< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Almanya'da ölümcül Marburg virüsü görüldü!
-
-
Kahrolsun neo pandemist liboş solcular.
-
Unknown diye bi film var Liam Neelson mudur nedir o adamın filmi. film Almanya'da geçiyo. filmi yapanlar muhtemelen SJW kafalı. neden mi ?
filmde kaçak olarak Almanya'ya gelmiş olan, kaçak şekilde taksi şoförlüğü yapan bi göçmen var. taksi durağını işleten Alman adam buna bağırıyo "PİS MÜLTECİ SİZ ALMAN TOPLUMUNU KİRLETİYOSUNUZ" diye.
ama, bu bağıran adamın rolü için özellikle tipsiz, leş görünümlü, sakallı ihtiyar bi adamı seçmişler ve adam filmde kötü rolde gösteriliyor. bağırdığı mülteci rolünü oynayan kişi ise Dianne Kruger yani Truva filmindeki Helen rolünü oynayan kadın berduş görünümlü ihtiyar adam bu Dianne Kruger'a pis mülteci diye bağırıyo. Dianne Kruger de çok iyi birisi rolünde.
BİZ DE YEDİK adamların zeka o kadar düşük ki, mülteci rolünde bembeyaz manken gibi bi kadını oynatınca izleyiciyi etkileyecek sanıyolar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ay hadi İnşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş sen bu liberal solcuların zeka oranını kaç sanıyorsun? :D
geçen konu açtım ama şikayet yemiş. solcular bu kadar işte :D bildiğin akp gibi kadrolaşıyorlarmış. bir arkadaş bir small business icabi yer açtı ziyaret sırasında muhabbet açılmıştı. konu dışı diye silinen mesajım
Bugün bir arkadaşı ziyarete gittim. Yeni dükkan açmış. Neyse işte bu daha ilk aydan vergi istenmiş, saydırıp sövüyordu. araplara dokunmayan alman liberal sol hükümeti, iş açan normal vatandaşlara erken ödemeler için baskı kuruyormuş. (sen erken öde biz kontrol edip sene sonu sana varsa geri ödenecek öderiz)
İşte bende durumdan faydalandım ki arkadaş Atatürkçü, verdim vesveseyi ...
sonra bu arkadaşın arkadaşı almancı eleman bizi şok eden gerçeği söyledi. Sol partiler tüm bu devlet kurumlarına kendi adamlarını; yani sol görüşlüleri koyuyorlarmış.
şöyle: mülteci sevici birisi; müzik yani konservatuar mezunu bu liberal işsiz kalmasın diye office eğitimi sağlanıp bunu işe alıyorlarmış. mesela yabancılar şubesinde bunlardan geçilmiyormuş. mesela bir başkası ise güzel sanatlar mezunu liberal solcu xxxxx adlı bayan da işsiz kalmasın diye job center'da yine benzer şekilde işe konuyormuş. herkes tanıdık üzerinden işleri halletme döngüsü almanya'da da varmış.
bak solcu gardaş! buraya kadar okudun. daha can alıcı noktaya gelmedik. En can alıcı nokta: Bu şekilde en kötü 2000 euro alıyorlarmış! ayrıca sağcı anasının babasının evinde yaşayan bu solcu helga'ya almanya kötü olur mu yegenım? ha bizim babasından kadroya alınan sümeye ha sol görüşlü helga... farkı nedir?
şimdi solcu kardeş sana bir yerden tanıdık geldimi bu durum? :) akp yapınca heee höööö löööö looooo laaoooo, ama alaman solcusu yapınca "alamanya coh eyü yeghenım".
