Şimdi Ara

Alman basınından Cim Bom'a övgü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alman basını, Galatasaray ile Bayer 04 Leverkusen arasında, İstanbul'da oynanan UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Alman takımının şanslı olduğu görüşünde birleşti. Alman spor dergisi Kicker, kaleci Rene Adler'in formda olduğunu belirterek, Bayer Leverkusen'in spor direktörü Rudi Völler'in, ''Leverkusen zor oynanabilecek zeminde istediği gibi oynamadı'' sözlerine yer verdi.

Völler dergiye yaptığı açıklamada ayrıca, Leverkusen'in böyle oynamasının Galatasaray'ın kalitesine de bağlı olduğuna dikkat çekerek, ''Galatasaray çok agresif oynadı. Bu yarışta şimdiye kadar en zor rakibimizdi'' şeklinde konuştu.

Alman Bild gazetesi de, ''Sıcak Türkler, Adler tarafından durduruldu'' başlığıyla verdiği haberde, karlı bir havada oynanan karşılaşmada Leverkusen defansının kapalı kaldığını ve kaleci Adler'in formda olduğu ifade edildi.

Haberde, Leverkusen'in tur atlamak için iyi bir şans elde ettiği belirtildi.

Berlin'de yayınlanan B.Z. gazetesi, ''0-0 Leverkusen şanslı'', ''Berliner Kurier'' gazetesi de, ''Adler Bayer'i ümitlendiriyor'' başlığıyla verdiği haberde, Leverkusen'in kendi sahasında Galatasaray'ı yenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kaynak: AA

• kim yenecek göreceğiz....
  • 2.macta evimizde sayilir,bizimkiler neyapar eder almanlardan kapalinin biletlerini alir
    gecersek bundan sonraki rakipte muhtemelen hamburg olucak oda evimizde
  • Ilk macin 1. yarisindaki oyunumuzun ustune sadece son vuruslarda beceri eklesek B. Leverkusen'in Almanya da nasil oynayacagini dert etmeden cikar oynar kazaniriz. Neyse hayirlisi ne ise o olsun. Mac oynanmadan kazanilmaz.
  • almanyada bi gol atarsak bence is tamamdır geceriz turu

zaten galba gollu beraberlikte isimize yarıyo dogrumu biliyorum?eger oyleyse geceriz bu turu insallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

almanyada bi gol atarsak bence is tamamdır geceriz turu

zaten galba gollu beraberlikte isimize yarıyo dogrumu biliyorum?eger oyleyse geceriz bu turu insallah

Beraberlik yetiyor bize.Golsüz olanıda uzatmalara götürür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

Orjinalden alıntı: wholet

almanyada bi gol atarsak bence is tamamdır geceriz turu

Beraberlik yetiyor bize.Golsüz olanıda uzatmalara götürür.

o zaman gollu berabere kalaım gecelim turu en kotu ya olmadı yenelim zaten yeneriz insallah 2.vatan da

1-0
    1-1
    2-2
    3-3 olsun bizim olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok rahat gol atılacak bi takım ama önemli olan takım savunması yapabilmek. Biz yine ilk maçtaki gibi takım halinde savunma yapmayı becerebilirsek gol atmalarını engellemiş oluruz. Eğer öne geçebilirsek harika olur, geçen haftaki Hamburg maçlarında gördüm, çok pozisyona girdi 2 takımda. Hamburg öne geçtikten sonrada çok boş yakaladı ama atamadı bi türlü sonrada kornerden yedi golü.
  • bosver 1-1 bitsin bizim olsun diyorum ben artık

alman basını bizi daha cok ovucek

leverkusen i elersek alman takımı olan hamburg gelicek hamburgu elersek kim gelir bilemicem ama bayern filan gelir mi acaba yenersek bayerni de(bayernle karsılasma ihtimalimiz varsa)

Hamit gecen Aberdeen-Bayern Mun. macında guzel oynadı ya niye milli takımda da her mac sole olmuo ki ya fıstık gibi oynadı bi de penaltıyıda ona kullandırttılar ki bu ona guvendiklerini gosteriyo kaleci penaltıyı kurtardı ama sonra hamit tamamladı 5 kisinin arasından bence hamit bayern de cok iyi oynuo tabi bu benim sahsi fikrim kim katılır kim katılmaz artık bilemem

• inşallah yeneriz arkadaşlar ben kalbimle inanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.