Şimdi Ara

almanya 6s hakkında sorularım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Azil48

apple store den daha ucuza satmaları bana pek inandırıcı gelmedi. en temizi apple store'den tax free formu ile satın almak. ama yine de media markt mağazasına gidip fiyat sorarlar...

benim iphone 6 m var. bunu nakde dönüştüyorum.üzerine ilave yapıp 6s plus almak istiyorum. 16 gb az gibi geliyor bana.zira 12 gb aslında bu. çok çabuk doluyor alan. 64 gb almak istiyorum ama onda da fiyat biraz daha uçuk.

2 sene iphone4 kullandım sonra 2 sene lg g2 kullandım. sonra iphone 6 ya geçtim.android belli bir süre sonra takılma/donma yavaşlama sorunu yaşıyor gibi geliyor bana.bundan dolayı ios da kalmak istiyorum.Almanya durumu da bankodan çıktı. Öğrenci grubumuz gidiyor öğretmen eşliğinde. Şayet böyle bir durum oluşmasa Türkiye fiyatıyla zaten düşünmezdim bile. Şimdi de 16 lık mı yoksa 64 lük mü kararsızım. Bazen oluyor, boş ver hiç alma diyorum kendime. ...bakalım

İnanmıycak birşey yok kapalı kutu olsun yapıştır gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Alışverişinizi peşin yapıp yaklaşık %10 gibi tax free iadenizi de nakit olarak talep ederseniz nakit alabilirsiniz.

• Son durum ne oluyor.
    16s alamanyadan alinsa tax free ile kac tl ye gelmis oluyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Son durum ne oluyor.
    16s alamanyadan alinsa tax free ile kac tl ye gelmis oluyor...

Daha önce bu forumda bu fotoğraf paylaşılmıştı, belki işinize yarayabilir.
     almanya 6s hakkında sorularım...
  • Hocam Türkiye de pasaport kaydı vs. işlemler ne kadar tutar bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wotgate

Hocam Türkiye de pasaport kaydı vs. işlemler ne kadar tutar bilgin var mı?

131.5 tl vergi ücreti varmış. e-devlet şifren olması gerekiyor ama... yoksa birkaç lira da o.
  • wotgate kullanıcısına yanıt
    emek harcanmış, benim de hesaplamalarım bu şekildeydi. teşekkürler.

ben Almanya'dan plus olanı alacağım. ayarlayabilirsem 64 gb olanı almak istiyorum... ama bakalım bütçe denk düşmedi henüz. iphone 6 mı sattım sayılır...

alacak arkadaş havaalanında sıra olursa bekleyemem gibilerinden bir şey dedi. araştırmalarıma göre posta yoluyla da gönderilebiliyormuşuz evrakı.bu şekilde de iade alınıyormuş tax free. bu konuyla ilgili bilginiz var mı? tax free formunu aldıktan sonra havalanında gümrük bürosu mu oluyor?oradan onay mı gerekiyor? işlemler neler bilginiz var mı?
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de tax free ile ilgili pek bilgim yok, yeni yeni buradan bir şeyler öğreniyorum. Ben de önümüzdeki ay Viyana'ya gideceğim alsam mı almasam mı muallaktayım şu aralar. Bir de Viyana'dan Prag'a araç ile geçip Prag'dan Türkiye 'ye dönüş yapacakmışız bu yüzden tax free yapamam diye düşünmüştüm tekrar Viyana hava alanına dönmeyeceğimiz için.

Fakat yukarıda bir arkadaş telefonu aldığımız ülkenin gümrüğünde de bu işlemin yapılabileceğini söyleyince rahatladım biraz
  • Aradığınız cevapları burada bulabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49326459&p=1#49326459

• ben almanyadan 4s note 3 ve air max aldım hepsine tax free faturası kestirdim dönüşte gümrükte faturayı verdim adama geri ödeme yaptılar.
    birde aklınızda bulunsun tax free faturasını unutursanız mağazaya dönüp tax free istiyorum diyin ürünü iade alıp yeniden satıyorlar tax free faturası veriyorlar.
    mesela ben ayakkabuyu aldığımda unuttum tax freeyi normal fatura aldım sonra aklıma geldi mağazaya dönüp tax free faturası alabilir miyim dedim verdiler.
    aldığın herşeye tax free faturası kestir büyük küçük deme 130 euro ayakkabı 13 euro tax free çıksa 45 lira para yapar dönüşte duty free de çikoloto alırsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.