Şimdi Ara

Allah Rızası İçin Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Benim Ygs-5 Puanım 216 Ben 2. Öğretim Korkut Ata Üni Posta Hizmetleri İstiyorum Geçen Sene 192 Puanla Kapatmış
    1. Sorum Ben Okul Puanıyla Rahatça Yerleşebilirmiyim
    2. Sorum Yerleştirme Önceliklerinde 92 Doğumlu Olacak 2011 Mezunu Olucak Diyo İlla Onlarmı Alınıcak Ben 95 Doğumluyum Allah Rızası İçin Cevaplayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk_80 -- 13 Haziran 2013; 19:35:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk_80

Beyler Benim Ygs-5 Puanım 216 Ben 2. Öğretim Korkut Ata Üni Posta Hizmetleri İstiyorum Geçen Sene 192 Puanla Kapatmış
    2. Sorum Yerleştirme Önceliklerinde 92 Doğumlu Olacak 2011 Mezunu Olucak Diyo İlla Onlarmı Alınıcak Ben 95 Doğumluyum Allah Rızası İçin Cevaplayın...

Bölümün sıralamasını kendi sıralamanla karşılaştır puana göre hesap yapma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gebere Jackson

quote:

Orijinalden alıntı: Berk_80

Beyler Benim Ygs-5 Puanım 216 Ben 2. Öğretim Korkut Ata Üni Posta Hizmetleri İstiyorum Geçen Sene 192 Puanla Kapatmış

Bölümün sıralamasını kendi sıralamanla karşılaştır puana göre hesap yapma..

Başarı Sıralalması Derken Hocam Bölüm 2 Yıllık
    Ben Bi Araştırdım Benim Başarı Sıralamam Ygs-5 761 binlerde Okul Puanı Hariç Posta Hizmetlerine Son Giren Adamın Puanını İndeksledim Ve Başarı Sırası 1.148.114 Oluyor Sizce Yerleşebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk_80 -- 14 Haziran 2013; 8:30:54 >

• Berk_80 B kullanıcısına yanıt
    Yerleşirsin sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gebere Jackson

Yerleşirsin sıkıntı olmaz.

Bilgilendirdiğin İçin Çok Teşekkür Ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.