unutmamalıyız . İzlediğim diziler arasında ilk yerde Behzat Ç. geliyor . Kurtlar Vadisi Pusu her ne kadar amacından uzaklaştıysa da yinede gündemi iyi takip ettikleri için izliyorum . Ortalıkta birsürü saçma diziler var bunlar bize saçma geliyor ama izleyen bir kitleleri olduğu için devam ediyor . Sorun bizlerde bunun için bundan sonra neler yapılabilir diye düşünmemiz lazım ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme