< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Almanlar Musk'a öfkeli: %94'ü bir daha Tesla almayı düşünmüyor! (2. sayfa)

-
-
Hepimiz aynı gemideyiz sen düşersen el tutarız ben düşersen sen tutarsın anlamayana anlatmak, Bilmeyene öğretmek, Yanlış gidene doğruyu göstermezsek hepimiz batarız.
-
Yazık almanlara. Avrupa birliği kurallarına uyacağız diye teknolojide geri kaldı embesiller. Faşist adolf hitlerin yetersiz imkanla ürettiği ww şuanda elektrikli araç üretip satamıyor şaka gibi 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amerikadaki yahudi lobisi bu faşo nazi ilon'a ses çıkarmıyor mu?
-
İşin ilginç yanı musk anglikan hıristiyan olmasına rağmen kendini duygusal olarak yahudi gören ve tanımlayan biri. Ne yaptığını kendi de tam olarak bilmiyor sanki...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani, ikisinide bindim ve kullandım. Tesla’nın araç olarak hiç bir üstünlüğü yok kütük gibi, süspansiyondan tut, kapılara, konsola kadar her şey kalitesiz.
Togg ise içi kalite ve lüks arabaya benziyor, rahat ve konforlu.
Tesla’nın üstün olduğu şey yazılımı. Togg’da zamanla o kadar olamasa da yaklaşacaktır. ADAS geldi ve çok da iyi çalışıyor.
Aynı fiyata Tesla 50 kWh batarya verirken Togg 85 kWh veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence sen benim yazdıklarımı bir oku, daha Togg'a gelene kadar Mini , BMW , Audi gibi markaların araçları var. Ayrıca geçici bir durum yoksa Hitler'in Volkswagen'ini Porsche'sini hiçbir Alman kullanmazdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla zaten araba satmıyor ki akıllı ulaşım cihazı satıyor.
TOGG fiyatıyla onlarla bir mi ? ticari o kafayla 1 araba satamazsın.
-
Tamamda dandik olduktan sonra uzun yolda ve şehir içinde rahatsız ettikten sonra niye kullanayım,
yeni model Y yi %10 dan bekleyenler için iyi haber
Adamların bir teslası varsa ikinci teslayı alıp ne yapacaklar :)
teslayı boykot ederse alternatifi byd dir veya wolkswagendir vs. togg çok sonra gelir maelsef
-
Dandik değil sadece Türkiye yolları çok kötü, Tesla nın hatası 19 jant ve ince yanak ile piyasaya sürülmesi. Piyasadaki en iyi servis deneyimine sahip adamlar kapınıza kadar geliyor, trim sesleri yok edildikten sonra lastik ölçüsünü 255 50 R19 yani yanak boyutu artınca konfor yükseliyor (orijinali 255 45 R19) bir de buna 42psi hava öneriyorlar ama o da çok yüksek 36 ya aldım pamuk gibi oldu. Hankook lastikler de kötü bu sebeple Continental öneririm. Her güzelin bir kusuru var ama çözülebiliyor
Almanların Porsche'si, Mercedes'i, BMW'si, Audi'si, Wolksvagen'i var. Tesla'yı kim napsın
Elon Musk: "Almanya bizi kıskanıyor"
-
Bunlara begediremezsin başkan bir şey Türk malı ise en büyük düşmanı bunlar olurlar. Elin abdlisinin almanının markalarına taparlar, toz kondurmazlar
Parçalarını yurt dışından getirip sadece montajini yaptığın bir araçla global pazara giremezsin en fazla iç piyasaya satarsın ve zarar edersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%75 yerli parça kullanıyor sizin dediğiniz zor.
℅75 dediğiniz kısım önemsiz kaporta parçaları, önemli olan batarya elektronik aksam süspansiyon gibi maliyeti yükselten parçalar onlar yerli olmadığı sürece globalde rekabet edemeyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X