< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMKO -- 17 Mart 2025; 18:01:51 > |
Almanlar Musk'a öfkeli: %94'ü bir daha Tesla almayı düşünmüyor! (6. sayfa)

-
-
bu ülke 90 yıl önce uçak üretiyordu hatta ilk kadın savaş pilotu türktür, diğer şeyleri anlatmaya bile gerek yok, 200 yıl önce üretilen aracı toplama yerli olmayan şekilde yaptı diye akp mi övecez o kadar gerizekalı değiliz.
-
bir insan kendi ülkesinin ürettiğinden bu kadar mı nefret eder? nasıl böyle kaybeder gerçeklik algısını?
-tesla eletrikli araç teknolojisi olarak ve yazılım olarak togg'dan ileride. ama zaten diğer tüm markalardan da ileride. buna mercedes, bmw de dahil.
-malzeme kalitesi olarak togg daha iyi.
-togg'un cam tavanı daha iyi, koltukları daha iyi.
-aerodinamik olarak tesla daha iyi, ama aerodinamik olarak bmw-mercedes'ler de çok matah değil halen. togg'un sedan modeli aerodinamik olarak çok iyi olacak ve rüzgar direnci daha düşük olduğu için menzili uzayacak.
bu gerçekleri görmek bu kadar mı zor? nedir bu kendi ürettiğine düşmanlık?
-
Tesla fazla abartılıyor. Çinliler bunların teknolojisini çoktan yakalayıp geçti bile. Tesla’nın tüm olayı yazılımda bitiyor. Yoksa ne malzeme kalitesi, ne araç kalitesi üst düzey. Ortalama işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanlar boş yapmasın.Ülke mülteci çöplüğüne dönmüş, Volkswagen bile bitik durumda Tesla sağcı çağrışım yapınca almayacaklar mıymış ? Komik olmasınlar ülkeleri elden gidiyor farkında değiller.Avrupa'da özellikle Almanya ve Avusturya'da gerçek Alman bulmak o kadar zor ki.Kafamı nereye çevirsem Türk veya ortadoğuluya denk geliyorum.
€birliği sürdürülebilir niyetle kurulmadığı besbelli bir ponziden ibaret.
bankerler ve baronlardan ibaret €ureich öncülüğünde sinsi bir sömürü düzeninden ibaret.
maliye kurumlarının dışında kaldığı sadece para birliğinden ibaret.
💸 batı$ünya€konomisi daha çok kâr hedefiyle üretim know how 'larını çin 'ne kaydırdılar.
bill clinton dönemindede tam yeşil ışık yakıldı, ama ucuz eller bu defa mexican'ların değildi, maymun gözünü açtı, 40 yılda roller değişti ve çığ gibi büyüyerek bu günlere geldik.
$olayısıyla market raflarında €nflasyonla tanıştılar.
muskaranın doğruları ağır geldi, TESLA' dan VW geçsinler görelim, BYD ve yöreselleri müsade etmeyecektir.
€ureich rusya'yı tehdit gösterip çıkar yolu savaş ekonomisinde buluyor, bakalım nereye kadar göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 18 Mart 2025; 7:23:43 >
almanlar otomobildeki değişim eğrisinin gerisinde kaldılar
sony ve nokianın
dijital evrime ayak uyduramaması gibi..
o yüzden öfkeleri elon a değil bence
-
Almasınlar gerek yok. Renk fiyatını düşürüp Göndersinler bizlere, Rengarenk Y lerle açığı kapatırız.
-
TÜRKİYE'de satıyorda ALMANYA'da satacak zannediyorlar...
-
Avrupalıların kaderi ortadoğu ve Hint bölgesi çoğunluklu olmak, Türkiye'yi AB'ye almaya o yüzden korkuyorlardı Türkiye'nin yarısı batıya göçer diye.
Bizi alsalar da almasalar da kaderleri değişmeyecek, hatta Türkleri özlemle arayacaklar. Cezayirli, Paki ve Hintliler başa fena bela.
50 sene sonra batıda beyaz ve hristiyan nadir bulunan birşey olacak. Kulağa komplo gibi gelse de şu an ülkelerin yöneticileri nüfusunu karışık ve çok kültürlü hale getirmeye uğraşıyor,
ilerde bir bakmışsın Avrupa ve Türkiye'nin nüfusunu oluşturan unsurlar birebir aynı.
-
Hocam eleştirdiğim konuları haklı bulup sondaki soruyu sormanız tam bir çelişki.
Körü körüne savunamam asıl bu düşmanlık olur, elbette eleştirilere kulak verip geliştirirlerse alırız.
Isı pompası, LFP batarya ve aerodinamik tasarım şart. Daha sonra ADAS geliştirilmeli ama sözümün arkasındayım bu haliyle Tesla'ya rakip olamaz olsa olsa Hyundai Kona, KGM Tores'e olur
"Aralarındaki tek benzerlik anlaşılması için yakıt tipi ve 4 tekerlekli olmaları diyebiliriz." bambaşka bir nokta, buna eleştiri diyemem. tesla tüm elektrikli araçlardan ileride. togg da bunlardan biri. kötü bir yerde değil. ben de togg alırım demiyorum, elektrikli araç alacak olsam tesla alırdım. ama bu kadar da yerden yere vurmuyorum.
-
Bahsettiği partiyi niye yazmadın ki AKP’li denmek istememiştir. Hadi diyelim AKP’li olmuş olsun ne olacak ki ? Sorun şu ki Türkiye’de AKP’li olmak aşağılanma nedeni. CHP’li olmak ise gurur kaynağı, bir arkadaşım biz dededen CHP’liyiz demişti bunlara övünüyordu. Demokrasiyi anlamadığımız için bu sorunlar devam ediyor. Partililik hanedan gibi nesilden nesile geçmez. Veya hep aynı partiye oy atmakla övünülmez. AKP’ye bir kere bile oy atmadım diye övünüyorlar. Bu nedir yani atsan ne olacak ki ?
Neyse anlayacağın aşağılanmaktan korkuttukları için insanları markayı bitirecek ve kendilerince bak AKP yanlış bir şey yaptı zaten tutmayacaktı batacaktı vs. vs. diye haklı bulacaklar. Togg nereden baksan ülke için başarıdır hayatta kalması yoksa hep diğer markalar tarafından sömürüleceğiz üstelik vergi indirimi olmayacağı için devlette bizi sömürecek. Elektrikli araçta ÖTV düşük olmasının tek nedeni Togg. Togg batırsınlar bakalım alabiliyorlar mı Tesla’yı %10 ÖTV ile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X