Bildirim
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sıkı giyinin hocam. -24 ne demek. -
valla giyinmede çare değil hocam cuma -30 gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taggest -- 6 Şubat 2014; 4:41:42 > -
erzurumda okula giderken şu 9. kolordu komutanlığının bahçesinde bir termometre vardı, orada sabah 7 civarı -32 derece gösteriyordu. zaten o gün okul tatil olmuştu aşırı soğuktan.
kurban bayramının aralığa denk geldiği dönemde kurban etleri buzdolabı yerine balkona koyuyorduk, daha çabuk donuyordu -
uplayalımda millet neler çekiyor görsünler -
quote:
Orijinalden alıntı: Byfe
erzurumda okula giderken şu 9. kolordu komutanlığının bahçesinde bir termometre vardı, orada sabah 7 civarı -32 derece gösteriyordu. zaten o gün okul tatil olmuştu aşırı soğuktan.
kurban bayramının aralığa denk geldiği dönemde kurban etleri buzdolabı yerine balkona koyuyorduk, daha çabuk donuyordu
o termometrede 3 yada 4 sene önce - 36 felan görmüştüm o gün gece yolda seyreden araçların motoru duruyodu..sabah olduğunda 100 araçtan en az 70 i çalışmamıştı..siz erzurumdamısınız hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: taggest
quote:
Orijinalden alıntı: Byfe
kurban bayramının aralığa denk geldiği dönemde kurban etleri buzdolabı yerine balkona koyuyorduk, daha çabuk donuyordu
o termometrede 3 yada 4 sene önce - 36 felan görmüştüm o gün gece yolda seyreden araçların motoru duruyodu..sabah olduğunda 100 araçtan en az 70 i çalışmamıştı..siz erzurumdamısınız hocam
yok değilim. 2006-2010 yıllarında ordaydım lisede okurken.
-
anladım hocam..şu aralarda gördüğün gibi formundan pek kaybetmiyor erzurum -
up -
Sigara içmeye bile çıkılmaz balkona,şükretmeliyiz sizi görüp bence. -
iOS -
quote:
Orijinalden alıntı: *DeviantART
Sigara içmeye bile çıkılmaz balkona,şükretmeliyiz sizi görüp bence.
hocam sigara içilmez donar kalırsın balkonda diyorum ya yüzümü yıkadım tam silmeden çıktım balkona yüzüm buz oldu hissettim buzları yani -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn~
iOS
ios 6 hocam 7 ye geçmedim bilerek Allahtan telefonu aldığımda otomatik 7 yüklü değildi. -
Dışarısı buzdolabı gibi heralde -
Aman kurmayın elimde olsa iOS 6 ile kullanırım. iPhone 5, iOS 6 ile çok iyi -
Acayip soğuk ben olsam evden çıkmazdım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahayri
Dışarısı buzdolabı gibi heralde
bizim buzdolabı -7 de çalışıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: İllegalBiri
Aman kurmayın elimde olsa iOS 6 ile kullanırım. iPhone 5, iOS 6 ile çok iyi
aynen hocam bende çok memnunum. -
Keşke tüm Türkiyede böyle olsa hava hava sıcak olunca millet kuduruyor ulan. -
Biz Konya'da kalorifer yakma ihtiyacı hissetmiyoruz.Allah yardımcınız olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- arkadaş kalalım diyen erkek
- kayserililer nasıl olur
- kuryenet randevu alma nedir
- 1 kilo çaya ne kadar tomurcuk atılır
- diş teli yutulursa ne olur
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X