|
Alman yayıncı Audi için bağış barı açtı, miktar sizi şok edebilir (6. sayfa)
-
-
Ülkemiz dini bütün ülke ya dünyada dışarıdan gelen paraya en yüksek faizi veriyor.Faiz haramdır haaa. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4BB9945F7Git hindistana bu taksiye bin o zaman, sen internet kullanabildiğine şükret
Kötü yaşam görmemiş, insan oğlu cidden nankör ya
g29 alıp satmışsın bir de, burda açlıktan ağzımız kokuyor falan da yazma sakın.
Fiyatlar yüksek evet hatta ÇOK YÜKSEK ama sen boktan hayat dersen orada kötü niyet ararım ben. Dünyadan haberiniz var mı, açlıktan susuzluktan ölen insanlar var. Kafanızı bir avrupaya çevirmişsiniz sadece.
Haline şükretçiler gelmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omega SpeedmasterEmin misin? Adam sırf arabasına 8000TL çekmiş (At falan da yok ha)
https://m.ikincielim.com/mobiliel/Vasita/Fayton/?Gorunum=G&Sayfa=1
Alıntıları Göster
-
Ama şöyle saaaaaalam bi el arabası alırsın boyası hemen atmayanından xD
-
Ehlaksızlık almış başını gitmiş Almanya da ossuruk bile ayıp sayılmıyormuş böyle memleket mi olur a1 3100 olsa ne yazar -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 8 Aralık 2020; 15:44:58 > -
Bi ara 106 tipi arabalara merak sarmıştım, yeni ufak hızlı bi araç almak için kısıtlı alternatiflerden olan bu arabanın fiyatı gerçekten inanılmazdı. Şimdi daha da inanılmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor alacam ben . şöyle 80 90 bine temiz harley bakıyorum . hem motor merağım da vardı ne zamandır . madem araba alamıyoruz , o fiyata harley alırım bende . -
Yabancı yapıyor bizde eleştiriyoruz, adamlar taa batıdan kalkıp orta doğunun kaynaklarını kullanıyorlar, bizde herkes yattığı yerden köşeyi dönme, milleti dolandırma, insanları çıkarları uğrunda kullanma derdinde bu kafa düzelmedikçe daha çok eleştiririz.
Senin özendiğin ülkeler olan Almanya,Abd,İngiltere,Fransa v.b devletler ve sen bu ülkelerin arabalarını kullanıyorsun, bu ülkelerin markalarından kıyafetlerini alıyorsun, bu ülkenin restoranlarından yemeğini yiyorsun, çayını kahveni bile bu ülkenin kahvecilerinden içiyorsun sonra kalkıp 3000 euro bağış barı açtı diyorsun, bu bizim kafa yapımız maalesef.
Eğer eleştirmek istiyorsanız dışarıda 500 bin tl'lik, 1 trilyonluk araçlara binenleri eleştir, villalarda oturanları eleştir. Hanginiz çalışarak alabilirsiniz bunları ? Bu insanlar sizin hakkınızı yiyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 6 Aralık 2020; 15:11:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4BB9945F7Coğrafya kaderdir doğru ama Almanya ikinci dünya savaşından sonraki hali de beterdi yani. Doğu almanyasının durumu vs. Kaderini değiştirebilirsin Almanya kaderini değiştirdi çalıştı ve şu an kaymağını yiyor bizim zamanımızda çalışılmadı ve sıra bize geldi ama biz çalışmak yerine eleştirmeye devam ettiğimiz için böyle coğrafya kaderdir demeye devam edeceğiz.
Alıntıları Gösterne çalışsın millet ? tarım yok hayvancılık yok, turizm yerliyi düdükleme yabancıyı hoş etme düzeninde, internet hızı gerektiren bişeyler yapsan upload download yalan, insanların hayatını kolaylaştıracak aletler üretsen organik hoşaflar ledli ekmek dolapları seçiliyor,
çalışmak vatandaşla olmaz, devlet vatandaşa imkan verir vatandaş çalışır, nerde imkanlar ? 3 e yapılacak işe 33 ödeme yapılmış, senden zorla alınan verginin binlerce katı belki milyonlarca katı başkasından silinmiş muaf edilmiş, adam gelmiş bizim insan çalışmamayı seçti diyor.
