Şimdi Ara

Alman üreticiden bir SUV daha: İşte yeni Volkswagen Taos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alamayacağız diye canınızı sıkmayın, araç zaten ABD pazarında satılacak , TR de değil

Hem bırakın artık VW ‘ni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanmıyorumartık31

Araba alıp gezmek gençliğimde hayal oldu 30’lu yaşlarımda görebilecek miyim bakalım

Sizin yerinize gezenler geziyor hocam. Vatandaş olarak çok dert etmeyin araba falan.

• solayak27 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten, orta yaşlarına gelen birisi olarak ülkenin gençlerine çok üzülüyorum. Kimsenin eleştirmesini de haklı bulmuyorum. Şu kadar karamsar bir ortamda gençler daha ne yapsın...

• Tiguan'in altinda t-roc yok muydu?

• Geçen günlerde bir araba, bir ev için ömrümü harcamak istemiyorum diye intihar eden çocuk aklımdan çıkmıyor bir türlü. Atamıyorum kafamdan. 4.000tl’ye çalışan bir adam 1.000 TL ayırsa 400 ayda bir eve yada arabaya sahip olabiliyor. Yani ömrünün yarısı demek. İşin içine eklenecek faizler, TL değer kayıplarını katmıyorum bile. İkisine birden sahip olmak için 66 yıldan bahsediyoruz. Akıl alacak gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 15 Ekim 2020; 2:27:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taos ne biçim isim öyle

• Gerçekten mesajları okuyunca insan hak veriyor. Şu arabalara anca bakar olduk.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Camından bakıp kaç basıyor bu araba diyeceğimiz günler yakında :)

• Tipik vw işte hepsi aynı bunların 50 bin liralık vw alsanizda aynı, yeni olsa ne hacet, birde ülkeyi zenciler basmış, acaba gelirken Afrika coğrafyası lanetinide berabe inde mı getirdiler, hadi Afrika kurak ve hastalık oranı yüksekte o bakımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 15 Ekim 2020; 10:26:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD için dacia duster olur bu

• en düşük öğrenci arabası jetta 2.5lt motorla satılırken 1.5lt motoru amerikada satamazsın.hele hele 5 tane bigmac burger fiyatına 1 depo benzin alınan ülkede hiç satamazsın

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    birim hesabı yapmayıncılar gelmeden. Aynen hocam. alım gücümüz çok düştü.

• Macaristan'a ve ya Birleşik Krallığa gidince sürerim artık.

• Volkswagen artık şu iç tasarımcıyı değiştirsin appledan beterler sürekli aynı iç tasarım kusasım geldi yeter la...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.