Şimdi Ara

Almanca sozluk tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar kullandiginiz almanca-turkce sozluk uygulamasi var mi? A1 seviyesinde almanca dersi goruyorum. Aman aman cok buyuk bir uygulamaya gerek yok. Cevaplar icin tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Almanca Sözlük Tavsiyesi

Almanca öğrenme yolculuğunuzda doğru sözlüğü seçmek, öğrenme deneyiminizi önemli ölçüde iyileştirebilir. Piyasada çok sayıda Almanca sözlük mevcuttur ve her birinin kendine özgü özellikleri vardır.

Beluka Sözlük

Beluka Sözlük, Almanca öğrencileri arasında popüler bir seçenektir. Kapsamlı kelime dağarcığı, anlaşılması kolay tanımları ve kullanımı kolay arayüzü ile bilinir. Sesli telaffuz özelliği de sözcüklerin doğru telaffuzunu öğrenmenize yardımcı olur.

Beluka de Sözlük

Beluka de Sözlük, Beluka Sözlük'ün çevrimiçi sürümüdür. Aynı kapsamlı kelime dağarcığına ve özelliklere sahip olmasının yanı sıra, çevrimiçi bağlantılara erişim gibi ek avantajlar da sunar. Çevrimdışı kullanım için sözcükleri indirebilir, kelime listeleri oluşturabilir ve kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi oluşturabilirsiniz.

Sözlük Seçim Kriterleri

Doğru Almanca sözlüğü seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Kelime Dağarcığı: Sözlüğün kapsamlı bir kelime dağarcığına sahip olması önemlidir, böylece ihtiyaç duyduğunuz tüm kelimeleri bulabilirsiniz.
    • Tanımlar: Tanımların anlaşılması kolay ve bilgilendirici olmalıdır.
    • Kullanım Kolaylığı: Sözlük kullanımı kolay bir arayüze sahip olmalı ve aradığınız kelimeleri hızlıca bulmanıza olanak sağlamalıdır.
    • Ek Özellikler: Sesli telaffuz, çevrimiçi bağlantılar ve kelime listeleri oluşturma gibi ek özellikler öğrenme deneyiminizi geliştirebilir.

Sonuç

Almanca öğreniminizi desteklemek için doğru sözlüğü seçmek çok önemlidir. Beluka Sözlük ve Beluka de Sözlük, kapsamlı kelime dağarcığı, kullanımı kolay arayüzü ve ek özellikleriyle öğrencilere mükemmel seçenekler sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Wo sind Sie in Der Turkei?

Selam A-1seviyesi için Almanca app sanırım yok yine araştırmak lazım bir kaç app var app Store'de size yararmış bilmiyorum bakın isterseniz app storeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylül2018 -- 7 Ocak 2012; 13:19:53 >
  • Araştırdım app Store'de BOYUT ALMANCA app var isinize yarar....
  • Tesekkurler inceliyorum...
  • Bitte...
  • Bi kere pons indirin herzaman işinizi görsün apptracker da var kendileri.
  • Ben collins italyanca kullaniyorum almancasi da iyidir eminim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce sözlük tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• dict.c ve PONS kullanın. C1 bitti benim, her seviyede iş görür. Ancak Almanca-Türkçe çevirilerden ziyade Almanca-İngilizce çeviriler yapın çünkü İngilizceye çeviri daha sağlıklı ve daha geniş yelpazede oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.