Şimdi Ara

Almanca mı İngilizce mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

23 yaşındayım yeni iş hayatına atılan birisi olarak açıktan lisans okumaya çalışıyorum bi yandan da kendimi geliştirmek istiyorum.
    Özetle dil öğrenmek istiyorum bismillah deyip internetten başlayacağım, hazır başlamışken ingilizce mi almanca mı öğrensem, açıkçası almancaya daha çok hevesim var almanca rap dinlediğimden dolayı, bu arada yaşadığım şehir bursa.

• Tabi ki ingilizce soru bile olamaz bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanca demek isterimde öncelik ingilizce olsa daha iyi gibi.
  • Önce ingilizce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanca cok sey katar ama ingilizce şart.

• değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Almancaya hevesim çok olsa da dediğiniz gibi ingilizce sanırım kaçınılmaz görünüyor öncelik olarak?
  • Almanca ve ingilizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca mı,Fransızca mı ?
    13 yıl önce açıldı
    İtalyanca mı İspanyolca mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• bu adamdan biraz not alarak bişeyler kapmaya çalışıyorum kursa gitmeden çalışacağım hevesi olan arkadaşlara da duyururum inandıktan sonra yaparız biz bu işi
  • Kimi dinliyorsun SIDO ,Eko Fresh, Bushido

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çine gittiğinde japanyoya gittiğinde hatta almayaya bile gittiğinde ingilizce konuşursun ama almanca konuşulduğu yerler çok kısıtlı

• valla reis fler, kollegah, olexesh azet nimolara takılıyorum,bushido ekolar efsane zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junkie16

bu adamdan biraz not alarak bişeyler kapmaya çalışıyorum kursa gitmeden çalışacağım hevesi olan arkadaşlara da duyururum inandıktan sonra yaparız biz bu işi

Bu insanlar şaklabandan başka bir şey değiller. Dil şak diye öğrenilmez, zaman ister.

Edit: Videoyu izledim resmen rezillik. Bu arkadaştan ingilizce öğreniyorsanız gidin kendinizi asın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 23 Ocak 2017; 22:1:57 >

• ingilizce artık yabancı dil diye sayılmıyor. firmalar ingilizce bildiğini düşünüp başka hangi yabancı dil bildiğini soruyor.
  • İngilizce'nin birçok dile göre getirisi daha fazla bu konuda tartışmaya bile gerek yok.
    Fakat sen hangisini gerçekten öğrenmek istiyorsan onu öğren.
    Yalnız gerçekten sevdiğin dili belirlemen gerekiyor.Sadece rap dinleyerek Almanca sevdim olmaz.Başka ilgi alanların varsa Almanca işe yarar mı onu araştır.
  • Almanca İngilizceye kıyasla daha zor bir dil. Çok emek istiyor. Yıllardır öğrenmeye çalışan tanıdıklarım var...
  • Kürtçe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ilk önce ingilizceyi öğren temiz bir şekilde.Ondan sonra Almancaya geçersin. Ben mesela iyi seviyede ingilizce biliyorum , şimdi Almanca öğrenmeye başladım. Ama en düşük seviyedeyim A1 seviyesinde. İsim sorma , merhaba , nasılsın , sayılar vs gibi şeyleri yeni yeni öğreniyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.