Şimdi Ara

ALLAH rızası için biri yardım etsin-hp6915

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar...Ben ispanyadan bir tane 6915 pda aldırdım lakin tam olarak türkçeleştirmek için bakmadığım yer kalmadı...Mobil areadan yükledim ama yarım türkçeleştirdi oda hard resetten sonra gitti zaten...
    bugün hp merkezi aradım ellerinde ispanyolcadan türkçeye çevirmek için rom olmadığını söylediler ya ben anlatamadım derdimi yada adam başından savdı bilmiyorum ama benim istediğim tamamiyle türkçe yüklemek bunun için bana ALLAH rızası için yardım edecek varmı arkadaşlar...lütfen yardım edin telefonundan çok sıkıldım kullanamıyorum doğru dürüst bu gidişle satmayı bile düşünüyorum lütfen yardım edin...tşk ler

• Bunu denedinmi? Hp nin kendi sitesinden
    http://www.hp.com.tr/ipaq/download/hp_ipaq_6915_v2.zip
  • kardeş ALLAH razı olsun bu akşam deniyecem ve sana haber vercem...hp merkezindeki adam kafamı karıştırdı önce ingilizce yükle sonra bizi ara biz türkçe yapalım dedi...
    birde bi sorum daha olcak sana bendekinin usb girişi masa üstü yani direk olarak usb yok o şekilde olurmu???
  • programi iki sekilde yukleyebilirsin.indirdigin dosyanin icindeki cab dosyasini bluetoothla veya hafiza kartin varsa karta yazdirip direk cihazda calistirip yukleyebilirsin.Ikincisi ise dosya icindeki setup.exe yi bilgisayardan calistirip activesync ile cihaza yukleyebilirsin (masa ustu dedigin sanirim ipaqla bilgisayar arasindaki baglantiyi saglayan aparat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur73 -- 27 Eylül 2007; 0:34:46 >
  • uğur73 çok tşk. benimde işime yaradı saol
  • kardeş ne kadar tşk etsem azdır...Şuan pek deneme fırsatım olmadı ama en azından yazdığın için çok ama çok tşk ler....ALLAH ne muradın varsa versin herşey gönlünce olsun
  • Eyvallah...........
    quote:

Orjinalden alıntı: exper_exper

uğur73 çok tşk. benimde işime yaradı saol
  • guzel dileklerin icin tesekkurler...

quote:

Orjinalden alıntı: aresmars

kardeş ne kadar tşk etsem azdır...Şuan pek deneme fırsatım olmadı ama en azından yazdığın için çok ama çok tşk ler....ALLAH ne muradın varsa versin herşey gönlünce olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.