Şimdi Ara

ALMANCA ÖĞRENME YOLLARI TAVSİYELER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
6
Favori
24.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler herkese vaktimin bir çoğunu evde kitap film dizi izliyerek arasıra'da bilgisayar kurcalayarak geçiriyorum. Düşündüm ve bu vaktimi bir dil öğrenerek geçirmek istiyorum. Ama dile karar veremedim bu fikri ailemle'de konustum kursa yazdıralım dediler ama bir kursa yazılmaya sıcak bakmıyorum. sebebi ise 1-2 k para verip birşey öğrenemezsem diye korkuyorum onun yerine sağlam bir set alıp evde dilediğim vakit tekrar yapmak bana mantıklı geldi bana önerebileceğiniz sağlam set varmı? yoksa kursa mı yazılıyım? bu arada ingilizce mi öğrensem almanca mı? aklımda almanca var sebebi almanya'da baya bir akrabam var gezmeye gitsem sıkıntı cıkarmadan gidebilirim? ingilizce öğrensem her türlü faydası olucak kaynakları kitapları rahatca okuyabileceğim önerebileceğiniz dili ve set kitabını yazarsanız sevinirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Arkadaşlar iyi günler herkese vaktimin bir çoğunu evde kitap film dizi izliyerek arasıra'da bilgisayar kurcalayarak geçiriyorum. Düşündüm ve bu vaktimi bir dil öğrenerek geçirmek istiyorum. Ama dile karar veremedim bu fikri ailemle'de konustum kursa yazdıralım dediler ama bir kursa yazılmaya sıcak bakmıyorum. sebebi ise 1-2 k para verip birşey öğrenemezsem diye korkuyorum onun yerine sağlam bir set alıp evde dilediğim vakit tekrar yapmak bana mantıklı geldi bana önerebileceğiniz sağlam set varmı? yoksa kursa mı yazılıyım? bu arada ingilizce mi öğrensem almanca mı? aklımda almanca var sebebi almanya'da baya bir akrabam var gezmeye gitsem sıkıntı cıkarmadan gidebilirim? ingilizce öğrensem her türlü faydası olucak kaynakları kitapları rahatca okuyabileceğim önerebileceğiniz dili ve set kitabını yazarsanız sevinirim?

Madem İngilizce'ye pek sıcak bakmıyorsunuz ve Almanca daha çok işinize yarıyorsa benim tavsiyem set bile almayın.
    Şu sitedeki derslerin başlangıç dersleri Türkçe anlatımlı belli seviyeden sonra Almanca.Hem de C2 seviyesine kadar dersler var.
    Bence sete vs gerek yok bu site varken;

• quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Arkadaşlar iyi günler herkese vaktimin bir çoğunu evde kitap film dizi izliyerek arasıra'da bilgisayar kurcalayarak geçiriyorum. Düşündüm ve bu vaktimi bir dil öğrenerek geçirmek istiyorum. Ama dile karar veremedim bu fikri ailemle'de konustum kursa yazdıralım dediler ama bir kursa yazılmaya sıcak bakmıyorum. sebebi ise 1-2 k para verip birşey öğrenemezsem diye korkuyorum onun yerine sağlam bir set alıp evde dilediğim vakit tekrar yapmak bana mantıklı geldi bana önerebileceğiniz sağlam set varmı? yoksa kursa mı yazılıyım? bu arada ingilizce mi öğrensem almanca mı? aklımda almanca var sebebi almanya'da baya bir akrabam var gezmeye gitsem sıkıntı cıkarmadan gidebilirim? ingilizce öğrensem her türlü faydası olucak kaynakları kitapları rahatca okuyabileceğim önerebileceğiniz dili ve set kitabını yazarsanız sevinirim?

Madem İngilizce'ye pek sıcak bakmıyorsunuz ve Almanca daha çok işinize yarıyorsa benim tavsiyem set bile almayın.
    Şu sitedeki derslerin başlangıç dersleri Türkçe anlatımlı belli seviyeden sonra Almanca.Hem de C2 seviyesine kadar dersler var.
    Bence sete vs gerek yok bu site varken;

Almancayı baya bir öğrenmek istiyorum bu site yeterlimi? İngilizce'de öğrenmek isterim siz buranın bilgili üyelerindensiniz siz hangisi dile başlamamı önerirsiniz? Bu arada living language, live lingua rosetta stone,ellc michel thomas,pimsleur gibi setlerle bir incellemeniz var hangi set iyi ve daha sağlamdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 31 Ağustos 2016; 17:01:36 >

