Kardeş sen ruh hastası mısın? Sex ile ilgili bir şey demedim. Genetik olarak oraya yazmışsın yüzde 98 falan benziyoruz maymunlara diye. Bende diyorum ki insan sadece maymunlara degil bir çok hayvana genetik olarak benziyor yüzde 90 üstü. Senin anlama sorunun var ve üstüne her şeyi sex'e baglıyorsun tedavi olman gerekiyor acilen. Hem sapık hemde anlama sorunlusun çünkü durumun vahim. |
Brezilya’da bir çocuk 12 cm kuyrukla dünyaya geldi (5. sayfa)
-
-
Hemen gitmiş mesaj engelleme yapmış sapık. Bir insan niye kendini diğer canlılardan üstün görür. Çünkü ezik olduğu için. Hayvanları aşağılık bir canlıymıs görmek, en büyük aşağılık olduğunuzu gösterir.
Adamlar kabul edemiyor biz maymunla aynı kefeye koyamazsın diyorlar. Maymunlar kadar kıl köküne sahipsiniz hala daha. Daha az kıllarıız olabilir ama o kökler hala duruyor.
Maymunlar gibi bir kafatasına, ellere, gövdeye, organlara sahipsiniz. Daha fazla nörona sahip olmanız maymunları düşünmeyecek kadar beyinsiz yapmıyor.
Ama bu kendini üstün gören aşağılık yaratıklar tüm canlılardan daha az beyine sahip.
Hadi kaybol şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi biriyle.
Adem sonra Adem'in kaburgasından Havva vs buna karşı çıkıp ortak ata(doğrusu mayun değil ortak atadır bu arada) filan dersen kitaba ve kitabı gönderene karşı çıkmış olursun. Neyin kaynağını göstereyim en temel şeyler bunlar. Hiç duymadıysan googleda aratabilirsin.
Bizim millet değişik yaşıyor dini. Adamlar değiştirip modere edebildiği kadar ediyor. En sonda evrimci yaptılar kitabı. Biraz daha uğraşırlarsa kitap aslında lpgcilere de karşı değil diyecekler. Hoş bunu yapan da var bazı ülkelerde. Lpgci adamlar ellerinde Allah loves us all pankartlarıyla kara çarşafın içinde geziyor.
Kısaca hem fesli deliye sempati duyup hem de 10 kasımları kutlayamazsınız.
-
gen tereapisi aşılar etkilerini göstermeye başladı , fatih erbakanın bahsettiği gibi bu tür mutasyonlu çocuklar bu aşılar sonucunda doğacağından bahsetmişti
-
Yav he he.. İşine geldiği gibi.
-
Yahu arkadaş bir de gevşek gevşek gülme şeyi koyuyorsun. Seninle hiç tartışmayacağım, ağzını payını vereceğim, hiçbir şey diyemeyeceksin.
1-) Günümüzde İslam'i bilginler kaburgadan yaratma diye bir şey yok diyor.
2-) Özellikle ABD'de evrimci ve yaradılışçı bilim adamları var hiç duydun mu? Yaradılışçı bilim insanlarının oğul Bush'un başkanlığı döneminde çok büyük kaynak ve destek aldıkları söyleniyor. (Uzayın sonsuz olmadığı, bir sonu olduğu ve halen genişlediği bu dönemde ispatlandı. Bu evrimcilerin anlattığı şekilde evrime vurulan en büyük darbe. Daha doğrusu öyleymiş, ben bilim insanlarından duyduğumu yazıyorum, mesleğim değil) YANİ ADAMLAR NASA'YA GİRMİŞ. HUBBLE TELESKOBUNU YAPIYOR. BUSH'UN ÜYESİ OLDUĞU TARİKAT, TARİKATTAKİ DİN ADAMLARI BUNLARI DESTEKLİYOR. BU TARİKATI DA BOŞ VER HRİSTİYAN DÜNYASININ MANTIKLI İNSANLARININ TÜMÜ EVRİM YOK DEMİYOR. EVRİMİ İNCİLE GÖRE AÇIKLAMA ÇABASINDA HEPSİ. ONLAR BİLMİYOR DA SEN BİLİYORSUN.
Bu arada kaburga mevzusu doğru diyelim. (Yahudiler öyle diyor, İslam bilginleri öyle bir şey yok diyor. Neyse çok da önemli değil yani. Senin dediğin doğru diyelim) Maymunun kaburgası yok mu? Kutsal kitapların birinde sizi bu günkü haliniz gibi yarattım, cennetten kovulan Adem babanız aynı sizin gibidir diyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 12 Kasım 2021; 18:29:18 >
-
Sen baya ucmussun. Gay pridedaki musluman lpgcileri bana ornek olarak atiyor adam. Senin dedigin 2 adama karsilik tersini soyleyen 200 adam var. Aynen kardesim evrim de islamda geciyordu zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gay Pride, LPGciler nedir kimdir bilmiyorum. Sen öğrenci misin? Öyleysen benden sana tavsiye okulu bırak git sanayiye sanat öğren. Okuduğunu bile anlamıyorsun veya sıkılıyorsun okumuyorsun. Fark etmez ikisi de aynı. Türkçe bütün sınavlarda karşına çıkacak, sen yapamazsın. Türkçe metin okuyamayan adam hiçbir derste başarılı olamaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X