-
Avrupa'ya giden bi akademisyen diyodu, üniversitelerde gerek asistan alımlarında gerek diğer işlere çalışan alırken sadece kız alacaksınız diyolarmış. eğer kız başvuru olmazsa kimseyi almayıp iş ilanını iptal edin diyolarmış.
bilim sitelerinde yazılar paylaşan bazı akademisyenler vardı, sosyal medyada da takip ediyorum bunları. bunlardan biri Avustralya'nın STEM Ambassador görevine getirildi sonradan. o göreve gelir gelmez bilimsel yazı yazmayı bıraktı sürekli kadın hakları, kadınlara ayrıcalık seminerleri programları düzenleyip onları paylaşmaya başladı. sonra LGBT hakları paylaşımlarına başladı. bilim falan bitti yani yetkiyi aldığı günden itibaren bilimle ilgili paylaşımı yok. varsa yoksa azınlıklara üniversitede ek kontenjan, kızlara özel program, hatta ufacık çocuklarda bile ayrım yapıp sadece kız çocuklarına özel eğitim programları açıyorlar.
kafayı yemiş bunlar. Batı medeniyeti çöker bu gidişle.
-
bu kafadan bizim ülkede de hızla çoğalan kitle var. özellikle bu pubg valorant vs oyunlar üzerinden çocukları daha 6 - 7 yaşlarında beyin yıkaması ile başladılar. bugün o çocuklardan en küçükleri 14 yaşlarında. 4 sene sonra seçimde oy kullanacaklar.
2028 de yağmurdan kaçarken doluya yakalanacak gibiyiz.
-
bide olayın şu yönü var: olimpiyatlarda şu break dance yapıyom diye katılan Avustralya'lı kadın vardı ya. onun alavere-dalavereyle oraya katılmış olmasını eleştirdim diye eleman bana diyo ki: "yahu gelişmiş ülkelerde insanlar bilimle uğraşıyo sen hâlâ bu kadın niye katıldı diye uğraşıyon, senin gibilerle ülke ilerlemez" diyo bana.
yalana bak arkadaş. gelişmiş ülkelerde bilimle uğraşıyolarmış. ulan STEM Ambassador olan fizik profesörü yetkiyi eline alır almaz bilimi-milimi kenara bıraktı LGBT-gender diye tutturdu, tüm yetkisini ve ödeneklerini bu ahmaklıklara harcadı. gelişmiş ülkelerin üniversiteleri elden gidiyo, bu woke virüsü amip gibi ürüyo, sadece kendileri gibi düşünenleri barındırıyolar.
zencilerin kalça yapıları beyazlardan farklıymış. kemik yapıları da kas yapıları da farklıymış. %30 daha çok kas varmış mesela kalça kısımlarında. doktor akademisyen de iyi niyetli olarak zencilerin ameliyatlarını kolaylaştırmak için bu konuyla alakalı makale yazmış. adamı linç ettiler, neymiş efendim renk ayrımı yapıyomuş, neymiş efendim zenci olmanın ne önemi varmış, zenciye özel makale yazılmamalıymış. bu linci gerçekleştirenler akademisyen bide. kıçımın akademisyenleri derdim de bunlar kıçımın akademisyeni bile olamazlar. diyorum bunlarda beyin yok. tarikatlerde zikir çekerek gulu-gulu dansı yapan mollalardan farkları yok.
The Last Of Us'ın oyununu yapan şirketeki yazılımcıların %70'i, erkek yazılımcıların tamamına yakını, sebep göstermeden istifa ettiler. sonradan açıkladılar. istifa sebebi şirket içinde mitinglere katılma zorunluluğuymuş. resmi zorunluluk yokmuş ama kadın yöneticiler ofise gelip hadi gidiyoz diye herkesi kaldırıp feminist faaliyetlere götürmeye kalkıyolarmış hiç sormadan. sen eğer: "pardon haberim yoktu ben gelmeyecem" dersen, şok olmuş şekilde aaa neden gelmiyosun ki diye sorup etrafını sarıyolarmış. ve ofiste sürekli kendi faaliyetlerini övüp, kendileri gibi düşünmeyenlere sövüyolarmış. resmi zorlama yok ama gayrı-resmi şekilde baskının allahı var. ve burası işyeri düşün. bide bunların mee too diye bi insan karalama sistemleri var. sana gıcık olurlarsa adını oraya yazıyolar, artık sittin sene iş bulamıyon. Sovyet komünizmini ABD'ye getimişler de-fakto olarak. bu kadar toksik bi ortamda dayanamayan yazılımcılar da mevcubren sebep göstermeden istifa etmişler. sonradan anonim bi online bildiri yayınlayıp açıkladılar şirketin içindeki rezil ortamı. mee too ya isimlerinin yazılmasından korktuklarını da yazmışlar ki en büyük korkuları o. hiçbir suçun yokken listeye adın sokulabiliyo ve hayatın kayıyo.
