Beyler şu telefonların arasında kaldım ben telefondan anlayan birisi değilim. o yüzden şunları gösteriyorum bunların hangisini öneririrsiniz bana. ben parasız internet olursada yön bulma felan istiyorum. hangisi size göre daha iyi olan Allah rızası için kafam bir milyon oldu
Yarın kapıda adlı baktığın sitedekiler çin malı taklitler bunu bilyiorsun değilmi ? bilerek listeledin yani eğer bilmeden listelediysen çin malı olduklarını göz önüne al
ayrıca bir bütce belirlersen daha yardımcı olabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: TheMidnight
Yarın kapıda adlı baktığın sitedekiler çin malı taklitler bunu bilyiorsun değilmi ? bilerek listeledin yani eğer bilmeden listelediysen çin malı olduklarını göz önüne al
AGA BENDE ŞUAN ANLADIM ÇAKMA OLDUKLARINI ŞOKE OLDUM İPHONE A5 DYE BİR ÜRÜN SATIYOLAR PİYASADA ARADIM YOK ÖYLE BİR ÜRÜN, İPHONE 4GS ARADIM ÖYLE BİR ÜRÜN YAPMAMIŞLAR. ALŞTA YAZMIŞLAR PASO ORJİNAL ÜRÜNLE BİRE BİRİDİR FELAN DİYE ŞUAN ANLADIM KUŞKUDA KALDIM KARDEŞ. SENCE ALINABİLİRMİ O ÜRÜNLER YARINKAPIDA DAKİ ÜRÜNLER.
Ben yerinde olsam almam çin malı hem sağlıksız hem işini görmez ve bozulursa elinde kalır parana yazık
Senin ne kadar bütcen var ? ona göre bir cihaz söyleyeyim sana ve nasıl birşey istiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: TheMidnight
başkan nokia 603 olabilir ama diğeri olmaz ya çok tipsiz bir telefon. şu nasıl sence şu dersem ilk masjımdaki son iki verdiğim sitelerdeki telefonlar nasıllar sence
quote:
Orijinalden alıntı: tasan67
istersen samsung galaxy gio var onada bak o aralıkta
hocam ilk başta onada bakıyordum ama sonradan neden bilmiyorum ondan vazgeçtim. galiba vifi yok diye tam hatırlamıyorum ama. o yüzden ilk msjdaki son iki adrestekileri verdim
eğer 2 telefon arasında seçim yapmak zorundaysanız bence galaxy ace ihtiyacınızı karşılayabilcek bir telefon android,ekran internet için yeterli,market zengin tavsiye ederim...
Ace yerine 603 al derim ace pek sağlam cihaz değil ve destek gelmeyecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme