Şimdi Ara

Alliants of Valiant Arms (AVA) [RESİMLİ REHBER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk kez bir oyunun rehberini yapıyorum yanlışlarım kusurlarım olabilir mazur görünüz. AVA MMOFPS türü yani çoklu oyunculu birinci kişi gözünden oynanan savaş

oyunudur. Call of Duty gibi. Bende DonanımHaber için bu oyunun yükleyip nelerin ne işe yaradığına kadar birçok şeye değinen bir rehber hazırlamak istedim. Şu anda piyasada ki bütün

mmofps türlerinden daha ayrıntılı bir oyun denebilir oyunun client boyutu 3gb civarıdır.

OYUNUN SİTESİ

Siteyi açtıktan sonra aşağıdaki adımları takip edin.

Bu adımlardan çoğu sizin oyunu çabucak öğrenmenizi sağlayıcı niteliktedir.

ADIM 1

ADIM 2

ADIM 3

ADIM 4

ADIM 5

ADIM 6

ADIM 7>>>BU ADIMI YAPMADAN ÖNCE 11.ADIMI BİTİRİP KARAKTERİNİZİ OLUŞTURMUŞ OLMANIZ GEREKİR.

ADIM 8

ADIM 9

ADIM 10

ADIM 11

ADIM 12

ADIM 13

ADIM 14

ADIM 15

ADIM 16

ADIM 17

ADIM 18

ADIM 19

ADIM 20

ADIM 21

ADIM 22

ADIM 23

OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER

HİÇBİR RESİM VE HİÇBİR KELİME ALINTI DEĞİLDİR. BÜTÜN REHBER ŞAHSIMA AİTTİR. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

EĞER TALEP OLURSA TAKTİK VE STRATEJİLERİMİ DE PAYLAŞIRIM.

EDİT: BAŞKA BİR KONU DAHA VARMIŞ AMA KONUNUN İÇERİSİNDE Kİ İÇERİKLERİMİZ TAMAMEN FARKLIDIR BU YÜZDEN KONU HAKKINDA İŞLEM YAPILMAMISINI RİCA EDİYORUM.

SORU OLURSA SORUN ÇEKİNMEYİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 21 Eylül 2011; 20:37:30 >

• p2w mi? öyleyse hiç bulaşmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

p2w mi? öyleyse hiç bulaşmayalım.

Hayır öyle değil gerçek parayla alınan bütün silahlar ve çoğu eşya normal parayla da alınabiliyor.

edit: MMOFPS türüne p2w diyeni ilk kez görüyorum adamı arkadan görürsen mıhlarsın olay bu kadar yani.karşı karşıya kalınca silahını iyi kullanan kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 12 Mayıs 2011; 15:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

Hayır öyle değil gerçek parayla alınan bütün silahlar ve çoğu eşya normal parayla da alınabiliyor.

edit: MMOFPS türüne p2w diyeni ilk kez görüyorum adamı arkadan görürsen mıhlarsın olay bu kadar yani.karşı karşıya kalınca silahını iyi kullanan kazanır.

point blank oynadın mı hiç?
  • quote:

quote:

quote:

1-2 el oynamış olmam lazım mmofps lerin nerdeyse hepsini denedim en çok keyif alınacak oyun bence A.V.A. dır.
    zaten p2w için saatlerimi harcayıpta rehber hazırlamam bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 12 Mayıs 2011; 15:36:11 >

• oyun güzel de çok takılıyor hocam en düşük ayarda bile crysisten fazla takılıyor
  • oyun güzel de çok takılıyor hocam en düşük ayarda bile crysisten fazla takılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-4 ay önce denemiştim, COD:Black Ops da bile takılmayan pc takılma manyağı oluyor, FPSde de ani hareketler çok önemli olduğu için malesef oynanabilir bir oyun kılmıyor.
  • quote:

oyun güzel de çok takılıyor hocam en düşük ayarda bile crysisten fazla takılıyor

ben sürekli 60 fps alıyorum ayarları maxladım ama bir adama sürtündüğünüzde takılma oluyor bunu çözemedim henüz
  • Ben geçen yıl oynuyordum , staff sergant 2 ydim sanırım.Şu anda hala kalitesini koruyan tek hack içermeyen en kaliteli fps dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Ben geçen yıl oynuyordum , staff sergant 2 ydim sanırım.Şu anda hala kalitesini koruyan tek hack içermeyen en kaliteli fps dir.