afrikada vs açlar var evet, ne yapalım ? daha kötüsü var diye halimize şükür mü edelim ? bu memlekette de evine ekmek alamayan var ama dam üstünde saksağan kıran da var, ee bunlar aynı ülkede ? playstation 5 i herkes ister ama herkes alamaz durumuna getirdiler sen çıkıp afrikadaki açlardan bahsediyorsun. onlar daha iyisini görmedi belki ondan ses etmiyor, ben neden erişebileceğim şeylerin fiyatının 2 3 kat belki de daha fazla artmasına ses edemiyorum ? he iyi ya papuyenginedekiler simit bulamıyor ben haşime şükür edeyim mi diyeyim ?
fakiri gösterip haline şükrettirmek zenginlerin işi, ki fakirler ben niye fakirim lan diyemesin. fakirliğin sebebi zenginlerin doymaması...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 6 Aralık 2020; 15:8:51 >
-
Bayır aşağı 100 ü bile görebilir, yalnız alt takımlar ısınabilir!quote:
Orijinalden alıntı: snurks1499Ata gerek yok. Koşum takımlarını kendi giyer çeyrek beygir takılır gayette çevreci olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elwedaYabancı yapıyor bizde eleştiriyoruz, adamlar taa batıdan kalkıp orta doğunun kaynaklarını kullanıyorlar, bizde herkes yattığı yerden köşeyi dönme, milleti dolandırma, insanları çıkarları uğrunda kullanma derdinde bu kafa düzelmedikçe daha çok eleştiririz.
Senin özendiğin ülkeler olan Almanya,Abd,İngiltere,Fransa v.b devletler ve sen bu ülkelerin arabalarını kullanıyorsun, bu ülkelerin markalarından kıyafetlerini alıyorsun, bu ülkenin restoranlarından yemeğini yiyorsun, çayını kahveni bile bu ülkenin kahvecilerinden içiyorsun sonra kalkıp 3000 euro bağış barı açtı diyorsun, bu bizim kafa yapımız maalesef.
Eğer eleştirmek istiyorsanız dışarıda 500 bin tl'lik, 1 trilyonluk araçlara binenleri eleştir, villalarda oturanları eleştir. Hanginiz çalışarak alabilirsiniz bunları ? Bu insanlar sizin hakkınızı yiyor .
aynen burdakiler ab abd deki insanlar yattığı yerden hiç çalışmayarak keyif çatarak mükemmel bir hayat sürdüklerini filan sanıyorlar, kimse yellendiği yattığı yerden süper güç olmaz türk halkının genlerinde yatış tembellik var zaten a partisi gider z partisi gelir yine çok bir cacık değişmez.
tüm batı halkını popo,meme göstermeyle köşeyi dönen kim kardashian nın instagram hesabı sanıyor burdakiler, oyle kafa yapıları omuş boyle rahat hayat, çalışmayarak ter akıtmayarak yada çok az çalışarak zengin olacaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2020; 15:19:17 >
-
bizim miktar daha büyük biz daha büyüğüz
-
3100 avroya audi alınmaz, tamam alınsa bile teneke eski modeller falandır. iyi bir araba olacağını sanmam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gcb1903Şok edici değil, çok normal fiyat.
Asıl şok edici olan part time hamburgercide çalışarak 1 ayda alabileceği bir arabayı bile bağış yöntemiyle alma yolunu seçen bedavacı.
Bu kızı araştırın, kendisi Türk değilse bile erkek arkadaşı Türk ya da Arap olabilir.
Aylık ortalama maaş 3700 euro olan ülkede 3100 eruo için dilenmek. Bence şok edici kısım burası.
İkinci el piyasası yok denecek kadar ölü zaten orada. İlk tamirlik iş çıktığında aracı hurdaya verecek. Zira tamir ve yedek parça masrafı araçtan çok tutacak.
Sıfırı 15 20 bin euro olan araçları 2. el 15 yaşında almak için kasmak saçma.
Şöyle düşünün. 0 Passat 25 bin tl ve siz ayda 3000 tl kazanıyorsunuz? Gidip 2. el 15 yaşında araç alır mısınız?
Yav yukarda resim atmış adam 150 euro, 150 ??????? Burada 2 poşet market alışverişi 300 TL tutuyor. Çarpışan araba kullanırcasına sağa sola vururdum 150 euroya araba alsam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X