• Bu site GERÇEKTEN yeterli.
    Set vs almanıza gerek yok.
    Saydığınız bu setleri almanıza gerek yok.Para israfı olur bu site varken.
    Fakat orada saydığınız setler arasında Almanca'yı daha hızlı öğreneceğiniz M.Thomas yöntemidir.
    Gramer konularını da öğretiyor.Fakat verdiğim site kadar kelime öğrenemezsiniz.
  • quote:

Bu site GERÇEKTEN yeterli.
    Set vs almanıza gerek yok.
    Saydığınız bu setleri almanıza gerek yok.Para israfı olur bu site varken.
    Fakat orada saydığınız setler arasında Almanca'yı daha hızlı öğreneceğiniz M.Thomas yöntemidir.
    Gramer konularını da öğretiyor.Fakat verdiğim site kadar kelime öğrenemezsiniz.

Hocam dw sitesinde ilk başta hangisinden başlıcağım a1 seçtim ama baya bir kategori var. Birde ilk başta ingilizceye başlamayıp almancaya başlasam pişman olurmuyum? İngilizceye başlasam nereden hangi kaynaktan başlama mı önerirsin? Birde dursun zengin'in her yönüyle modern almanca kitabı hakkında bilgin varmı nasıldır?

• hocam ordamısınız??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 31 Ağustos 2016; 22:45:24 >
  • bence ingilizceye başla hayatın her yanında yardımcı olabilecek bir dil ama gönlünde almanca varsa bilemem tabi o siteye gir a1 seç orda ilk baştaki konudan başla dinle yada rat.planet hocam daha iyisini bilir bi ona sor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer hangi dili öğreneceğini kendin mantıklı şekilde temellendiremezsen çok büyük ihtimalle ilerleyen aylarda o dili bırakırsın.
    Çünkü beyin tam olarak istemediği bir şeyi yapmıyor.
  • Hocam hangi dili bilmenin bana faydası daha iyi olabilir? İki dilinde faydalı ve eksik yönleri hangisi ? Gönlüm İngilizceden yana Kalbim almancadan
  • quote:

Eğer hangi dili öğreneceğini kendin mantıklı şekilde temellendiremezsen çok büyük ihtimalle ilerleyen aylarda o dili bırakırsın.
    Çünkü beyin tam olarak istemediği bir şeyi yapmıyor.

• quote:

Hocam hangi dili bilmenin bana faydası daha iyi olabilir? İki dilinde faydalı ve eksik yönleri hangisi ? Gönlüm İngilizceden yana Kalbim almancadan

Türkiye ve dünya şartlarında İngilizce açık ara önde.Bu konuda tartışmaya bile gerek yok.
    Almanca'yı küçümsemiyorum fakat İngilizce kadar uluslararası bir dil değil.

Bana sorarsan hangisini daha çok sevip istiyorsanız onu öğren.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Ozaman almanca olsun hocam nasıl çalışmamı hangi setlerle çalışmamı önerirsin bu sitenin mantığını anlayamadım pek kitap,set daha iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam hangi dili bilmenin bana faydası daha iyi olabilir? İki dilinde faydalı ve eksik yönleri hangisi ? Gönlüm İngilizceden yana Kalbim almancadan

Türkiye ve dünya şartlarında İngilizce açık ara önde.Bu konuda tartışmaya bile gerek yok.

hocam bende ingilizceye merak sardım bu aralar internete baktım en cok emek verilen kişilerden biride sizsiniz sizin konuları şöyle incelemeye aldımda hiç birşey anlamadım cahilimi maruz görün. ingilizce setlere baktım baya bi set var fononun setleri mi almalıyım yoksa dualingoyamı calısmalıyım bu dili nasıl en birşekilde ögrenirim senin konulara göz gezdirdim bişi anlamadım senin bana önereceğin nedir set mi kursmu fono setlerimi ingilizcem 1.seviye

• quote:

Ozaman almanca olsun hocam nasıl çalışmamı hangi setlerle çalışmamı önerirsin bu sitenin mantığını anlayamadım pek kitap,set daha iyi olur diye düşünüyorum.

Açıkcası İngilizce bilmeden pek bir sete ulaşamazsın.Var olan setleri sende biliyorsundur.250-300 TL falan.Kullanmadığım için bir şey diyemem.
    O sitenin anlatımı basit aslında.