hack konusunda aimbot var diyor oyun içerisinde adamlar ama belirgin bir şey söylemek zor 5/5 kafadan sniper attığım da oldu yani olabilirde olamayabilirde bir şey söylemek zor ben göremedim henüz orası ayrı.First class sergeant 1 oldum para yok şu an gerçekten de kaliteli bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 13 Mayıs 2011; 14:27:40 >
  • War Rock tarzı oyunlardan artık sıkıldım her taraf opk , wall , lag yapan oyuncularla dolu bu oyunda var mıdır bilmiyorum ama war rock beni bu tür oyunlardan soğuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

War Rock tarzı oyunlardan artık sıkıldım her taraf opk , wall , lag yapan oyuncularla dolu bu oyunda var mıdır bilmiyorum ama war rock beni bu tür oyunlardan soğuttu.

lag yok denecek kadar az hack yok sanırım varsa ben göremedim 200 oyun oynadım 10 dk desen hepsine 30 saat oynamışım yani :) combat arms taki gibi bıçakla 30m den adam öldüren falan yok :D
  • Oynamak isteyenler olabilir diye yukarı
  • Oyun gerçekten ücretsiz fpsler arasında en iyisi.Yüksek seviye oyuncuların oynadığı bölümlerde adam vurmak çok zor.Sanki hile varmış gibi çıkanı indiriyorlar.Hele keskin nişancılar çok kolay öldürüyorlar.
    Oyunu oynayan varsa nicklerini yazsınlar ekleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Ben geçen yıl oynuyordum , staff sergant 2 ydim sanırım.Şu anda hala kalitesini koruyan tek hack içermeyen en kaliteli fps dir.

5dolara wall-aim-cham-invis satılan site var, artık oynamaktan gına geldiğinde alıp kullanmıştım. Oyuna yeni modlar eklendi mi bu arada?
  • Oyunda hile kullananları rapor edebilirsiniz.İnceleniyor mu bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

quote:

quote:

1-2 el oynamış olmam lazım mmofps lerin nerdeyse hepsini denedim en çok keyif alınacak oyun bence A.V.A. dır.
    zaten p2w için saatlerimi harcayıpta rehber hazırlamam bile.

Point Blank halen oynadığım bir oyun ve parası olan kazanıyor. Çok akıcı ve sistem gereksinimlerine göre çok iyi bir oyun. Çevre vs çok iyi. Gerçek para ile Daha fazla Hp li karakterler , aldığınız hasarı düşüren yelekler , +hp sağlayan itemler , + damage sağlayan itemler var. Yani para vermeyen oyuncuyu perişan ediyoruz.Ama itemlerin süresi 90 Gün yani 3 ayda bir 250 Tl veriyorum oyuna. Fakat 10 Tl verip wall-aim acan adam beni vurabiliyor :@ Bu oyunda ya para ile item alıcaksın yada para ile hile. İkisini yapanlarda var ki en iyisi bu herhalde. İşin özü Point Blank zengin oyunudur paranı verip oynuyorsun ama eğerki ben oyuna para vermem diyorsan para verenlere ücretsiz botluk yapıyorsun

• Bu tarz oyunların arasında en iyisi kesinlikle AVA dir herkeze öneririm bf3 almadan önce cok takıldım oyun modları falan gayet keyifli ve sürekli yeni mod yeni map falan geliştiriyor adamlar güzel oyundur AVA
  • Aeriagames'in yayımladığı A.V.A'yı bugün oynadım.Herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.