Şimdi Ara

ALMAK ÜZEREYİM ACİL YARDIM SONY KDF-E50A11E YADA LG 42PX4RV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAYIN FORM ÜYELERİ BU İKİ MODEL ARASINDA ÇOK KARARSIZIM , SİZCE HANGİSİNİ ALMAK DAHA UYGUN OLUR SONY KDF-E50A11E YADA LG 42PX4RV , KALİTELİ GÖRÜNTÜDE DVD VE DVİX SEYRETMEK , 5+1 ANFİLİ SES SİSTEMİ BAĞLATABİLMEK , BİLGİSAYARI KUSURSUZ OLARAK MONİTOR GİBİDE KULLANABİLMEK VE OYUN OYNAYABİLMEK TEMEL HEDEFLER , BUNLARIN HARİCİNDE 3.500 YTL YE KADAR ÖNEREBİLECEĞİNİZ BAŞKA MODEL VE MARKA VARSA LÜTFEN ONLARIDA BELİRTİN , ŞİMDİDEN CEVAP YAZAN OKUYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM , VESTEL PLASMA 106 XGA DA DÜŞÜNÜLEBİLİRMİ ?

• vesteli hiç incelemedim açıkçası...

bence lg daha iyi gibi ama....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gataca -- 3 Mayıs 2006; 20:10:23 >
  • dostum ben hem kullanıcı hem satıcıyım yazdıgın ozellıklere gore vestel plazma yada sony ı almanı onerırım
    sony projeksıyon oldugu ıcın daha dogal ve yumusak sınema perdesı benzerı goruntu verır
    plazma ıse daha parlak ve daha keskındır ıkısıde sana uyar ama bırısı 106 otekı 127 ekran ızleme mesafen en az 3metre ıse sonyıde 127 ekran olmasına ragmen rahatlıkla seyredersın ama cok yer kaplayabılır evde
    magaza ortamıyla ev ortamı cok farklıdır 127 bıle magazada gozune kucuk gorunebılır ama eve getırınce cok buyuk durabılır dıkkatlı secım yap
  • Merhaba hem satan kişi hemde iki ürünü iyi bilen biri olarak , almak istediğin iki farklı kategoride ürün biri 3lcd projeksiyon tv diğeri lg plazma tv eğer oyun amaçlı kullanıcaksan ve film vs gibi yayınları izliceksen ben sana kesinlikle sony KDF-E50A11E al derim . Sakın seni sony nin bir projeksiyon tv olması yanıltmasın görüntü kalitesi ve verdiği keyif kat kat eski projeksiyonlardan iyi.ayrıca o eski kaba arka kısımda mevcut değil . iki ürün hakkında geniş bilgi ve teknik destek almak için sony kdf50a11e - lg 42px4rv tıklayabilirsin canlı destek hattından arzu ettiğn tüm sorular yanıtlanacaktır saygılar.
  • Ben dün LG 42PX4RV yi inceledim. Hem digitürk hemde dvd seyrettim beni tatmin etti. ben lg yi fiyat performans olarak beğendim. Sevgili gataca bu ürün için fiyat verebilirmisin. Birde bu üründe HDMI ara birim var. Bu HD yayınları desteklermi ? Çözünürlüğü düşük ,keskin görüntüler alamayacağımı biliyorum ama bu ara birim işe yarar mı ? Saygılar...
  • GÜNAYDIN DR.İ,,,

lg42px4rv modeli şu an hem bizim fiyatımızla,,hemde kalitesiyle en çok satılan LG marka ürünümüzdür.

hdmı (high definition multımedia interface)yani yüksek çözünürlükte ara bağlantı yüzü anlamına gelir.
    hd yayınlarda dediğiniz gibi çok keskin görüntüler alamazsınız.bunun için 1024*768 çözünürlük gerekir.

ama hdmı bağlantı sayesinde scart bağlantıdan aldığınız %67,,kompanent bağlantıdan almış olduğunuz %85 lik görüntüyü bu bağlantı sistemi sayesinde %100 netlikle alabilirsiniz.

LG42PX4 RV NAKİT FİYATIMIZ ........2,939.00 YTL
    VADELİ FİYATIMIZ.......3,299.00 YTL /18 AYDIR

İYİGÜNLER DİLERİM...
  • ARKADAŞLAR LG42PX4 RV ALDIM 3.000 10 TAKSİTLE , ALMAM İÇİN FİKİRLERİNİ ESİRGEMEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM , ŞU ANDA MEMNUNUM GERÇEKTEN BU FİYATA ALINABİLECEK EN İYİ TELEVİZYONMUŞ , BÜTÇESİ 3.000 YTL OLAN ARKADAŞLAR BU PLAZMAYI KAÇIRMASIN ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.