Sürücüyü geçtim yanında ki el frenini çekse oradan uçmazlardı.Ne diyelim geçmiş olsun.
ilkokula giden kızda zaten james bond kesilsin o anda
Komik bir kaza. Emniyet kemeri takmışlar iyiki yoksa o hava yastıkları yere burun üstü indikleri anda açılırken düşmeye başladıklarında kotuktan ayrılıp konsola dogru ilerleryen ana kıza öyle bir çarpardıki, gerisini ne ben söyliyim ne siz düşünün. Ama %99 ölmüşlerdi. İşte buyuzden daha otoparktan yeni çıktık, zaten şehir içindeyiz gerek yok diyip emniyet kemeri takmazsanız, öyle birşey olurki kazada hiçbirşey olmiycaktır ama o hava yastıgı agzınızı burnuzu kırabilir. Neyseki çogu güncel araçta kemer takılı değilse açılmıyor, ama bazı araçlarda (mesela benim corsa) yolcu koltugunda sensör yok. Hadi ben takmadım anladı açılmadı, yolcu nolucak ? Oyuzden kemer takın, taktırın. Bayanların sürücülügüne birşey demiyorum, Annem 55 yaşında birkere kaza yaptıgını hatırlamam hergünde araba kullanır. Ama bazılari öyle hatalar yapiyoki maymun otursa orda onu yapmaz diye düşünmeden edemiyorum. Tamam yetenegi yoktur süremez anlarım, ama neden zorluyosunki hala süremiyosan ? Tabi bu sadece kadınlarda olmuyor. Büyük çoğunlugunun ticari / şirket araçı sürücülerinden oluşan mahluklarda daha beter kazalara neden oluyor. Sonuç olarak ''yeteneksiz'' (ağır şeyler söylemek istemiyorum) her cinsiyette bolca var.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: Damla092
karar ver hangisi bi savaş bi barış olmaz
direksiyona geçmediğiniz sürece
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: Damla092
anlaşamayacağız o zaman
galiba
Düşünsene yolda gidiyorsun Gökten araba düşüyor trajikomik bir durum ya :)) kadın hakkatten güldürdü hakaktten trafikde komik durumlar yaşatıyorlar herşeyin dönüşü var yeterki cana zarar gelmesin allahdan kimseye bişey olmamiş :))
Sürücü hadi anormal bir davranışta bulunmuş ve saçma sapan bir kaza yapmış komik bir durum Allah kimsenin başına vermesin ama aklıma takılan bir soru var ....
Bu köprü bariyerleri nasıl bu kadar kolay kırılabiliyor ?
Burada bu bayanın yaptığı üstün kabiliyet isteyen kaza yerine biri o kavşakta virajı alamasaydı ya da öndeki araçtan yağ dökülüp yol kayganlaşsaydı da biri o köprüden uçup karşı şeride düşseydi ?
Bence köprü viyadük gibi kritik yerlerin çok çok güçlü bariyerlerle korunması gerekiyor. Burada kadın sürücü nekadar hatalıysa düzgün yapılmayan bariyerler de hatalı. Buna bir standart getirilmesi gerekiyor bence.
Kıytırık bir kurstan ehliyet almakla ve toyota yarise binmekle şöför olunmuyor.Yaptığı hataya bak.Arabayı görünce hemen bayan söför olduğunu anlamıştım.Birçoğunda araba kullanma yeteneği yok ama ısrarla trafiğe çıkıyorlar.Ancak bayan şöförlerin iyisi de çok iyi oluyor. Kaza yapmıyorlar ama kaza yaptırıyorlar.Kararsız ve dengesiz hareketleri yüzünden başkalarına kaza yaptırıyorlar.
bu yüzden ben üst geçit yanlarında ışıklarda beklerken çok tedirgin oluyorum.düşünsenize yukarıdan bir araba veya kamyon düştüğünü.bariyerlerin sağlamlığı da ortada
ayrıca, havayastıkları araba bariyere çarpınca mı açıldı. görebilen var mı?
