Şimdi Ara

Almanya'da ilk 3 günüm ve izlenimlerim. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
70
Favori
60.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
339 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kadınların işleri hafif.
    Benim gireceğim iş fest yani kalıcı iş.
    Eğer istersem Yüksek meblağ kredi çekebiliyorum.
    Eşim de fest ama onun işi biraz hafif. Ve saatlik maaş almıyor.
    Benim işim saatlik. Saat ücretide biraz yüksek fazla mesaiye felan kalabiliyorum. Fark ondan kaynaklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mulina kullanıcısına yanıt
    Ve ekleme çalışmıyorlar alayı sosyalci.
    Çalışsalar bile kendilerini yormayacak işlere giriyorlar basit 1200 1100 euro kazanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: herons

Kadınların işleri hafif.
    Benim gireceğim iş fest yani kalıcı iş.
    Eğer istersem Yüksek meblağ kredi çekebiliyorum.
    Eşim de fest ama onun işi biraz hafif. Ve saatlik maaş almıyor.
    Benim işim saatlik. Saat ücretide biraz yüksek fazla mesaiye felan kalabiliyorum. Fark ondan kaynaklanıyor.
    Aydınlattığınız için, çok teşekkürler hocam. Selametle ve sağlıcakla kalın.

• Almanya vatandaşlığı almak için kuzeniyle evlenen sen miydin? Akıllı adamsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • celades kullanıcısına yanıt
    Çok şükür ki senle aynı havayı solumuyorum. Sanada blok. Eşimle önce allahın izniyle ve severek evlendim.
    Türkiye sizin gibilerle iyi kalkınır zihniyete bak. 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 1 Mayıs 2019; 21:9:4 >
  • Ülkeyi kökenli terketmek için Almanya mı Japonya mı daha iyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Naci_Balkavan

Ülkeyi kökenli terketmek için Almanya mı Japonya mı daha iyi ?
    Japonyada türk yok gibi bişey japonyayı bilmediğim için kıyas yapamıcam ama almanya hem yakın o avantajı var.
    Ben almanya derim

• Fişleri okunacak şekilde çekip tekrar atar mısın hocam

• funmanias F kullanıcısına yanıt
    Yinede tanıdık olmadan zor olur bence.

• Üstüne tıkladığınız zaman okuyabiliyorsunuz galiba tıklayınca cevap bekliyorum

• Hocam biz böyle tatmin olmayız. Bize buralar çok pis. Trafik berbat. İnsanlar kaba. Her şey ya rüşvetle ya da tarikatla dönüyor falan de. Kendini mutsuz göster ki biz mutlu olalım. Bu ülkede sistem böyle işliyor.
  • Çok şükür bugünde ülkemiz, vatanımız için üzüldük. İbretlik bir ülkenin gerçek hikayesini okuduk. Allah'ım sen yardım et bizlere. Amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Mayıs 2019; 21:58:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam umarım her şey istediğiniz gibi olur. Ben makine mühendisliği öğrencisiyim seneye Erasmus ile bir sene berlinde olacam Allahın izniyle. Mezun olduktan sonra hedefim almanyada çalışıp yaşamak. Darısı bize artık ne diyelim. Bu arada akraba evliliği diye laf atan gerizekalılar dolmuş forumda. Akraba evliliği ise sorun ne? Eğer genetik hastalık varsa o hastalığın gözükme olasılığı fazlaca artıyor. Ortada hastalık felan yoksa sıkıntı yok. 4.sınıf fen dersinden veya Facebook ilginç bilgiler sayfasından okudukları bilgi ile akraba evliliğine laf atıyorlar.

• Hocam size kurduğunuz yeni hayatta başarılar izlenimlerinizi okudum . Yani insan ister istemez kıyaslıyor . Şu bir gerçek bizim ülkemizde inşallah daha refah bir yaşama en kısa zamanda kavuşacak buna inanıyorum. . Size tekrardan mutluluklar .

• quote:

Orijinalden alıntı: portrey

Hocam size kurduğunuz yeni hayatta başarılar izlenimlerinizi okudum . Yani insan ister istemez kıyaslıyor . Şu bir gerçek bizim ülkemizde inşallah daha refah bir yaşama en kısa zamanda kavuşacak buna inanıyorum. . Size tekrardan mutluluklar .
    Hocam o refah seviyesini yakalamak için bı neslin yok olup iyi bir eğitimle yeni jenarasyon yetişmesi lazım.
    İnsana saygının olmadığı yerde ben umudumu kaybettim malesef. Ama dileğimiz bu şekilde inşallah daha iyi bir gelecek türkiye için olur

• quote:

Orijinalden alıntı: BarbaraPalvin

Hocam umarım her şey istediğiniz gibi olur. Ben makine mühendisliği öğrencisiyim seneye Erasmus ile bir sene berlinde olacam Allahın izniyle. Mezun olduktan sonra hedefim almanyada çalışıp yaşamak. Darısı bize artık ne diyelim. Bu arada akraba evliliği diye laf atan gerizekalılar dolmuş forumda. Akraba evliliği ise sorun ne? Eğer genetik hastalık varsa o hastalığın gözükme olasılığı fazlaca artıyor. Ortada hastalık felan yoksa sıkıntı yok. 4.sınıf fen dersinden veya Facebook ilginç bilgiler sayfasından okudukları bilgi ile akraba evliliğine laf atıyorlar.
    Hep diyorum Bunlardan sadece bi kaç tane yok ülkenin görünen yüzleri bunlar.
    Bu forumdaki her bir tip 50bin kişiyi temsil ediyor. Ülkenin halinin aynası bu ve ekşi sözlük gibi forumlar..
    Tabi büyükşehirler için konuşuyorum kırsal kesimler dahil değil.
    Ve bu kesim ülkenin gelişmesinde en büyük engel.
    Sabah akşam milletin kıçıyla başıyla uğraşırlar özel hayatını didiklerler iş yok güç yok düşünmek yok.
    Bugün ekşiye baktım kerimcan durmaz konuşuyorlar.
    Bunlarda böyle.
    Paylaştığım bilgiye değil özel hayatıma yorum yapıyorlar.
    Ülkece düştüğümüz durum bu siyasettede aynı durum var problemlere değil şahıslara odaklanıyoruz.
    Daha önce konu açtım moderasyon kaldırdı top konu olmuştu oda
    Hep söylüyorum türkiye ahlaki temelli ekonomik çöküş yaşıyor ve bu en az 30 yıl sürecek.

• DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Önceki konuda Ban yedin şimdi yine geldin buraya block

• quote:

Orijinalden alıntı: herons

Japonyada türk yok gibi bişey japonyayı bilmediğim için kıyas yapamıcam ama almanya hem yakın o avantajı var.
    Ben almanya derim

Alıntıları Göster
    Kardeşim senin adına sevindim.Benimde orda olan tanıdıklarım var acaba çalışma izni almanın en kolay yolu nedir?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.