Şimdi Ara

ALMANCA ÖĞRENMEK İSTİYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamın aleyküm almanca öğrenmek istiyorum abiler bi set sipariş vercektim elit almanca seti 12 dvd 40 saat ama sonra a dan z ye almanca eğitim setini gördüm yaklaşık aynı para sizlerden alan varmı hangisini önerirsiniz bilmek istiyorum saygılar :)

• Takip bana elit daha iyi gözüktü ama Buda fena değil hocam aynı sizin gibi kararsızım rat.planet hocanın bir fikri varmı bakalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Takip bana elit daha iyi gözüktü ama Buda fena değil hocam aynı sizin gibi kararsızım rat.planet hocanın bir fikri varmı bakalım?

Sizin özel mesajınıza da cevap vermiştim.Elit'in tüm dillerini incelemedim.yalnızca Hollandaca olanı görüp inceledim.Eksik konu yoktu.
    A'dan Z'ye setini detaylı görüp incelemedim.Şurada birkaç yorum var.Bilmiyorum ne kadar güvenilir?
    http://www.hepsiburada.com/a-dan-z-ye-almanca-goruntulu-egitim-seti-turkce-anlatim-25-dvd-pm-kinteraktif69475

• Almanca öğrenmek için en iyi kitap Unsere Unsere Deutschstube
  • İstanbuldaysanız ismeği öneririm.
    A1 ve A2 aldım çok memnun kaldım.
    Kişisel yorumum set satın almadan internette ücretsiz bulabileceğin 2 3 ders izle. Çünkü video izleyerek öğrenmek herkesin yapabileceği bir iş değil. En azından ben yapamıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca Öğrenmek Tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.