kendisi bir saiyajindir |
Brezilya’da bir çocuk 12 cm kuyrukla dünyaya geldi (3. sayfa)
-
-
kuyruk ve tüp, iyi bağlamışsın hocam.
geçen gün kayın babam tüp kuyruğunu anlatıyordu. sabahtan akşama kadar bekleyip bi de alamadan geri dönüyorlarmış köye, köy ile şehir arası 20 km, yürüyerek gidiliyormuş.
tüp kuyruklu atalarımız çok da uzak değildi, hemen bir önceki nesilde yaşadılar.
-
ainstein bile ateist değildi ve evrime inanmıyordu nokta.
-
Yav göz kapağı bütün memelilerde var boş yapma. Göz kapağı gözün kurumaması için ve koruma görevi görmek için var. Yoksa gözüne bir cisim batacak olsa onu nasıl koruyacaksın. Hayatımda bu kadar saçma argüman duymadım.
-
He pardon üçüncü göz kapağıymış senin dediğin. Direkt göz kapağını diyorsun sandım.
-
Kaaa meee haa meee haa!
-
evrim bir işletim sistemidir, siz eğer işletim sisteminin anlamadığı bir dilde konuşursabız sizi hiç bir zaman anlamaz hata olarak algılayıp dışlar. yani işletim sistemini yapan ateistler ve ardıllarıdır, sizin için inanç işletim sistemi yapmazlar ve siz o alana girerseniz hiç bir şey elde edemezsiniz.
-
Konuya bak ateistlerin buluşma noktası olmuş.Türkler müslüman bir millet değil mi nasıl böyle şeyler tartışılıyor ilginç ateist çinden bir farkınız yok heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuyruk sinirlere bağlı ve canlı olsaydı çocuğun denge sağlama tırmanma vb kabiliyetlerine katkısı olabilirdi. Fakat bu sadece yağ dokusu, hiçbir fayda sağlamaz. Bence doktorlar doğru olanı yapmış.
-
bunlar yarasa mangal yapıyordur hocam. hepsi siyonist hristiyan ateyist bunların. lut kavminin başına gelenler gerçekleşmez umarım.
-
İşte o kuyruk sokumundaki kemikten dirileceğiz mümin müsliman arkişlerim
Yine salak salak cümleler sarfedilmiş. Yok bizim atamız Osmanlı Selçuklu, sizinkilerle maymun mu filan. Gerçekten bazılarının beyni anlatılan şeylere basmıyor. Adam milyonlarca yıldır süregelen genetik çeşitliliği bin yıllık sunî-sosyolojik bir yapıya indirip kıyas ve demogoji yapıyor. Tarihi, genetikle yarıştırıyor, kafalara gel. Katılırsın katılmasın o ayrı da insan şöyle malca cümleler de kurmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Kasım 2021; 8:28:24 >
Her Türk Müslüman olmamakla birlikte her yazan kişi Türk de olmayabilir. Ayrıca sanane insanların inancından? Bir insan ateist ya da başka bir inanca sahipse yorum da mı atmayacak?
Buna evrim diyenler olmuş. Hani evrim bir anda olmuyordu? Bu kuyruk(!) milim milim milyonlarca yılda çıkması gerekmiyor muydu? Peh..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantarın Başı -- 10 Kasım 2021; 10:38:30 >
-
insanlar kertenkeleden evrilmiş.
-
İnanır mısın her gün şükrediyorum onlar gibi olmadığım için.
-
Dünya yuvarlak değildir. Kyrie Irving de aynı düşünüyor nokta.
-
Hayır Türkler müslüman bir millet değil, çoğunluğu müslüman olan bir toplum. Bu ikisi arasında fark var. Türkler içinde Ateistler, Deistler, Agnostikler, Yahudiler, Hristiyanlar, Budistler de var. Ayrıca belirtmek isterim ki bir insanın inançsız olması onu kötü yapmaz. Bu ülkedeki tacize, tecavüze uğrayan çocukları, müslüman dediğiniz adamlar taciz ediyor. Siz hiç bir ateistin tarikat kurup, çoluğu, çocuğu taciz ettiğini duydunuz mu? Şahsen ben duymadım.
-
Bilim insanları tarafından dünyanın her yerinde kabul edilmiş bir gerçeği (Ortadoğu hariç) burada ne güzel yalanladın sen. Hangi bilimsel çalışmalara göre, hangi kaynaklara göre bu yorumu yaptın. Eğer konusu Biyoloji genetik vb. olan eserlerden değil ise hiç yorum yazmaya bile uğraşma, çünkü boş bir konuşma olur.
-
Yorumları okudum da bu ülkeden 100 yıl geçse de bi b#k olmaz. Kitleler din saçmalığını aşıp medeniyetlerini geliştirip seviye yükselirken biz 50-60 yıl daha orucu ne bozar tvlerde onu tartışacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 10 Kasım 2021; 11:37:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X