Bunlar çalışma sırası.Her linkte 3-4 ana bölüm var.O bölümler de 30 küsür ders oluyor.O derslere tıklayınca pdf ve mp3 dersleri ve testlerin pdfleri var.Daha ne olsun.
    Sete gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: üstadreis01

quote:

quote:

hocam bende ingilizceye merak sardım bu aralar internete baktım en cok emek verilen kişilerden biride sizsiniz sizin konuları şöyle incelemeye aldımda hiç birşey anlamadım cahilimi maruz görün. ingilizce setlere baktım baya bi set var fononun setleri mi almalıyım yoksa dualingoyamı calısmalıyım bu dili nasıl en birşekilde ögrenirim senin konulara göz gezdirdim bişi anlamadım senin bana önereceğin nedir set mi kursmu fono setlerimi ingilizcem 1.seviye

İmzamdaki konuya tıklayın.
    Orada bulabileceğiniz en kaliteli kaynaklar var.
    Hiç para harcamanıza gerek yok.
    Fakat çalışma sırası cbc derslerine geldiğinde dersleri yazıcıdan çıktı alarak çalışmak daha iyi olur.
    Bu kalitede ders bulamazsınız.

• quote:

quote:

Açıkcası İngilizce bilmeden pek bir sete ulaşamazsın.Var olan setleri sende biliyorsundur.250-300 TL falan.Kullanmadığım için bir şey diyemem.

Bunlar çalışma sırası.Her linkte 3-4 ana bölüm var.O bölümler de 30 küsür ders oluyor.O derslere tıklayınca pdf ve mp3 dersleri ve testlerin pdfleri var.Daha ne olsun.
    Sete gerek yok.

Hocam a1 seçtim 30 derslik çevrimiçi kurslar var a1'den b1'e 104 ders var hangisiyle çalışacağım nasıl çalışacağım? Birde nette gramer kitabı buldum 900 sayfa onu hiç devreye sokmadan bu linkemi çalışıyım?

Pardon hocam şimdi farkettim ingilizce almanca'ymış 30 derslik çevrimiçi kurslar yanlış görmüşüm ben türkçe almanca sanıyordum.ozaman ben a1'den b1'e 104 dersden başlıyorum hocam günlük kaç saat çalısıyım 1 konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 1 Eylül 2016; 23:11:43 >

• quote:

quote:

quote:

Sete gerek yok.

Hocam a1 seçtim 30 derslik çevrimiçi kurslar var a1'den b1'e 104 ders var hangisiyle çalışacağım nasıl çalışacağım? Birde nette gramer kitabı buldum 900 sayfa onu hiç devreye sokmadan bu linkemi çalışıyım?

Pardon hocam şimdi farkettim ingilizce almanca'ymış 30 derslik çevrimiçi kurslar yanlış görmüşüm ben türkçe almanca sanıyordum.ozaman ben a1'den b1'e 104 dersden başlıyorum hocam günlük kaç saat çalısıyım 1 konuya

Dersler İngilizce değil.
    Başlangıç derslerinin anlatım dili Türkçe.Pdf metinleri de Türkçe.Gramer anlatımı orada var zaten.Gramer kitabı vs alıp çalışmayın.
    Ders ders çalışarak ilerleyeceksiniz.Anlamadan geçmeyin dersleri.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 30 derslik çevrimiçi kurslar ingilizce almanca diğer 3 ders almanca-türkçe yarın başlıyalım dinlemek daha iyi olur gibi pdf dosyalarıda ses kaydının aynısımı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fakat çalışma sırası cbc derslerine geldiğinde dersleri yazıcıdan çıktı alarak çalışmak daha iyi olur.

Hoca merhaba iyi günler öncellikle konunuza bugün göz gezdirdim. Speaking,Grammar,Lesson,Reading bölümü var. ben bu bölümlerden hangisine çalıscağım. cbc derslerini low intermediate oluncamı çalısmaya baslıcağım anlamadım yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hoca merhaba iyi günler öncellikle konunuza bugün göz gezdirdim. Speaking,Grammar,Lesson,Reading bölümü var. ben bu bölümlerden hangisine çalıscağım. cbc derslerini low intermediate oluncamı çalısmaya baslıcağım anlamadım yorumlarınızı bekliyorum.

Çalışmak zorunlu yazan yerlerin hepsine sırasıyla çalışın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.