tamam çok büyük bir hata ama yine de tüm bayanları trafikten men etmeyin En iyi sürücü kursuna gitsin , istediği kadar pratik yapsın bi insanın (bay - bayan) yetenegi yoksa yoktur. Bunu zorlamanın alemi de yoktur. Bir bayan arkadaşım sellektörün ne anlama geldiğini bilmiyordu mesela. Anlattım böyle yapılır , su durumlarda kullanılır diye gereksiz dedi.Kullandıgı arac a4.O arabaya da yazık , onunla beraber yolda olan insanlara da yazıkAraba gidiyosa sorun yok onun için Ehliyetimi 19 yasında aldım. Kursa kayıt oldum ama gitmedim sadece direksiyon için yarım saat ş.içinde tur attık. Ehliyetimi aldıktan sonra uzunca bir süre sonra pazar sabahı erkenden kalkıp babamla trafiğe çıktım. Gördüğüm her yokusta dur- kalk yaptım. Önce normal yerlere sonra biraz daha dar olan yerlere park etmeye çalıştım. Boş alan da deli gibi yarım saat kendi kendime arac sürdümDaha iyi öğrenmek ve çarptığımda üzülmemek için kendi aracımı aldım. hergün ise gidip geliyorum çok sükür şimdiye kadar bi olayım olmadı Şimdi büyük hevesle yeni aracımı bekliyorum , bi an önce gelse de cam filmlerini yaptırsam öylece geçip karsısına baksam diye Bayan söförlere bu kadar yüklenmekte haklısınız. Büyük bir kısmı garip bir teknikle arac kullanıyor. Nasıl erkeklerin arasından kötü söför çıkıyorsa bayanların içinden de iyi söförlerin çıktıgını unutmamak lazım
Kadınlara genelleme yapılması tabi yanlış ama çoğu böyle
bizim komşunun karısı denk geldi bırakayım seni dedi neyse anayolda iken yanından kamyon geçti bunun eli ayağı titremeye başladı dedim yandık neyse ki birşey olmadı
daha bitmedi
L şeklinde yol düşünün ben L yolun aşağısından sağa döneceğim kadın sürücü yolu ortalamış dönemiyorum o benim dönmemi bekliyor kalkıyor duruyor falan kilitlendi sonra bana bağırmaya başladı zaten sinir olmuştum ben de bağırdım tabi karşımdakinin bir bayan olduğunu unutmadan
özet olarak şu ehliyet sınavlarında psikolojik sınavda olsun tehlikeler karşısında yada normalde nasıl tepkiler veriliyor
bir kaza gördüler herkes abuk subuk yorum yapmış bayanlar araba kullanmasın diye. siz kullanmayın abi eminim o mühim bir iş için çıkmıştır yola.. kızını okuldan falan almıştır yanında olduguna gore.
yeterli ulaşım ın metronun trenin olmadıgı yerde bayanlar elbet araba kullanacak.
ben eşimi kızımı konserve duzenindeki toplu taşımalara bindirip niye eziyet çektireyim.
hepinize ban
arşivlik bir görüntü olmuş önce geçmiş olsun sonra da tebrikler
Sabiha Gökçene özendi galiba oradan uçabileceğini sandı Türk kadını nereden nereye tüm dizilere kaynana semraya canon ve avona sevgiler saygılar
bizim eve yakın burası nasıl görmemişim 2 kere geçtim hemde.
yok arkadaş kadınlarda heyecan kontrolü sıfır.özellikle araba sürerken.
tahmin edebiliyorum arabaya çarptığı anda elleri direksiyondan çekti , ağzını bir karış açtı, surat bembeyaz oldu, kökledi gazı . sonra uçuşş
aynı kazayı annem yaptı.paralel parktan çıkarken bir kadına ayna dokundu.bu bir heyecanlandı direksiyonu sola doğru tam çevirdi, gaza bastı , çıktığı yerden sonraki aracın yanından tekrar paralel şekilde kaldırıma çıktı , banka duvarına girdi. sadece far kırıldı ama olsun.
her zaman söylüyorum ehliyet kurslarında bayanlara ekstaradan bazı dersler verilmesi ve sınav yapılması gerek.
şu bayanların her halttan çıkmalari beni çileden çıkarıyor arkadaş...
erkeklerin yediği her naneyi yemek zorundalar illa.
arabada sürmeyiver bizahmet.
yok ama olurmu becersede becermesede ille yapacak, bir erkek yapabiliyosa oda yapar ne de olsa dimi
Kadın şöfor deyip geçmek doğru değil. Erkekler daha büyük kazalar yapıyor. Kadınların yaptığı kazalar daha çok maddi hasarla sonuçlanıyor.
Kadınlara Ehliyet Verilmesin Ya ... Verilmiş Sadakaları Varmış Valla :S Bu Videodan Sonra Bütün Bakış Açım Değişti VallaÇarpıp Gaza Basmak Nasıl Bir Heyecandır Ya