Şimdi Ara

Allah Rızası İçin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende P4 3.0 LGA 775 işlemci, 1 GB Twinmos Çift Kanal RAM, ASUS P5GD1 Pro Anakart, 256 Mb Winfast PCI Express Ekran Kartı, 200 GB Seagete SATA NCQ (piyasada yokmuş ama benimkide ncq değil herhal) bu sistem oyunlarda çok ağır işliyo, underground 2 de tın tın gidiyo sorun ne bi türlü çözemedim.

• ekran kartının modeli nedir?
    ekram kartın yeterli gelmeyebiliyordur underground 2 icin.
  • ekran kartı winfast PX6600 TD 256 pcı express.makinayı ilk aldığımda ekran kartı power color x600 xt idi.çok güzeldi.hiç donma fln yoktu.bi zaman sonra oyunlarda birden bire donmaya pc yi kitlemeye başladı.3 sefer değiştirdim kartı makina yine donma yapıyo.sonunda markayı değiştirelim dedik.bunu aldım yine aynı...belki düşünüyorum hdd de sorun warsa o yüzden ağır çalışabilir.
  • en son sürücülerden birini indir belki sürücüden falandır. Yoksa bilgisayar kilitleniyo falan dedin belki çakışma vardır. Device management 'tan bir bak bakalım
  • Ati ekran kartının driverlarını iyi silememiş olabilirsin.En iyisi sıfırdan XP kur bence.
  • En son driverlarıda yükledim dirext en sonu kurdum yine aynı.format attım yeniden kurdum yok.şimdi yine bi format atıp denicem artık yine olmassa pc alıp golda gidicem kapısına atıp gelcem.
  • ekran kartıyla ya da HDD ile ilgili oldugunu zannetmiyorum muhtemelen psu su balon olan bir kasa kullanıyorsundur ve oyunlarda psu yeterli gelmiyordur.kasanı ve mumkunse psu nun markasını belirt,
    acilen psu degisikligine gitmen gerekir cunku bahsettigim psu kullanıyorsan sistemin diken uzerinde maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tez için yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • power supply de değiştirdim zaten 480 watlık aldım.
  • birde anakarta ps den güç girişi takılıyoya orda 2 diş boşta kalıyo ! belki bu lga anakartlar için ayrı bi ps gerekiyo olabilirmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.