Bildirim
Almanya'da Türk Apartmanı Yandı 2 Ölü !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yangini almanlarin cikardigi ne malum? belki bizimkiler kacak komurle isiniyordu bir seyi yanlis yaptilar oyle cikti veya baska bir sey oldu? almanyadaki turkler de cok temiz sayilmazlar, kusura bakmayinda almanyadaki gurbetci turklerin sevilmemesinin hakli nedenleri var. -
sürüden ayrılanı kurt kapar diyeceğim ama bugün sürüler de birbirini parçalıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: pp_pp
yangini almanlarin cikardigi ne malum? belki bizimkiler kacak komurle isiniyordu bir seyi yanlis yaptilar oyle cikti veya baska bir sey oldu? almanyadaki turkler de cok temiz sayilmazlar, kusura bakmayinda almanyadaki gurbetci turklerin sevilmemesinin hakli nedenleri var.
ulan sevilmiyorlar diye canlı canlı yakılması mı lazım bayramlık ağzımı bozduracaksın.Nerden biliyomuşuz.Her hafta çıkan yangınlarla 4-5 türk ölüyor bu mu tesadüf?Neonazi çalışıyor bu da gelmiş sevilmemesinin haklı nedenleri var diyip bomboş,çöp,safsata yorumlarda bulunuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYEREG
quote:
yangini almanlarin cikardigi ne malum? belki bizimkiler kacak komurle isiniyordu bir seyi yanlis yaptilar oyle cikti veya baska bir sey oldu? almanyadaki turkler de cok temiz sayilmazlar, kusura bakmayinda almanyadaki gurbetci turklerin sevilmemesinin hakli nedenleri var.
ulan sevilmiyorlar diye canlı canlı yakılması mı lazım bayramlık ağzımı bozduracaksın.Nerden biliyomuşuz.Her hafta çıkan yangınlarla 4-5 türk ölüyor bu mu tesadüf?Neonazi çalışıyor bu da gelmiş sevilmemesinin haklı nedenleri var diyip bomboş,çöp,safsata yorumlarda bulunuyor
onlar kendilerini yakmis olabilirler, yangindan sag kurtulanlar bir sey gormustur. almanyada sadece turkler olmuyor siz sadece turklerin olum haberlerini okuyorsunuz. neonazi veya baskasi iyi yapmislar demiyorum ama almanyadaki cogu pisligin altinda da turkler var, yorum bos diyorsan gelip kendin bak almanyadaki turklere.
-
quote:
dostum Allah aşkına yaşın kaç?Belki kendilerini yakmış diyor bide yahu bu nasıl bir zihniyettir?Deli mi bu adamlar kendilerini yaksınlar?Almanya gibi süper! endüstrisi,sanayisi,hizmeti olan ülkede bu kadar çok yangının çıkması ve bu kadar çok kişinin ölmesi sana mantıklı geliyorsa ot gibi yaşamaya devam edin.Ha elimden birşey gelmez ama en azından olanların farkındayım -
gubetci türklerin ölümü arttıgı dogru
fakat almanyada yaşayan gurbetcileri "türk" olarak adlandırmak ne kadar dogru ?
Büyük bir kısmı iltica diger bir kısmı radikal dinci olarak almanya'da bulunmakta..
gerek pkk faaliyetleri gerekse islami faaliyetlerde aktif rol oynamaktadırlar.
Geri kalan büyük cogunlugu mafyacılık oynamakta.
en ufak kısmı ise gerçek gurbetcidir diyecegim ama zor..
Bu tür yangınların nedeni iç hesaplaşmaların ürünü oldugunu düşünüyorum..
Orada bulunanların "türk"lük kavramı namına hic birşey yapmadıkları aşikar.
ortak noktamız dogum yerlerimiz olabilir belki.
Yeni kuşaklarla ortak noktamız yok denecek kadar az..
umarım yanlış anlaşılma olmaz -
quote:
quote:
dostum Allah aşkına yaşın kaç?Belki kendilerini yakmış diyor bide yahu bu nasıl bir zihniyettir?Deli mi bu adamlar kendilerini yaksınlar?Almanya gibi süper! endüstrisi,sanayisi,hizmeti olan ülkede bu kadar çok yangının çıkması ve bu kadar çok kişinin ölmesi sana mantıklı geliyorsa ot gibi yaşamaya devam edin.Ha elimden birşey gelmez ama en azından olanların farkındayım
Bildiklerimi yazıcam burda tartışma çıkacak , suç bizde değil almanlarda , hiç dil bilgisi olmayan işçiyi eğitimsiz 3-5 kuruşa çalıştırırken iyi , en kötü mahallelere yerleştirirken iyi onlar orda kalmak isteyince bizimkilermi kötü oldu , almanların suçu çok büyük.Türkler en fazla Berlin Kreuzberg çevresinde yaşar , bakın Kreuzberg'e nerde ? Berlin Duvarının dibi , yani 1950'lerde yahudilerin yaşadığı yerler..
-
quote:
quote:
dostum Allah aşkına yaşın kaç?Belki kendilerini yakmış diyor bide yahu bu nasıl bir zihniyettir?Deli mi bu adamlar kendilerini yaksınlar?Almanya gibi süper! endüstrisi,sanayisi,hizmeti olan ülkede bu kadar çok yangının çıkması ve bu kadar çok kişinin ölmesi sana mantıklı geliyorsa ot gibi yaşamaya devam edin.Ha elimden birşey gelmez ama en azından olanların farkındayım
kendini yakmak derken bilerek degil tabiki istemeden. ben de almanyada yasiyorum gecen gun arkadasimin evinde yangin cikti sebebi ise ev sakinlerinden biri ocakta yemek unutmus mutfak yanmis ama yayilmadan engellenmis yangin. turkiyeden az olsa da burda da hergun olumler yasaniyor malesef
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X