-
satrançta oyuna herzaman beyaz taşlarla oynayan oyuncu başlar. bunu bile şikayt ettiler, ırkçılık diye. neymiş efendim neden beyaz taş önce hamle yapıyomuş.
youtube'un en çok aboneye sahip satranç kanalı olan Agadmator's Chess kanalı bir hafta video yüklememe cezası aldı. aynı cezayı tekrar tekrar alacak olursa kanal kapatmaya kadar gidiyo ve bu adamın 1 milyondan fazla takipçisi var.
ceza alma sebebi şu: adam satranç oyunlarını analiz edip, hamle-hamle ilerletip anlatıyo. beyaz taşlarla oynayan oyuncunun kazanç konuma geçtiğini anlatabilmek için: "in this position, white is better than black" demiş. bu cümlesi nedeniyle ırkçılık yapmaktan ceza aldı itiraz etti, itirazı da reddettiler
-
işte bu yüzden yeni çok kutuplu düzende, milli benliklerini koruyan devletler, siyonizme karşı yani emperyalizme karşı ayakta kalabilecekler. diğerleri melezleşip köle milletler olarak kalacaklar.
kendi ülkesi için savaşmayıp , toprağını işgal eden suriyeliler ile karışınca ortaya viking halkı gibi bir halk çıkmayacak. IQ oranı 97 ortalamadan 81-83 ortalamalara inen kimliksiz, aidiyetsiz millet ortaya çıkacak.
-
Vay be demek Batı bu kadar geri zekalı hâle gelmiş demek ki. Ulan taş bu taş. Yuh! O zaman bu geri zekalılar alınmasın diye taşların ve karelerin renkleri değiştirilsin. Mavi ve turuncu yapılsın ya da mavi ve kırmızı. Geri zekalılar alınıyor çünkü
alman liberal ve solcular düşünsün. sağcı almanlar doğu almanya'da toplanmaya başladılar bile.
ne demiştim?
50 yıl kalmaz bu batılı pempe totoluların hepsi sokaklarda gırtlanmamak, kadınları kızları ise tecavüze uğramamak için "ırkçı" "özgürlük yoksunu"(!) rusya ve eski doğu bloku ülkelerine kaçacaklar.
abinin bir planı var da bulgaristan diyor yeğenim
oraları osmanlıdan önce de bizimdi. sırf ikinci bulgar hanlığı kurulurken bile bugünkü slav melezi yunan bulgaristanlı gyavur tüm inakarlarına rağmen orada Kıpçak etkisi ile kuruldu. Romanya'yı ayağa kaldıranlar da kıpçak ve peçeneklerdi. hatta kraliyetlerine kız verdiler.
yani biz balkanlarda durum için; ne 500 100i tuna ezelden Türk yurdudur şiirini atamız boşuna kaleme almamış.
tabi ismet paşacı solcu ve bugünün liberalleri bunları biz diyince "kafa tasçı" diye geçiştiriyor ama gerçekler bunlar.
bilimsel olarak da kuzey hazar'da ırksal evrim genetik olarak
K=> P
||
P1c=> Q || >R
olarak evrimleşiyorlar. Yani Türkler moğol da değiller. Moğollar C taşıyorlar. C'nin Q ve R ile alakası yoktur. tabi K ve P1 evrimleri 70.000 yıl öncesine dayanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 3 Ekim 2024; 15:48:56 >
-
Hakkında hayırlısı. Ama sağda solda Bulgaristan'ı bu kadar methetme sonra Almanya gibi oraya da nazar değmesin. Bir bakmışsın sığınmacılar oraya da akın ediyor.
bg para vermiyor :) bide bulgarlar ve bizim oradaki Türkler dövüyorlar :)
-
Diğerleri neyse de bir yerde refah yüksekse yine de orayı kurutabilirler aman dikkat. Gerçi doğru politikalar ile böyle şeyler olmaz ama neyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kahrolsun neo pandemist liboş solcular. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X