Şimdi Ara

Almanya'da ilk 3 günüm ve izlenimlerim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
70
Favori
60.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
339 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuna bak adam 1500 euro corsa bakıyor, biz burda sigortasını o paraya yaptırıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla öyle bi yazmışın ki bizde gitmiş kadar olduk
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın , böyle sadece market et araba hesabıyla Almanya öven gördüm mü dayanamıyorum .

Sanki Afrika'dan kopmuş gelmiş ilk kez kıyma, ilk kez araba görüyor , görgüsüzlüğün bu kadarı olamaz . Arap coğrafyasının etkisi işte . Suriyeliden ne farkı var bu Almanya övenlerin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik falan 0. Blokluyorum ya ne cahiller var forumda bir de cahil cesaretiyle yok pastirma burdan pahaliymis diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgw7 H kullanıcısına yanıt
    Geri kalan hersey de iyi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgw7 H kullanıcısına yanıt
    Orada sadece market hesabı yok iyi oku
    Okudupunu anlamıyorsan yapacak birşey yok.
    Seni türkiyeye bekliyoruz.
    Bu arada Benim durumum türkiyedede iyiydi .
    Durum et met değilim bilgi amaçlı yazdım.
    Sen biraz çalış bence.
    Çalışana sıkıntı yok almanyada.
    Hadi sanada blok schüss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 1 Mayıs 2019; 19:9:15 >
  • Zaten moral sıfır, konuyu okuyunca eksilere indi, bundan sonra birinci amacım alman bir kız ayarlamak olacak

• Hocam, en kötü maaş 1600 Euro , ardından, eşimin maaşı 1200 Euro demişsiniz. Bunun sebebini, açıklar mısınız ? Almanya'ya selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 1 Mayıs 2019; 19:29:53 >
  • Fabrikada çalışırım, zaten şu an Manisa'da bir fabrikada çalışıyorum, eğer Almanya'ya gelebilmem mümkünse dm at görüşelim hocam
  • Sen şiir gibi bir hayat yazdın hocam bu ne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almanya bizi kıskanıyor 😀

• O degilde teyzesinin kiziyla evlenen adam ahlaktan bahsediyor

• Ben Türkiyede ki malı mülkü satsam. Beni alırlar mı vatandaş olarak. Tiko 500 bin avro ile gelirim. Sicilim tertemiz pırıl pırıl. Şaka bi yana şartlar nedir Alman vatandaşı olmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 1 Mayıs 2019; 20:2:32 >
  • herons kullanıcısına yanıt
    Vsh en iyi entegrasyon kursunu veriyor yabancılar bürosundan r kağıt alıyorsun kursun yarısını ödüyorlar işe girmeden önce o kağıdı alırsan eğer :) kursun aylık ücreti 400 euro... hangi şehirdesin sen ?

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Vatandaş olmak kolay değil 10 yıla yakın burda sıkıntısız yaşadın mı vatandaşlık hakkını verirler... buraya gelmekte acayip kolay sadece evrak işi sen desen ki benim 500.000€m var almanya ya yerleşmek yaşamak istiyorum desen zaten seni direk oturum iznin 1 yıllık gelir 😃 o parayi da trde %5 faize koy gel burda kralsin calismana bile gerek yok. Can sikintisiba hafta da 8 saat ise gider orfan aldigin 450 euro ilede istedigin arabayi kiralarsin gecen audi bi kampanya yapti 250 € ya a6 full veriyorlarda sigorta kasko versey icinde böyle bise yakalasan tamam iste 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: funmanias

Vsh en iyi entegrasyon kursunu veriyor yabancılar bürosundan r kağıt alıyorsun kursun yarısını ödüyorlar işe girmeden önce o kağıdı alırsan eğer :) kursun aylık ücreti 400 euro... hangi şehirdesin sen ?
    Kardeşimde gitti 9 ay toplam 900€ ödedi 400 euro çok.

• funmanias F kullanıcısına yanıt
    Wow müthiş

• herons kullanıcısına yanıt
    Benimde 9 ay suan 3. ayin icerisindeyim 3. kitaba gectik. Aylik 190 ödüyorum hafta ici her gün dabah 8:30-12:45 arasi 5 gün

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Paran olmasa bile ben almanyada yasamak istiyorum 5 krs param yok de biraz ugrasirsan gelirsin buraya evinin kirasini bile devlet oder burda...

• Bazı zibidiler oraya giderek lüks araba almaya çalışıyor sonra bir yeri boru gibi açılınca almanya da geçinemiyoruz diye söyleniyorlar. Böyleleri insanı yaşamaktan soğutabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.