Şimdi Ara

ALMAN MI, JAPON OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
12
Favori
107.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana göre japon herzaman almanın alternatifidir
    almana parası yetmeyen japon alır..
    herkesin gönlünde konfor ve performans bir arada olması yatar bunuda almanlar yapar
  • almanların arabaları biraz daha geniş büyük e konforlu sorunsuzlukta kalitede ve iç rahatlığında japon bide bilmiyorum banamı öyle geliyor alman araçların hiç birinde bir ruh sezemdim hepsi çok ruhsuz geliyor bana
  • Alman Japon ortak yapımı Mitsubishi Colt alın; bu başını alıp yürüyecek tartışmaya da son noktayı koymuş olun böylece!!!
  • 1 lira ya en cok donanımı kim veriyorsa onu alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

bana göre japon herzaman almanın alternatifidir
    almana parası yetmeyen japon alır..
    herkesin gönlünde konfor ve performans bir arada olması yatar bunuda almanlar yapar

süpersin almancı falan mısın ? mercedes bmw falan sarı mercedes de kaldı o zamanlar
  • japon arabası ucuz arabadır hiçbir zaman alman otomobilinin yerini tutamaz bujisinden lastiğine aküsüne,farına kadar hıcbır zaman japon almanı gecemez.

Almana parası yetmeyen japon alır demişsiniz benım param alman arabasına yetmezse 2. seçeneğim ingiliz,fransız olur inanınki hiçbir zaman japon olmaz..
  • b sınıf araç kullanıyorum...japondan başka alternatif de fazla yok zaten...colt,jazz,mazda 2,yaris...gibi...

Ancak, c sınıfa atlarsam tercihim alman olur...golf mesela...
  • eğer küçük segmente araca bineceksem japonlar eğer d ve e segmenti düşünüyorsam almanlara binerim
  • kullandığınız araba kırma....
    quote:

Orjinalden alıntı: Alper145

japon arabası ucuz arabadır hiçbir zaman alman otomobilinin yerini tutamaz bujisinden lastiğine aküsüne,farına kadar hıcbır zaman japon almanı gecemez.

Almana parası yetmeyen japon alır demişsiniz benım param alman arabasına yetmezse 2. seçeneğim ingiliz,fransız olur inanınki hiçbir zaman japon olmaz..

• Japon
     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

Alman

Japon

Alman

DOĞRU YAPABİLDİYSEM TABİ
    Bence bu soru zevk işi ama konfor,sağlamlık,kalite istiyosan Alman arabaları tercih etcen.Sorunsuzluk istiyosan japon tercih etcen benim ikisinden birini alcak kadar param olsa alman alırdım her türlü

Edit:yanlış resim koymuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullDH -- 6 Nisan 2009; 14:27:04 >

• Bencede alman

• ben kullanışlı,iç mekanı olabildiğince sade,kesinlikle sorunsuz,fazla konforlu olmasada gerekli güvenlik ve donanım ekipmanları olan araçlar bana daha yakın geliyor.ben o yüzden tercihimi caponlardan yana kullanırım,tabi bunun içine fiyat avantajı da girince daha da tatlı olur benim için.

avrupalılardan,skodanın çizgileri,sorunsuzluğu ve tok duruşu,bmw nin arkadan itişi ve sıralı 6'lısı benim için ilgi çekici olmuştur her zaman.

asla alman almam demiyorum,almanlardan nefret ediyorum diye de bir düşüncem yok.ilerde bir alman,bir italyan bir fransız araçta satın alabilirim ancak kafamın bir köşesinde caponlar hep olur.

amerikanlara girmiyorum,onlar apayrı bir dünya bana göre.
  • Valla hertürlü alman.Mukayese bile etmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

konunun benim japonlari sevmemle bir ilgisi yok. Alman Premium markalarinin yanina siradan japon araclarini koyarsan ben bunda art niyet ararim madem mercedes,bmw,audi vs. yaziyosun lexus,infiniti,acura vs. niye yamiyosun japonlar sadece toyota,honda.nissan vs. den mi ibaret.

BENTLEY asla ve asla ALMAN DEGILDIR. neredeyse 100 yillik bir firma 1998 de VW tarafindan alinmistir.Bentleyin kendi ARGE side vardir kendi fabrikasida vardir,kendi muhendisleride vardir.VW satin alipta araclari kendi tasarlamiyor,kendi uretmiyor(fiat muhendislerinin ferrari leri tasarlamadigi gibi). Kisacasi VW bentleye finansman haric pek birsey vermemistir hatta cok sey goturmustur (Audi direksiyonu koymak gibi).Hatta bence VW mumkunse boyle ust markalari almasin prestijlerine zarar veriyor. RollsRoyde alman degildir,Lambo da alman degildir mesela,Land Roverda hic bir zaman Alman olmamistir, Jaguar yillarca Ford bunyesindeydi yine volvo ve aston martinde ayni sekilde.Simdi bunlar Amerikan markasimiydilar.OPEL uzun yillardir GM bunyesinde Amerikan aracimi oldu simdi? Nissan-Renault ortakligi var mesela Nissan fransizmi oldu simdi? Yada dacia Fransizmi? Bu liste daha boyle uzar gider.

