|
Brezilya’da bir çocuk 12 cm kuyrukla dünyaya geldi
-
-
"Uzmanlar yaklaşık 20 milyon yıl önce insan atalarının kuyruğa sahip olduklarını ancak zamanlar bu kuyrukların kaybedildiğini ifade ediyor."
Zırva...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende kuyruk sokumu kemiğinden kuyruk çıktı sandım. Evet hanımlar ve beyler, hayatın gerçeği bu. İnsanlarda kuyruk sokumu kemiği var. Bu da çok eskilerde atalarımız kuyruklu olduğu anlamına geliyor.
-
dragon ball - songoku efsanesi de böyle başlamıştı ...
-
"doktorlar, kuyruğun yağ dokusundan oluştuğunu ve herhangi bir kemik içermediğini, bebeğin sinir sistemi ile herhangi bir bağlantısı olmadığını bu yüzden de ameliyatla çıkarma kararı aldıklarını belirtti." aynen yazıldığı gibi kuyrukla hiç bir alakası yok. Algı yapılıyor.
-
İnsan şimdiki hali ile yaratıldı, gerisi yine dediğim gibi zırva.
Hahahahahahhahaahaahahahaha öğlen öğlen iyi güldürdün 😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her yere imam hatip açılırsa olacağı buydu işte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuyruk değil, kuyruk benzeri et
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kusura bakma İmam Hatipli değilim
Onlardan etkilenip benzer zihniyete sahip olmuşsun. İllaki oradan mezun olman gerekmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu olsa olsa kuyruk yağı olur
-
Onu bunu bilmem, sadece Müslüman bir bireyim
tam fatih erbakanlık haber. etiketlenmesi lazım.
-
Evrimleşmesini tamamlayamamış.
-
kim bu atalarınız?
-
Hocam. Ben soy ağacımı takip ettiğimde osmanlı torunu olduğum ortaya çıkıyor. Bunlar soy ağaçlarını takip ediyorlar nasıl böyle atalara nasıl varabiliyorlar. İnsanın aklı karışıyor, yüksek ilminizle ne diyorsunuz bu konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 8 Kasım 2021; 15:50:57 > -
Sinir sistemi ile bağlantısı olmayan yani kuyruk değildir ki zaten 20 milyon yıl öncesine dair kesin kanıt yok hep varsayım oda hayvanlar üzerinden
-
https://evrimagaci.org/insanin-yasayan-en-yakin-akrabalari-primat-nedir-3196
Sizler 20. ve 21. yüzyıla gelmemişsiniz daha, orası kesin. Ama ben yine de anlatayım. Çünkü bu iki yüzyılda GENETİK diye bir şey bulundu. Çok önemli bir bilim dalı haline geldi. Ve bu bilim dalı ile DNA denen bir şey keşfettiler. Bu DNA sayesinde canlıların kimliklerini ortaya çıkarılabiliyor bilim insanları.
Bu DNA denen zımbırtıyla insanlar kardeş mi baba mı anne mi dayı mı vs sorulara yanıt bulabiliyorlar.
İşte bu DNA denen zımbırtı diyorki İnsan;
Bonomo maymunları ile %98.8
Goriller ile %98
Şempanzeler ile %98.7 oranında aynı DNA yapısına sahip.
He siz şimdi DNA GENOM GENETİK vs bilmem ben bunları derseniz eyvallah bir şey diyemem. Neyse şunuda şuraya bırakalım
"İnsan, düşünen tek hayvan değildir, ama bir hayvan olmadığını düşünen tek hayvandır." Pascal G. Picq
Her yere imam hatip açılırsa olacağı buydu işte.
|
Bende kuyruk sokumu kemiğinden kuyruk çıktı sandım. Evet hanımlar ve beyler, hayatın gerçeği bu. İnsanlarda kuyruk sokumu kemiği var. Bu da çok eskilerde atalarımız kuyruklu olduğu anlamına geliyor.
|
https://evrimagaci.org/insanin-yasayan-en-yakin-akrabalari-primat-nedir-3196 Sizler 20. ve 21. yüzyıla gelmemişsiniz daha, orası kesin. Ama ben yine de anlatayım. Çünkü bu iki yüzyılda GENETİK diye bir şey bulundu. Çok önemli bir bilim dalı haline geldi. Ve bu bilim dalı ile DNA denen bir şey keşfettiler. Bu DNA sayesinde canlıların kimliklerini ortaya çıkarılabiliyor bilim insanları. Bu DNA denen zımbırtıyla insanlar kardeş mi baba mı anne mi dayı mı vs sorulara yanıt bulabiliyorlar. İşte bu DNA denen zımbırtı diyorki İnsan; Bonomo maymunları ile %98.8 Goriller ile %98 Şempanzeler ile %98.7 oranında aynı DNA yapısına sahip. He siz şimdi DNA GENOM GENETİK vs bilmem ben bunları derseniz eyvallah bir şey diyemem. Neyse şunuda şuraya bırakalım "İnsan, düşünen tek hayvan değildir, ama bir hayvan olmadığını düşünen tek hayvandır." Pascal G. Picq |
İnsan şimdiki hali ile yaratıldı, gerisi yine dediğim gibi zırva.
|
Hahahahahahhahaahaahahahaha öğlen öğlen iyi güldürdün 😂😂😂 |
Onlardan etkilenip benzer zihniyete sahip olmuşsun. İllaki oradan mezun olman gerekmiyor.
|
dragon ball - songoku efsanesi de böyle başlamıştı ...
|
"doktorlar, kuyruğun yağ dokusundan oluştuğunu ve herhangi bir kemik içermediğini, bebeğin sinir sistemi ile herhangi bir bağlantısı olmadığını bu yüzden de ameliyatla çıkarma kararı aldıklarını belirtti." aynen yazıldığı gibi kuyrukla hiç bir alakası yok. Algı yapılıyor.
|
"Uzmanlar yaklaşık 20 milyon yıl önce insan atalarının kuyruğa sahip olduklarını ancak zamanlar bu kuyrukların kaybedildiğini ifade ediyor."
Zırva... |
Benzer içerikler
- gizli instagram hesabı görme
- instagram dondurma
- netgsm şikayet
- instagram aktiflik kapatma
- iphone film izleme programı ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X