Bildirim
ALMANCA MI, İTALYANCA MI YARDIM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Almanca derim ben ama. Çince Öğrenme gibi bi şansın yokmu ya -
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Almanca derim ben ama. Çince Öğrenme gibi bi şansın yokmu yaquote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Almanca derim ben ama. Çince Öğrenme gibi bi şansın yokmu ya
Çince yok malesef -
almanca tabıkı.ingılızcenın yanında şimdıde almanca istiyolar yok devenın nalıquote:
Orijinalden alıntı: Nicolo Paganiniquote:
Almanca derim ben ama. Çince Öğrenme gibi bi şansın yokmu ya
Çince yok malesef
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest7643
almanca tabıkı.ingılızcenın yanında şimdıde almanca istiyolar yok devenın nalı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: EsRa_
Almanca da biraz zor gibi görünüyor, peki sizce nasıl ingilizceden zor mu almanca?
-
almanca sadece bı kac cumle bılıyorum ama almancanın ıngılızceden kolay olduğunu söyleyen arkadaslarım var sen bılırsınquote:
Almanca da biraz zor gibi görünüyor, peki sizce nasıl ingilizceden zor mu almanca?
Alıntıları Göster
-
en zor artikel olayı var almanca'da. ama onları da zamanla ezberliyorsun zaten kendiliğinden. geri kalan kısmı ingilizceyle eş zorluklardadırquote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewanius -- 14 Ağustos 2007; 19:23:57 >
-
Almanca cok kolay öğrenmek istersen.. İngilizce gibi şuradan şunu çıkarıcaksın şurdan şunu yapıcan bir sürü grammer felen hiç birşeyi yok Cok odun gibi bi dil diyim ben sana. Kelimleri yan yana getiriyosun cümlenin bi kurulumu var onu öreniyosun o kadar bi gidip 14-15 tane grammer örenmiyosun geçmiş gelicek şmdiki zaman olayı felen yok bildiğim kadarıyla oldukca kolay yani.quote:
Orijinalden alıntı: Guest7643
almanca sadece bı kac cumle bılıyorum ama almancanın ıngılızceden kolay olduğunu söyleyen arkadaslarım var sen bılırsın
Alıntıları Göster
-
arkadaş zor mu kolay mı diye sormamış iş sahası bakımından nasıldır diye sormuş.Ben 17 yasındayım ama kısa hayat tecrübemde gordugum şudur butun ilanlarda iş yerlerinde almanca ingilizce bir de tatil mekanıysa rusça bilen arıyorlar.Hiç İtalyanca bilen aradıklarını görmedim.Almanca daha mantıklı ama İtalyanca bilmek de ayrı bi hava katar herhalde insana.quote:
Almanca cok kolay öğrenmek istersen.. İngilizce gibi şuradan şunu çıkarıcaksın şurdan şunu yapıcan bir sürü grammer felen hiç birşeyi yok Cok odun gibi bi dil diyim ben sana. Kelimleri yan yana getiriyosun cümlenin bi kurulumu var onu öreniyosun o kadar bi gidip 14-15 tane grammer örenmiyosun geçmiş gelicek şmdiki zaman olayı felen yok bildiğim kadarıyla oldukca kolay yani.
Alıntıları Göster
-
Bence Almancayı Seç Hep Kolay.. Hemde İş Açısından Almanca Daha Yararlı Olur.. Deutschquote:
Orijinalden alıntı: telly71
arkadaş zor mu kolay mı diye sormamış iş sahası bakımından nasıldır diye sormuş.Ben 17 yasındayım ama kısa hayat tecrübemde gordugum şudur butun ilanlarda iş yerlerinde almanca ingilizce bir de tatil mekanıysa rusça bilen arıyorlar.Hiç İtalyanca bilen aradıklarını görmedim.Almanca daha mantıklı ama İtalyanca bilmek de ayrı bi hava katar herhalde insana.
Alıntıları Göster
-
valla hem fransızca hem ingilizce bunlar tamam.
bu iki dili bildikten sonra iş zaten kolay.geriye bence ileride iyi vakit geçirilecek insanı sıcak bi ülkenin dilini düşün.(keyif çıkarma durumları)bu durumda italyanca derim.farkın olsun... -
Bence almancayı seçmelisin. Kısmetse önümüzdeki ay ben de başlayacağım öğrenmeye.quote:
Orijinalden alıntı: Kutlukbey
valla hem fransızca hem ingilizce bunlar tamam.
bu iki dili bildikten sonra iş zaten kolay.geriye bence ileride iyi vakit geçirilecek insanı sıcak bi ülkenin dilini düşün.(keyif çıkarma durumları)bu durumda italyanca derim.farkın olsun...
Neden almanca:
· Bilimsel çalışmalar ve teknik bilgilerde kullanılan bir dildir.
· Almanca 10 ülkenin resmi dili olmakla beraber Avrupa ticari dilidir.Ticaret ile uğraşanlar için önemli bir enstrümandır.
· Özellikle AB sürecinde ülkemizde de en gözde ticari amaçlı dil olması bakımından önemli bir yer edinmiştir.
· 38 ülkede yaklaşık 120 milyon kişinin konuştuğu Almanca, özellikle Almanya, İsviçre ve Avusturya'da konuşulmaktadır.
