Şimdi Ara

Almanya apple store cihaz değişimi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kanada'dan alınma a1428 modelli bir iphone 5 im var, 120 gün garantisi var. Power tuşu çalışmıyor ve de bataryası büyük ihtimalle öldü şarj çok çabuk bitiyor ve birden %40 dan %20 ye felan düşüyor..
    Şimdi ben cihazı arkadadaşım aracılığıyla Almanyaya göndereceğim , cihaz anında değişim yaparlarmı arkadaşım fazla kalmayacak çünkü? Anında değişim yapmaları için önceden arayıp randevu tarzı birşey istenebilirmi? a1428 modeli olması sorun çıkartırmı cihaz değişirse bana gelen cihazda mı a1428 modeli olacak? İmei kaydımı yeni telefona aktarmam için nasıl bir belge alması gerekir? Yeni gelecek cihazın garanti durumu ne olacak şuanki cihazımın garanti süresinin kalan kısmı kadarmı olacak?

Biliyorum çok soru sordum ama tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.Teşekkürler

• Konu ve prosedür üzerinde hakim değilim. Fakat kendi bildiğim kadarıyla cevap vereyim
    #Garantisi eski cihazın kalan garanti süresi kadar olur sanıyorum
    #Yeni verdikleri cihaz hangi seri olur bilemiyorum
    #İngiltere'de randevu istiyorlardı, alsanız iyi olur
    #Pasaport kaydı için Apple Store'dan değiştiğine dair belge isteyin (istemezseniz vermiyorlar diye biliyorum)
    Sonra o belgeyi kayıt yaptığınız pasaport fotokopisiyle btk denen saçma kuruma postalayın
  • tum sorularının dogru ve hızlı cevabı apple destek sayfasında bence onlarla bır gorus cunku onemlı bır konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallerkrali -- 11 Kasım 2013; 20:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Konu ve prosedür üzerinde hakim değilim. Fakat kendi bildiğim kadarıyla cevap vereyim
    #Garantisi eski cihazın kalan garanti süresi kadar olur sanıyorum
    #Yeni verdikleri cihaz hangi seri olur bilemiyorum
    #İngiltere'de randevu istiyorlardı, alsanız iyi olur
    #Pasaport kaydı için Apple Store'dan değiştiğine dair belge isteyin (istemezseniz vermiyorlar diye biliyorum)
    Sonra o belgeyi kayıt yaptığınız pasaport fotokopisiyle btk denen saçma kuruma postalayın

Teşekkür ederim hocam cevaplarınız icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallerkrali

tum sorularının dogru ve hızlı cevabı apple destek sayfasında bence onlarla bır gorus cunku onemlı bır konu

Onların bir konudan haberi yol hocam , her soruma " fiziksel Apple mağazası açılınca belli olacak " diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.