Şimdi Ara

ALMAN abi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinin otomobil cahili oldugunu anlamanin en kolay yolu. Alman abi o iyidir diyorsa hicbir sey anlamiyordur kesin. Adam luks olarak sadece mercedes bmw audi bildigi icin ve onlar da alman oldugu icin bi saplanti olmus. Oysa amerikan ve japon bir suru luks arac var ama turkiyede satilmiyor pek.

ornek diyalog

-opel nasil abi
    +alman abi super opel
    -vw?
    +o has alman abi arabanin krali
    -toyota, honda?
    +onlar japon abi teneke onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakiyasar -- 20 Şubat 2015; 12:02:30 >

• Ben de cogu konuda almanlari savunurum. Bu senin dedigin "fenerbahceliyim diyen futboldan anlamiyordur" gibi bir sey. Ben almanyanin sadece otomobilini degil cogu yonunu severim..

Gece ruyanizda neler goruyorsunuz da boyle tespitler yapiyorsunuz anlamiyorum.
  • Böyle insanlara ne deyeceni ne yapıp edeceğini bilemiyorsun
  • Bende italyan abi diyorum ve gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Bende italyan abi diyorum ve gidiyorum.
    dsg olmasaydı bende "alaman yapmış arkadaş" diyecektim. Eğer birgün dsg den vazgeçerlerse bende alamancıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Bende italyan abi diyorum ve gidiyorum.
    Turkiyede Japon arabalarinin bilinen markalarinin en dusuk kalitesi geldigi icin onlarda hakli aslinda. Nerden bilebilir ki gormuyorsa? Lexus, Acura, Infinity gibi tamamen luks otomobillerden kactane var ulkede? Kac kisi biliyor bunlarin ust duzey luks otomobiller oldugunu? Almanlarin luks otomobilleri ile ayni kalitede olduklarini gormeyen nereden bilsin?

Bende gormeden once Alman diyordum ama gordukten sonra alman !!! diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 20 Şubat 2015; 12:31:24 >
  • volvo abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

volvo abi
     ALMAN abi!!

Bu kadın arabadan anlamıyor o zaman
  • Bence adi bile geciyorsa olmustur o marka. Ister elestiri olsun ister ovme. Bakiniz vosvosa sevenide cok sovenide. Kizmak olsada konu sonucta adi geciyormu? Konusuluyor degilmi. Bakin satis rakamlarina. Adam iyi ya da kotudur ama satiyorsa tamam iste. Hedefine ulasti. Gerisi hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

volvo abi
    Bence arabaları artık ülkelere göre değerlendirmek çok geride kalmış, demode olmuş bir olay yok Japonlar tenekeymiş, yok Almanların dsg`si varmış Fransızların sürekli bozulan elektroniği vs vs markalara göre değerlendirmek daha mantıklı olur.
  • -O bir Alman!
    +Sanki biz Ingiliz dedik.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Yorumsuz, +18 olabilir...

http://youtu.be/DtsSf9wJnOc
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Yorumsuz, +18 olabilir...

http://youtu.be/DtsSf9wJnOc
    bir japon ve italyan arac sahibi olarak adamların çokta haksız olduğunu söyliyemem alman malı her yönden iyi sadece araba için geçerli değil
  • Alman abi süper = cahillik belirtisi, tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

bir japon ve italyan arac sahibi olarak adamların çokta haksız olduğunu söyliyemem alman malı her yönden iyi sadece araba için geçerli değil

Alıntıları Göster
    yahu alman malı alman malı diye övüyosunuz peki soruyorum bu dsg problemi nedir ? Neden övündükleri o mühendisliklerini konuşturup yıllardır bi çözüm getiremediler şu olaya?

Tamam araba yapmayı iyi biliyolar ama abartıyoruz gibime geliyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

ALMAN abi!!

Bu kadın arabadan anlamıyor o zaman

o daha çok paradan anlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakiyasar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    BMW araç sahibiyim ama Almanların abartılacak bir yanı yok onu söyleyeyim.

VW olayına zaten hiç girmiyorum çünkü burası otomobil bölümü çöp hakkında konuşmamız doğru olmaz.

saygılar

Japon ve Güney Kore araçlarını her zaman çok sevmişimdir. Hyundai Honda Kia Mitsubishi gayette sevdiğim otomobil markaları.

• Her zaman değil ama genel olarak evet iyidir, buna cahillik diyorsan de. Alman mühendisliğinin kalitesi tüm dünyaca kabul edilmiştir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Her zaman değil ama genel olarak evet iyidir, buna cahillik diyorsan de. Alman mühendisliğinin kalitesi tüm dünyaca kabul edilmiştir zaten.
    mercedes>bmw=audi..bunlar1. sınıf alman
    wv>opel(artık alman sayılmaz gm)>skoda>seat bunlar 2. sınıf alman
    dolaysı ile seat veya skoda;mazda dan,toyota dan iyidir denemez.eskiden alman fabrika işçibaşı çavuş, işçilere:kalite,güzel işçilik diye bağırırken,şimdi alman fabrikaları zamanla yarışıyor,daha fazla daha fazla üretim tek amaçları.şunu söylemek istiyorum alman her zaman en iyidir denemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

mercedes>bmw=audi..bunlar1. sınıf alman
    wv>opel(artık alman sayılmaz gm)>skoda>seat bunlar 2. sınıf alman
    dolaysı ile seat veya skoda;mazda dan,toyota dan iyidir denemez.eskiden alman fabrika işçibaşı çavuş, işçilere:kalite,güzel işçilik diye bağırırken,şimdi alman fabrikaları zamanla yarışıyor,daha fazla daha fazla üretim tek amaçları.şunu söylemek istiyorum alman her zaman en iyidir denemez..

Alıntıları Göster
    Bence Rus abi... Nadya'sı olsun , Olga'sı Katherina'sı falan iyidir yani bunlar güzel şeyler ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.