Şimdi Ara

Allah rızası için Ankara Merkezi iyi bilen biri yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lütfen yardımcı olun bir kaç sorum var. Ankarada sadece Kızılayı biliyorum ve çıkış noktam hep kızılay olacak

1) Ankara Çayyolu nerde? Nasıl gidilir? Gidişi kolay mıdır? Kızılaya akşam dönmek istersem kaç gibi nasıl dönerim. Merkezi bir yer midir?

2) At pazarına Kızılaydan nasıl giderim? Can sk. ta Dursun Usta diye bi dönerci varmış Ulucanlar cd. ne falan yakın haritada baktığıma göre ankara kalesi yolu da deniyor.

3)http://www.mekanist.net/ankara/restoran/hacibey-doner-kebabi Buraya kızılaydan nasıl giderim? Ziyabey cd. Osmantan İş merkezi Balgat.

4) Merkezi yakın büyük bir AVM arıyorum, Ankamall a gittim onun gibi metro ya yakın bi AVM var mı? Kızılaydan Kolayca gidebileceğim büyük bi AVM nerde var ve nasıl giderim.

5) Kızılaya yakın biyerde kahvaltı edebileceğim özellikle Ankara simidi yiyebileceğim bi yer nerde var? Geçen sefer Tunalıda Elizinn pastanesine gittim güzel ama 50kuruşa aldığım Ankara simidinin tadı daha çok kaldı ağzımda. Güzel simit kaşar çay yiyebileceğim bir yer nerde var Kızılayda?

şimdilik bu kadar daha soracağım lütfen yardımcı olun bana :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i-and-i -- 23 Kasım 2011; 23:39:52 >

• Sadece 1. sorunun cevabı :
    meşrutiyetten ya da mithat paşadan 163 vb. otobüse binebilirsin ama nereye gideceksin konutkent ümitköy yaşamkent türkkonut?
    dönüş biraz sıkıntı olabilir akşamları çok sık geçmez otobüsler çayyolundan ama 12 ye kadar var. merkezi değildir kızılaydan ortalama 35-45dk arasında gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenus42

Sadece 1. sorunun cevabı :
    meşrutiyetten ya da mithat paşadan 163 vb. otobüse binebilirsin ama nereye gideceksin konutkent ümitköy yaşamkent türkkonut?
    dönüş biraz sıkıntı olabilir akşamları çok sık geçmez otobüsler çayyolundan ama 12 ye kadar var. merkezi değildir kızılaydan ortalama 35-45dk arasında gelirsin

Tam olarak adres Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Orun Villaları No: 37
    Çayyolu / Ankara Mınasera diye bi avm varmış 163 e binsem yakınında indirir mi acaba?
  • 163 e binersen biraz yürürsün son durakta inip ya da 174 e binebilirsin o da pek sık geçmiyor. Koru sitesi dolmuşları da ordan geçiyor olmaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenus42

163 e binersen biraz yürürsün son durakta inip ya da 174 e binebilirsin o da pek sık geçmiyor. Koru sitesi dolmuşları da ordan geçiyor olmaları lazım.

Tamam çok sağol kardeşim. 1i hallettik. Yok mu başka Ankaralı bana yardım edebilecek?
  • Yardım
  • 3-) kızılay güvenparktan odtü dolmuşlarına veya (nerden kalktığını bilmiyorum) ümitköy dolmuşlarndan birine binersen eskişehir yolunda cepa ve kentpark 2 avm yanyana . Gittiğinde baya bir zaman geçirirsin. Dönüşün de aynı yolun karşı tarafında kızılay dolmuşlarına binebilirsin.
  • minasera avm çok büyük bir yerde değil, zaman geçirmek ve alışveriş yapmak istiyorsan eskişehir yolunda cepa,kentpark,armada,gordion var.ümitköy dolmuşları ve 163 buralardan geçer.ayrıca etlikde antares var.kocatepe camiinin altında begendik var.
    ulucanlar dolmuşları benntederesinden kalkıyordu galiba,ulusdan kalenin oradan bineceksin.
    balgata gitmek için güvenpark dan balgat dolmuşlarına binmelisin.
    kızılayda karanfil ve yüksel caddesinde simit sarayları var oralara gidebilirsin.
  • Konuyu hortlatıyorum ama HacıBey balgat 4 kişi gittik ve zehirlenmiş gibiyiz. Kupon almayı flm düşünen varsa 2-3 kere daha düşünsün. Fiyatların pahalı olması bir şey ifade etmiyormuş öğrenmiş olduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.