Ben daha ne diyeyim..Zaten kendin Toyota gibi Honda gibi büyük otomotiv devlerine sıradan japon araçları diyosan daha Bentley tartışması 5 level sonrası olsa gerek..

• bencede tarsismayalim sen level eksigini tamamla oyle konusalim. Audi,BMW,Mercedes premium markalardir, Honda,Nissan,Toyota Premium degildir yani siradan japon araclaridir bunlari VW,Opel gibi siradan alman araclariyla karsilastirabilirsin.Siradanliktan kasit premium olmayandir firmanin ekonomik gucu yada satis rakamlariyla alakasi yoktur.

Bentley icin tartismaya gerek bile yok zaten.Sen yabanci forumlara Bentley alman markasidir yazsana bir mollet neresiyle guluyor bakalim.

Bak sana direk BENTLEY`in kendi sitesinden alinti yapayim

quote:

We are Bentley Motors, and our vision is simple:

We are an authentic British motor company dedicated to the design, engineering and crafting of the world’s most respected high performance cars.

That British authenticity is in our history – and in our blood.

linkinide vereyim mi?
    http://www.bentleymotors.com/about_bentley/company_overview/our_vision/default.aspx

• quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

bencede tarsismayalim sen level eksigini tamamla oyle konusalim. Audi,BMW,Mercedes premium markalardir, Honda,Nissan,Toyota Premium degildir yani siradan japon araclaridir bunlari VW,Opel gibi siradan alman araclariyla karsilastirabilirsin.Siradanliktan kasit premium olmayandir firmanin ekonomik gucu yada satis rakamlariyla alakasi yoktur.

Bentley icin tartismaya gerek bile yok zaten.Sen yabanci forumlara Bentley alman markasidir yazsana bir mollet neresiyle guluyor bakalim.

Bak sana direk BENTLEY`in kendi sitesinden alinti yapayim

quote:

We are Bentley Motors, and our vision is simple:

We are an authentic British motor company dedicated to the design, engineering and crafting of the world’s most respected high performance cars.

That British authenticity is in our history – and in our blood.

linkinide vereyim mi?
    http://www.bentleymotors.com/about_bentley/company_overview/our_vision/default.aspx

Acaba ben başka bir dil mi kullanıyorum?

Karşılaştırma yapmadığımı daha kaç kez daha belirtmeliyim?

Aklıma gelen bazı Alman ve Japon firmalarını yazdım..

O premium saydığın Acura ve Lexusun arkasında hangi sıradan markalar olduğunu araştır istersen..

Zaten Almanlar--Japonlar olarak ayırdım..Bentleyde Almanların malı olduğuna göre problem yok..Sonuçta sahipleri Alman..Diğer yönlerini yazmadım zaten..

Bence üslubunu biraz daha düzeltmelisin yoksa kim,kime,neresiyle güler o belli olmaz..!

• Soruyu F1 olarak cevaplayım:

İtalyan!

• kim sıradan acaba toyota mı honda mı
  •  ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

AUDI MERCEDES BMW
  • Konfor da alman elektronikde japon diyen arkadaşlara bir sorun olucak alman otomobillerinde kullanılan elektıronik aksamlar hangi firmalarca yapılıyor bunları biliyorlar mı.

japonların bundan 10 sene evvel tr deki araclarında elektoronik bir aksam mı vardı. Efsane kasa corolla tamamen mekanik cok az elektirik elektorinik tesisata sahib mekaniğinin cok iyi olmasından dolay efsaneleşmiş bir arac.

işin içine elektorinik girince mekaniğe göre arıza verme durumu artıyor diye düşünüyorum buda günümüzde hiç bir arac sorunsuz değildir noktasına getiriyor marka fanatikliği asla yapmam para ma göre bana uygun aracları alıp binmişizdir.

söyle bir denklem kurayim

toyata corolla 1,6 efesane= Tofaş doğan slx ( 94 senesini baz alalım aracların o yıllardaki fiyat farkını bilmiyorum doğan daha ucuz dur diye tahmin ediyorum bence bu iki aracın bir farkı yok ikiside temelde tamamen mekanik elektornik acıdan sorun yaratacak bir potansiyeli yok)

2009 honda accord = vw passat ( ikisinde de aynı özellikleri bulabiliriz her türlü elektorinik destek mevcut birbirinden farkı cok yok ikisininde elekronik arıza verme potansiye yüksek)

için içine teknoloji girince sorunsuz diye bir arac sanmıyorum ki olsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.