Şimdi Ara

Almanya'da ilk 3 günüm ve izlenimlerim. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
70
Favori
60.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
339 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onların fabrikası varsa bizim de allahımız var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum konunu beğenerek okudum ancak bizler bulgar türkü değil, "Bulgaristan Türkleri"yiz. Bunu düzeltirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blagovest07 -- 1 Mayıs 2019; 16:7:6 >
  • funmanias F kullanıcısına yanıt
    İş olayını akrabalar halletti zaten iş yerindede çok türk var.dayım orada 10 yıl çalıştı o yüzden kolay oldu.
    Entegrasyon kursuna gideceğim gündüz kursları ve gece kursları varmış onu halledeceğiz artık bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 1 Mayıs 2019; 16:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blagovest07 B kullanıcısına yanıt
    Düzelttim

• Acaba borçlanma maliyeti ne kadar?
    Mesela 100bin € kredi çeksen 5 yıllık. Ne kadar faiz ödüyorsun?
    Türkiye de mal alırken pahalı olduğu gibi bankaya borçlanarak 2. Kazığı da yanında hediye veriyorlar.
    Burada adam akıllı bi corsa 50bin tl. Cebinde 50bin olan da corsa almıyor gidip 50bin de bankaya d.malıp golf almaya çalışıyor. 50bin nakitini corsa ya veren deli gömleği giydirirler. İlla bankaya borçlanmalısın recon böyle..
    Yarabbim ne biçim bir sistemin içine düşmüşüz.

• DeathWing kullanıcısına yanıt
    Bu dediğini uçakta gelirken 40 yıldır almanyada yaşayan kırşehirli bir abi de söyledi.
    Sonradan gelenler daha zengin oluyor dedi.
    Evet bencede çünkü dediğiniz gibi türkiye hard değil brutal seviye acıma insaf yok bu yüzden almanyada imkan ve fırsat daha açık hissediyorum. Zaten 1 yıl sonra ticaret düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ESER14

Acaba borçlanma maliyeti ne kadar?
    Türkiye de mal alırken pahalı olduğu gibi bankaya borçlanarak 2. Kazığı da yanında hediye veriyorlar.
    Burada adam akıllı bi corsa 50bin tl. Cebinde 50bin olan da corsa almıyor gidip 50bin de bankaya d.malıp golf almaya çalışıyor. 50bin nakitini corsa ya veren deli gömleği giydirirler. İlla bankaya borçlanmalısın recon böyle..
    Tamirden çıkmış golf 1k€ bırakıyolardı almadım 😂corsa daha iyi diyorlar zaten çok kişi corsaya biniyor burda.
    Krediler ucuz çok ucuz 100 k€ çeksen 5 yıl için belki 6 -7 k €borçlanırsın belki daha az bu konuda bilgim yok ama akrabalardan aşinayız.

• Devam devam devam bu konuyu 1 numaraya çekin

• uzun lafın kısası sizi orada iyi düdüklüyorlar diyorsun yani
  • Deichmanndan sonrasini okumadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 1 Mayıs 2019; 17:9:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genelkurmay89 kullanıcısına yanıt
    -Hocam dediğinize kesinlikle katılıyorum. Valla çok güzel demişsiniz. autoscout24 sağolsun araba fiyatlarını görebiliyorum, yoksa yorumlara baksam araba orda da pahalı

• Yazıklar olsun sana ki,kıskançlığın diz boyu olduğu bir ülkeye gitmişsin!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack! -- 1 Mayıs 2019; 17:29:23 >
  • herons kullanıcısına yanıt
    Senin geçtiğin yoldan yıllar önce geçtik biz .
    Senin gibi geldiği hafta Almanya çok güzelmiş yaw bıdı bıdı konuşanların sonunu hiç iyi görmedik ama . Dikkat et az yala

• quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

Senin gibi geldiği hafta Almanya çok güzelmiş yaw bıdı bıdı konuşanların sonunu hiç iyi görmedik ama . Dikkat et az yala
    Sen galiba sosyalden geçiniyon yalama malama konuşmalara bak
    güzelmiş demedim kanıtlarıyla herşeyi ortaya sundum
    galiba almanlar seni fazla fazla beslemiş doymamışsın. Yada türkiyedesin pişmanlığın var hangisi söyle bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 1 Mayıs 2019; 17:43:0 >
    Çok şükür hiç ülkemi karalama aşağılama kampanyası hiç yürütmedim. Kimin yaladığı ortada . 500lük corsanla sana mutluluklar bol bol da kıyma ye, 4 yüro.

• Mobile. De sitesine baktım araba fiyatlarına bak kafayı yiyecem devletimizi bizi çok iyi kucaklıyor

• quote:

Yav ne alaka iyice saçmalamaya başladınız!

Diploma yada meslek ne??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 1 Mayıs 2019; 17:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESER14

Acaba borçlanma maliyeti ne kadar?
    https://www.check24.de/kredit/

wie viel? = kredi miktarı ne kadar?

wofür? = ne amaç için?

gebrauchfahrzeug = 2.el araç
    neufahrzeug = sıfır araba
    motorrad = 2 tekerlekli

son olarak sağdaki mavi button olan "kreditvergleich starten" tıklayınız.

çıkan bankalar sonucu sayfasında "monatliche rate (aylık ödenecek tutar)", ve en sağdaki ise yıllık faiz oranı (sonuçların altında şeffaf renk ile bis %5,49 gibi detaylar yazmakta, bu da sözleşme de kararlaştırılacak şartlara göre max %5,49 oranına kadar çıkabilir anlamında)

• quote:

Çok şükür hiç ülkemi karalama aşağılama kampanyası hiç yürütmedim. Kimin yaladığı ortada . 500lük corsanla sana mutluluklar bol bol da kıyma ye, 4 yüro.
    50 euroluk arabayada binerim bu seni enterese hiç etmez.
    Almanlar da biniyor 500 euroluk arabaya istesem şuan 20 bin euro kredi çekip x6 alırım ama gerek var mı? Yok bence.

O yüzden galiba almanyadan şutlamışlar seni hıncını benden alma gayretindesin.

Benim sana söyleyeceğim şey millete hasetten önce başarılar dile.hadi canım benim hadi.
    Okay hadi schüsss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 1 Mayıs 2019; 18:30:51 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.