-
almanca öğrenme güçlüğü bakımından ingilizceden daha kolay.işin iyi yanı birçok kelime de çok benziyor 2 dilde!guten morgen!-good morningquote:
Orijinalden alıntı: Metz
Bence Almancayı Seç Hep Kolay.. Hemde İş Açısından Almanca Daha Yararlı Olur.. Deutsch
Alıntıları Göster
achtung-attention!......
iş bakımından olaya yabancıyım ama benim son 1 yıldır gündemimde olan şey italyancaaa!!! çok istiyorum öğrenicem kesin bu sene!
italyan aksanlı ingilizce konuşan corleone ailesine hayranlıgımın konu ile hiçbiralakası yoktur!!!!
-
Çoğunluk Almanca diyor, ben yine de kararsızım biraz daha araştırıcam daha zaman var, ama seçim yaptıktan sonra geri dönüşü yok, sonuna kadar o dili okuman gerekiyor,quote:
Orijinalden alıntı: whatısnext
almanca öğrenme güçlüğü bakımından ingilizceden daha kolay.işin iyi yanı birçok kelime de çok benziyor 2 dilde!guten morgen!-good morning
achtung-attention!......
iş bakımından olaya yabancıyım ama benim son 1 yıldır gündemimde olan şey italyancaaa!!! çok istiyorum öğrenicem kesin bu sene!
italyan aksanlı ingilizce konuşan corleone ailesine hayranlıgımın konu ile hiçbiralakası yoktur!!!!
Alıntıları Göster
Ben aslında italyancayı çok seviyorum güzel dil, ama iş açısından pek işe yaramaz sanırım,
Almancada bana çok kaba geliyor, ama iş potansiyeli daha yüksek,
eylülde karar verip seçicem, hayırlısı olsun
işin kötüsü birini seçip sonra pişman olmaktan korkuyorum, daha sonra değiştirme şansın yok, sonuna kadar okuman lazım
-
ben italyanca derim daha farklı bir sempatisi varquote:
Orijinalden alıntı: Nicolo Paganini
Çoğunluk Almanca diyor, ben yine de kararsızım biraz daha araştırıcam daha zaman var, ama seçim yaptıktan sonra geri dönüşü yok, sonuna kadar o dili okuman gerekiyor,
Ben aslında italyancayı çok seviyorum güzel dil, ama iş açısından pek işe yaramaz sanırım,
Almancada bana çok kaba geliyor, ama iş potansiyeli daha yüksek,
eylülde karar verip seçicem, hayırlısı olsun
işin kötüsü birini seçip sonra pişman olmaktan korkuyorum, daha sonra değiştirme şansın yok, sonuna kadar okuman lazım
Alıntıları Göster
-
İtalyanca telaffuzunun Türkçe'ye benzemesi dışında zor bir dil bana göre.Bir de İtalyanlar çok hızlı konuşuyorlar çok iyi öğrenmeden hiçbir şey anlamıyorsun ama kulağa hoş geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Jijimm
ben italyanca derim daha farklı bir sempatisi var
Alıntıları Göster
-
alamanca seçquote:
Orijinalden alıntı: Mens Rea
İtalyanca telaffuzunun Türkçe'ye benzemesi dışında zor bir dil bana göre.Bir de İtalyanlar çok hızlı konuşuyorlar çok iyi öğrenmeden hiçbir şey anlamıyorsun ama kulağa hoş geliyor.
Alıntıları Göster -
italyanca hernekadar güzel ve köklü bir dil olsa da Türkiye'de iş açısından bakılırsa almanca seçmek daha mantıklı olur sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: Darth Mentor
alamanca seç
Alıntıları Göster
ama ben olsam hüç düşünmeden kesin italyanca'yı seçerdim. -
Fransızca ve İngilizce iş için yeter aslında o ikisini ileri seviyeye çıkarsam benim için yeter...quote:
Orijinalden alıntı: flywalker
italyanca hernekadar güzel ve köklü bir dil olsa da Türkiye'de iş açısından bakılırsa almanca seçmek daha mantıklı olur sanırım.
ama ben olsam hüç düşünmeden kesin italyanca'yı seçerdim.
Alıntıları Göster
3. dili biraz zevk için, sevdiğim bir dili öğreneyim diyorum..
o yüzden gönlüm italyanca diyor, çok istiyorum öğrenmeyi...
Hem italyanca da kabile dili değil ya, mutlaka iş yapar bence
Tekstil, Otomotiv, Kozmetik sektörlerinde italyanlarla çok iş yapılıyor
büyük ihtimal İtalyanca seçicem.. inş...
-
quote:
Almanca cok kolay öğrenmek istersen.. İngilizce gibi şuradan şunu çıkarıcaksın şurdan şunu yapıcan bir sürü grammer felen hiç birşeyi yok Cok odun gibi bi dil diyim ben sana. Kelimleri yan yana getiriyosun cümlenin bi kurulumu var onu öreniyosun o kadar bi gidip 14-15 tane grammer örenmiyosun geçmiş gelicek şmdiki zaman olayı felen yok bildiğim kadarıyla oldukca kolay yani.
Alıntıları Gösterquote:
ayıp olmasın ama baya bi saçmalamışsın.
almanca kesinlikle ingilizce den çok daha zor bir dil. ama bence almanca öğren . senin açından daha faydalı olur
Benzer içerikler
- tahta kurusundan kurtuldum
- msü bilgisayar mühendisliği nasıl olunur
- fatihe nasil gidilir
- engelleyen kişiye sms gider mi
- psikolojik mide bulantısını atlatanlar
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
- para sayma makinesi bim
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X