Şimdi Ara

Allah korumuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah hem arabanın içindeki bayan ve kızını, hemde o esnada alt geçitte olanları korumuş...

http://video.ntvmsnbc.com/romanyada-olayli-mac.html#5-metreden-uctu.html

• korkudan gaza basıyor.Allah korumuş , eğer düştüğü yerde bir araç olsaydı çok kötü olurdu
  • Büyük konuşmak istemem ama o arabaya çarptıktan sonra durmayı akil edememek anlaşılır değil.
    Allah korumuş hakikaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Büyük konuşmak istemem ama o arabaya çarptıktan sonra durmayı akil edememek anlaşılır değil.
    Allah korumuş hakikaten
    Korkudan fren yerine gaza basmış.Eminim bir daha araba kullanmaz o korkudan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Korkudan fren yerine gaza basmış.Eminim bir daha araba kullanmaz o korkudan sonra.

Alıntıları Göster
    Verilmiş sadakaları varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Kullanmasın zaten bi zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Verilmiş sadakaları varmış.

Alıntıları Göster
    Kaza yapanlara çok geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyorum.

Yalnız etmeden geçemeyeceğim iki kelime laf var, yıllardır 4 ve üzeri sayıda tekerleği olan aracı kullanırım, yarım milyona yakın km yol yaptım hala şu motorsiklet denen zımbırtıdan korkar ve üstüne çıkıp sürmeyi deneyemem. Kullanmayı bilmediğim için korkarım kullanmaya. Bu aracı kullanmayı beceremeyen veya böylesine bir anda frene bile basamayan insanlarımız neden şoför koltuğuna oturur ki. Benim de kapımın önünde araba durur, eşiminde yıllardır ehliyeti var ama son birkaç aydır eğitim aldıktan ve sürekli kendisiyle beraber araç kullandıktan sonra emin olduğum anda trafiğe çıkmasına izin verdim.

Ya Allah korusun sonucu daha acı olsaydı, ya başka günahsız, habersiz insanları canından etseydi. Bilmiyorum belki söylediklerimin konuşulacağı bir an değil ama söylemeden geçemedim arkadaşlar. Kusuruma bakmayın, şu aracı kullanamayanlar Allah rızası için oturmasınlar şu direksiyonun başına. Öğrensinler kendilerini geliştirsinler ondan sonra tamam...

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Kullanmasın zaten bi zahmet.

Alıntıları Göster
    sinirim bozuldu resmen. kazayı yapıyosun hatalısın ne diye gaza köklüyosun yahu. bıktım şu bayanların kazalarından kaçkere şahit oldum dükkanlara girenleride var bunların. vermeyin şunlara araba altta günahsız aile olsaydı ezseydi kurtulamazdı hiç biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

sinirim bozuldu resmen. kazayı yapıyosun hatalısın ne diye gaza köklüyosun yahu. bıktım şu bayanların kazalarından kaçkere şahit oldum dükkanlara girenleride var bunların. vermeyin şunlara araba altta günahsız aile olsaydı ezseydi kurtulamazdı hiç biri.

Alıntıları Göster
    Bayanlara ayrım yapılmasına karşıydım ama tanıdığım bütün bayanlarda bir panik bir bocalama huyu, malesef böyleler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Bayanlara ayrım yapılmasına karşıydım ama tanıdığım bütün bayanlarda bir panik bir bocalama huyu, malesef böyleler.

Alıntıları Göster
    Ne olur araba kullanamayan bayanları trafikten eleyin.Lanet olsun ki kaç sefer kazaya karışmaktan kurtuldum bunlar yüzünden.Vermeyin arkadaş vermeyin ehliyet falan bunlara.Panik yapacaksa,yapıyorsa vermeyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Ne olur araba kullanamayan bayanları trafikten eleyin.Lanet olsun ki kaç sefer kazaya karışmaktan kurtuldum bunlar yüzünden.Vermeyin arkadaş vermeyin ehliyet falan bunlara.Panik yapacaksa,yapıyorsa vermeyeceksin.

Alıntıları Göster
    direksiyon hakimiyetini kaybedip aşağı uçmuş
    nedir şu direksiyon hakimiyeti ? bilen biri anlatsın da öğrenelim bari...
  • Seneler evvel daha küçükken ehliyetim bile yokken bende fren yerine gaza basmıştım.

Hemde forumdaki desiya(yasar)ın babasının arabasına, gri tempralari vardı o zaman, rengini biraz soldurdum

Yasar o zaman 11-12 yasında falandı
  • bayan sürücü olunca hiç şaşırmıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

bayan sürücü olunca hiç şaşırmıyorum .
    yok yok kadınlara harbi ehliyet vermeyeceksin.

fren yerine gaza basmak nedir ya. hadi alttan bi aracın üstüne düşse ve ölse bunun hesabını kim verecek ?

KADINLARA EHLİYET FELAN YOK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

bayan sürücü olunca hiç şaşırmıyorum .
    Bayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Paşa -- 31 Ekim 2011; 18:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Bayan

Alıntıları Göster
    Bariz sürücü hatası... sadece bayanlar kaza yapmıyor ülkemizde onuda göz ardı etmemek lazım! Ehliyet almanın oldukça zorlaştırılması, belli periyotlar ile yenilemenin (Sınav/sağlık incelemesi ile tabi) zorunlu olması lazım ki kazalar biraz azalabilsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

banada biri anlatırsa sevinirim 20 km hızla giden aracta nasıl bir direksiyon hakimiyeti kaybediliyor anlam veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Bariz sürücü hatası... sadece bayanlar kaza yapmıyor ülkemizde onuda göz ardı etmemek lazım! Ehliyet almanın oldukça zorlaştırılması, belli periyotlar ile yenilemenin (Sınav/sağlık incelemesi ile tabi) zorunlu olması lazım ki kazalar biraz azalabilsin...

Alıntıları Göster
    Kadınlar,şu direksiyonu elinize almayın,yalvarıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıraslan

Kadınlar,şu direksiyonu elinize almayın,yalvarıyorum

Alıntıları Göster
    Öncelikle geçmiş olsun tabi ki. Allah korumuş kendilerine birşey olmamış ama bundan sonra araç sürmesin o kişi.Önüne gelen ehliyet alırsa böyle olur. Gazla freni insan nasıl karıştırır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

evet 15 km/h ile giderken de dreksiyon hakimiyeti kaybolabiliyor
    yuh diyorum sadece sürttü
    bayan sürücülere özel eğitim verilmesi gerek
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.