Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN - BURUN TIKANIKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir haftadır burnum tıkanık. Ama bildiğiniz gibi değil, daha önce hiç böyle bir burun tıkanması olmadı. Burnumdan bir gram nefes gitmiyor ve koku alamıyorum. Yemek yerken uzun süre çiğneme yapsam boğuluyorum. Hiç bir şey fayda etmiyor. Burun damlası döktüğümde bir kaç saatlik açılıyor ama burun damlasını en fazla 3 gün kullana bilirim. İki kez doktora gittim, biri hiç bir şeyin yok soğuk almışsın dedi diğeri ilaç yazdı fayda etmedi. Artık psikolojim bozulmaya başladı, hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Tuzlu su döktüm, buhar ile nefes aldım faydası yok.

Varsa bir bildiğiniz söyleyin lütfen delirmek üzereyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Kalk git 2 rekat namaz kıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilencek bir doktora git, nefes alman birden mi zorlaştı? Sümük var mı ? Yoksa sadece nefes mi gitmiyor. Sümük varsa işin kolay

• Mentol tabi ki.
  • Ağlama la karı gibi 1 haftadır burnun tıkanmış benim küçüklükten beri genelde full tıkalı senin dediğin gibi derinden tıkalı sümkürünce geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

İlgilencek bir doktora git, nefes alman birden mi zorlaştı? Sümük var mı ? Yoksa sadece nefes mi gitmiyor. Sümük varsa işin kolay

Sabahları baya sümük oluyor ama gün içerisinde hiç bir şey yok. Sanki taş kaldı burnumda, kupkuru. Aslında burun duvarımda eğrilik var ama o doğuştan var hiç bir zaman böyle tıkanma olmadı yani duvar eğriliğinden olamaz. 1 hafta önce aniden başladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Kalk git 2 rekat namaz kıl

Bu mantıkla,on rekat namaz kılınca da kanseri yeneriz bence.

Sana gelince konu sahibi,eğer o kadar ciddiyse sorun başka doktorlara da görün. Bunun dışında benim önerim wigisse alıp burnunun ucuna birazcık sürmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani hastaysan boşuna uğraşma burun spreyiyle falan tek çaresi geçmesi burun spreyi duruma göre max 1-2 saat hatta 5 dk bile etki edebilir sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potansiyel Ölücü

Ağlama la karı gibi 1 haftadır burnun tıkanmış benim küçüklükten beri genelde full tıkalı senin dediğin gibi derinden tıkalı sümkürünce geçmiyor.

Nasıl yaşıyorsun öyle? Sebebi ne?

• eczaneden sinusler icin tuzlu su setini denesene bi.

bende kronik sinuzit var, koku alamiyorum. benzer durumda miyiz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Orijinalden alıntı: Potansiyel Ölücü

Ağlama la karı gibi 1 haftadır burnun tıkanmış benim küçüklükten beri genelde full tıkalı senin dediğin gibi derinden tıkalı sümkürünce geçmiyor.

Nasıl yaşıyorsun öyle? Sebebi ne?

Allaha çok şükür 3-4 yıldır çok az oluyor sadece hastalandığımda tamamen tıkanıyor sorun nefes alamama değil taa derinlerde sümük kapatınca yolu ağzından bile nefes alırken zorlanıyorsun beynine oksijen gitmeyince sinirlenirsin birde başın ağrır bide benim geceleri yatınca yattığım tarafa sinüsler anında tıkanıyor aşırı pis baş ağrısı ve tıkanıklık yapıyor.

• Mentollü bi krem vardı vicks heralde bi arkadaşım tıkanıkken burnunun kenarlarına biraz sürüyodu iyi geliyormuş bi dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: ali bey amca

eczaneden sinusler icin tuzlu su setini denesene bi.

bende kronik sinuzit var, koku alamiyorum. benzer durumda miyiz acaba?

Abi kokuyu geçtim, nefes alamıyorum ağzımla nefes almak bile güçleşti. 1 haftadır hayatın tadı tuzu kalmadı

• Illiadin sprey al sık nefes almanin keyfini sur 6 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 23 Mart 2017; 22:58:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancagız

Illiadin sprey al sık nefes almanin keyfini sur 6 lira

Burun spreylerini en fazla 3 gün kullanmak gerek yoksa yan etki yapıyor daha fazla tıkanma oluyor. Zaten 4-5 gündür Naftizin denen burun spreyi kullanıyorum ama ilacın etkisi geçince tıkanma daha fazla geri geliyor.

• Bende yılın büyük bir çoğunluğunu tek burun geçiriyorum.Sağ taraf açılıyor sol taraf tıkanıyor, sol taraf açılıyor, sağ taraf tıkanıyor.Bazen açılmalar oluyor kısa süreli ama gerçekten adamın sinirine dokunuyor birkaç gündür çok sıkıntım yok mesela şuan sağ taraf %90 sol taraf %50 açık çok sıkıntı etmiyor şimdilik çok şükür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de soluk alamiyorum dogru duzgun. iceri akinti oluyor, midemi bulandiriyor sabahlari.

burnumdaki kemiklerden birisi yamuk. boydan boya geciyor ve yolu tikiyor.

bazi ozel muayenehanelerde kamerali sistem oluyor. goruyorsun iceriyi bilgisayardan.

sen youtube'dan sinus rinse diye arattirsana. bir de baska bir doktora git. icin rahat etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali bey amca

ben de soluk alamiyorum dogru duzgun. iceri akinti oluyor, midemi bulandiriyor sabahlari.

burnumdaki kemiklerden birisi yamuk. boydan boya geciyor ve yolu tikiyor.

bazi ozel muayenehanelerde kamerali sistem oluyor. goruyorsun iceriyi bilgisayardan.

sen youtube'dan sinus rinse diye arattirsana. bir de baska bir doktora git. icin rahat etsin.

Kameralı sisteme gittim. Doktor burun kemiği yamuk dedi ama onu zaten 20 yıldır biliyorum ve daha önce hiç böyle tıkanma olmadı. Hastalandığımda falan tıkanma oluyordu ama bu kadar değil. Ayrıca hep sümük oluyordu. Şimdi sanki komple tıkanmış burnum, hasta da değilim.

• google çin yagi yaz sonra bana dua et

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.